Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 116,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami.

Opublikowano

Mam przygotowania do napadu na bank rezerw. Muszę ukraść tę maszynę wiercącą. Jest jakiś sposób, by zrobić to bez alarmowania policji ? Ciężko się potem tym tirem z naczepą ucieka przed pałami.

odczep naczepę i dzida!

Opublikowano

Albo wsiądź do ciężarówki, kiedy dostaniesz gwiazdki wyjdź z niej, przesiądź się do jakiegoś innego auta, zgub gliny i w spokoju odwiedź ciężarówkę do celu ;)

Opublikowano

Tak właśnie sobie teraz pomyślałem, że dobrze będzie dać dzidę na pieszo i gdzieś się schować. Dzięki :)

Opublikowano

Albo bądź pro ;p Broń z tłumikiem, zabij wszystkich na budowie by nikt się nie zorientował (możliwa akcja one shot - three kills) i na spokojnie wyjeżdżasz z budowy jak pan ;]

Opublikowano

często to nie morderstwa inicjują gwiazdki a właśnie kradzież kluczowego pojazdu.

co do suva to wystarczy ustawić się między drzwiami.

Opublikowano

Mam problem z misjami dla epsilonu.Przelałem 500$ i czekam już z tydzień a znaczka misji jak nie było, tak nie ma. Jestem już po wszystkich misjach fabularnych. O czymś zapomniałem?

Opublikowano

Wypelniles ankiete na ich stronie ? Od tego sie zaczyna, trzaba to zrobic Michaelem.

Opublikowano

Ja juz nosze ich ciuchy, mialem 3 dni. Pogralem w online - wracam do Michaela a on się przebrał i znów od nowa 10 dni. Jak to szybko pominąć żeby zleciało? Spaniem - save?

Epsilon jak wpłacisz kasę to nic się nie dzieje, musisz poczekać trochę aż na mapie pokaże się ich ikonka.

Opublikowano

Przytocze moj poprzedni post na temat:

Misja Epsilonu z bieganiem czesciowo zrobila sie u mnie sama, zrobilem zdjecie, wiec zamieszczam - moze sie komus przyda ten sposob:

20130929_112802.jpg

Analogi sa tak skierowane, ze postac biega w kolko, wiec nie ma obaw ze gdzies wejdzie.

Poczatkowo biegalem normalnie naciskajac X i mialem juz prawie polowe przebytej drogi, ale wyszedlem poza dozwolony obszar - pokazalo mi, ze sie oddalam i zanim sie zatrzymalem bylo juz za pozno.

Postanowilem tez sprawdzic czy podczas biegania mozna zapisywac stan gry - z telefonu mozna, przenosi wtedy o prawda do mieszkania Michaela, ale po dotarciu taksowka na pustkowie liczy nam bieg od momentu w ktorym skonczylismy, wiec spoko.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Niedawno robilem misje cala trojka ta z lodzia podwodna.

Czy bedzie ona pozniej normalnie gdzies dostepna czy moze musze kupic Dock - Trevorem ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Powinna być obok hangaru Trevora na pustyni.

Opublikowano

Dobra, ale stamtad raczej nia nie odplyne. ;)

Opublikowano

można helikopterem przemieszczać łódź podwodną , np. na jezioro na pustymi koło miejscówki trevora ?

Opublikowano

Można tym transportowym.

próbowałem :)

0_0.jpg

Opublikowano

batyskaf można zabrać z lotniska Trevora śmigłowcem transporterem, jest obok hangaru na samoloty. Nie trzeba specjalnie kupować tej przystani

Opublikowano

Helikopter transportowy tez jest w hangarze czy trzeba go kupic lub ukrasc z bazy wojskowej ?

Opublikowano

widziałem jak odlatywał z bazy ale nie wiem czy tam stoi,no i chyba trochę ciężko było by nim odlecieć :D

Opublikowano

z bazy wojskowej nic nie ukradniesz , ja wczoraj kupionym czołgiem chciałem ukraś F-16 i dupa , za każdym razem rakietami mnie ściągali , potem helikopter i to samo , nawet jak zgubiłem pościg to po jakimś czasie f-16 zaczął gasnąć i nawet nie zdążyłem wylądować , lepiej kupić niż tam tracić czas.

Opublikowano

Czyli jedyne wyjscie to kupic w sieci, a pewnie swoje kosztuje.

Wychodzi na to, ze kradziez helikoptera transportowego z bazy wojskowej przed misja z lodzia podwodna byla ulatwiona.

Opublikowano

Akurat samolot ukraść to łatwizna,więc już bez przesady :P