Opublikowano 13 listopada 201311 l khameleon czy coś w tym guście,ale nie wiem przypadkiem czy on nie jest tylko dla ludzi z kolekcjonerką
Opublikowano 13 listopada 201311 l Khamelion. Dzięki. Nie dość że auto tylko w GTA Online to dla kolekcjonerek :////
Opublikowano 13 listopada 201311 l Czy ktoś ma wszystkie security vany okradzione z tej listy na Social Clubie albo poradnika? Z tego co czytam na forach to jest problem z tymi ciężarówkami, które poruszają się po drodze, te które stoją spawnuja się parokrotnie. Mam 5 z 10 vanów, 4 stojące i raptem jeden poruszający się. Czy one się pojawiają o konkretnej porze? czy mam czekać w danym punkcie aż w końcu ona się pojawi? Przez 100h gry może ze dwa razy widziałem poruszający się furgon.
Opublikowano 14 listopada 201311 l Nie są, wystarczy jeden okradziony, ale mam fazę żeby zrobić prawdziwe 100% z gry.
Opublikowano 14 listopada 201311 l Ja w sumie na drodze tylko raz znalazlem tego vana. Konkretnie, na autostradzie, gdzies na wschodzie LS.
Opublikowano 16 listopada 201311 l Mam problem z wymaksowaniem zadań z cyklu nieznajomi i dziwacy. Sprawdziłem w social clubie dokładne miejsce trzech ostatnich postaci na mapie: http://zapodaj.net/4186b158bc72f.bmp.html I niestety w momencie kiedy pojadę we wskazanie miejsca obojętnie którą postacią to nikogo tam nie ma. To jakiś bug i trzeba grać od nowa w momencie kiedy mam 93% ukończone ?
Opublikowano 18 listopada 201311 l Jedna się odblokuje jak zrobisz 100% a dwie pozostałe za zebranie znajdziek.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ten nowy dodatek plażowy jest tylko do Online ? W Singlu nowe fury się nie pojawiają ?
Opublikowano 20 listopada 201311 l Pojawi się jakaś informacja? Pograłem z godzinę i nic. Skończył mi się wczoraj gold, wina tego?
Opublikowano 23 listopada 201311 l kilka growych dni. jeżeli masz coś innego do roboty to zajmij się tym. jeżeli nie to przyspiesz proces sejwująć w łóżku. też się wnerwiałem, bo nie chciała się pokazać ale w końcu pojawił się ? w lewej górnej ćwiartce mapy.
Opublikowano 23 listopada 201311 l ok dzięki,musze jeszcze 20 stunt jumpów zrobić i pare losowych zdarzeń które coś nie za bardzo chcą się uruchomić
Opublikowano 23 listopada 201311 l To pytanie nurtuje mnie od dłuższego czasu: Czy różne typy opon wpływają na model jazdy? Np. terenowe, są zauważalnie lepsze od sportowych na wertepach i bezdrożach? Edytowane 23 listopada 201311 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 23 listopada 201311 l pawcio - część randomów, jest związana ze znajdźkami i innymi aktywnościami. inni pojawiają się w określonym miejscu, czasie i po odpowiednim postępie. zawsze guidy zostają ale nie jest to jakieś szczególnie trudne. nobodylikeyou - jakoś wybitnie raczej nie wpływają, nie zauważyłem jakichś większych różnic. bardziej zmiany wizualne i estetyczne. zresztą często zglebiony i podrasowany sportowy wóz radzi sobie równie dobrze, jak nie lepiej, niż suv'y czy typowe terenówki.
Opublikowano 23 listopada 201311 l Dzięki Colin. Też tak sądziłem. Edytowane 23 listopada 201311 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 23 listopada 201311 l tylko że przedtem miałem już to losowe zdarzenie ale nie udało mi się go zrobić chodzi o odwiezienie tego więźnia,a reszta to te furgonetki które chyba się poruszają,nie moge żadnej spotkać.
Opublikowano 23 listopada 201311 l 1 - jest na szutrówce między LCS (do kupienia przez Franklina) na wsi a autostradą do miasta. 2 - zapomniałem jak się nazywa ta dzielnica ale na samej górze mapy jest ammu-nation, bar który możesz kupić a na wlocie do miasteczka jest komisariat policji. tam często opancerzony furgon jest. sporo ich też jest w mieście na stacjach benzynowych czy w okolicy pawilonów sklepowych. jedno jak i drugie się respawni. jeżeli pierwszego nie zrobiłeś bo coś tam, to wróć tam tą samą postacią. te misje dopóki ich nie zrobisz będą dostępne. sam zaliczyłem faila w 2 lub 3 z różnych przyczyn (raz klientkę niechcący rozsmarowałem po asfalcie) i za jakiś czas ponownie była możliwość ich zrobienia. wystarczy jeden furgon do 100%, chyba żeś hardcore i celujesz w ultimate 100%