baniek 246 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 odległość od drzwi podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami. Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami. odczep naczepę i dzida! Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Albo wsiądź do ciężarówki, kiedy dostaniesz gwiazdki wyjdź z niej, przesiądź się do jakiegoś innego auta, zgub gliny i w spokoju odwiedź ciężarówkę do celu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Tak właśnie sobie teraz pomyślałem, że dobrze będzie dać dzidę na pieszo i gdzieś się schować. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Albo bądź pro ;p Broń z tłumikiem, zabij wszystkich na budowie by nikt się nie zorientował (możliwa akcja one shot - three kills) i na spokojnie wyjeżdżasz z budowy jak pan ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 często to nie morderstwa inicjują gwiazdki a właśnie kradzież kluczowego pojazdu. co do suva to wystarczy ustawić się między drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Mam problem z misjami dla epsilonu.Przelałem 500$ i czekam już z tydzień a znaczka misji jak nie było, tak nie ma. Jestem już po wszystkich misjach fabularnych. O czymś zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wypelniles ankiete na ich stronie ? Od tego sie zaczyna, trzaba to zrobic Michaelem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja juz nosze ich ciuchy, mialem 3 dni. Pogralem w online - wracam do Michaela a on się przebrał i znów od nowa 10 dni. Jak to szybko pominąć żeby zleciało? Spaniem - save? Epsilon jak wpłacisz kasę to nic się nie dzieje, musisz poczekać trochę aż na mapie pokaże się ich ikonka. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Przytocze moj poprzedni post na temat: Misja Epsilonu z bieganiem czesciowo zrobila sie u mnie sama, zrobilem zdjecie, wiec zamieszczam - moze sie komus przyda ten sposob: Analogi sa tak skierowane, ze postac biega w kolko, wiec nie ma obaw ze gdzies wejdzie. Poczatkowo biegalem normalnie naciskajac X i mialem juz prawie polowe przebytej drogi, ale wyszedlem poza dozwolony obszar - pokazalo mi, ze sie oddalam i zanim sie zatrzymalem bylo juz za pozno. Postanowilem tez sprawdzic czy podczas biegania mozna zapisywac stan gry - z telefonu mozna, przenosi wtedy o prawda do mieszkania Michaela, ale po dotarciu taksowka na pustkowie liczy nam bieg od momentu w ktorym skonczylismy, wiec spoko. Edytowane 15 Października 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Tak samo robiłem bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Niedawno robilem misje cala trojka ta z lodzia podwodna. Czy bedzie ona pozniej normalnie gdzies dostepna czy moze musze kupic Dock - Trevorem ? Edytowane 15 Października 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Powinna być obok hangaru Trevora na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dobra, ale stamtad raczej nia nie odplyne. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Musisz kupić dok niedaleko Paleto Bay, Michaelem chyba też można. Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 można helikopterem przemieszczać łódź podwodną , np. na jezioro na pustymi koło miejscówki trevora ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Można tym transportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Można tym transportowym. próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 batyskaf można zabrać z lotniska Trevora śmigłowcem transporterem, jest obok hangaru na samoloty. Nie trzeba specjalnie kupować tej przystani Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Helikopter transportowy tez jest w hangarze czy trzeba go kupic lub ukrasc z bazy wojskowej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 widziałem jak odlatywał z bazy ale nie wiem czy tam stoi,no i chyba trochę ciężko było by nim odlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 z bazy wojskowej nic nie ukradniesz , ja wczoraj kupionym czołgiem chciałem ukraś F-16 i dupa , za każdym razem rakietami mnie ściągali , potem helikopter i to samo , nawet jak zgubiłem pościg to po jakimś czasie f-16 zaczął gasnąć i nawet nie zdążyłem wylądować , lepiej kupić niż tam tracić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czyli jedyne wyjscie to kupic w sieci, a pewnie swoje kosztuje. Wychodzi na to, ze kradziez helikoptera transportowego z bazy wojskowej przed misja z lodzia podwodna byla ulatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Akurat samolot ukraść to łatwizna,więc już bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi