Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ma wszystkie security vany okradzione z tej listy na Social Clubie albo poradnika? Z tego co czytam na forach to jest problem z tymi ciężarówkami, które poruszają się po drodze, te które stoją spawnuja się parokrotnie. Mam 5 z 10 vanów, 4 stojące i raptem jeden poruszający się. Czy one się pojawiają o konkretnej porze? czy mam czekać w danym punkcie aż w końcu ona się pojawi? Przez 100h gry może ze dwa razy widziałem poruszający się furgon.

Opublikowano

kilka growych dni. jeżeli masz coś innego do roboty to zajmij się tym. jeżeli nie to przyspiesz proces sejwująć w łóżku. też się wnerwiałem, bo nie chciała się pokazać ale w końcu pojawił się ? w lewej górnej ćwiartce mapy.

Opublikowano (edytowane)

To pytanie nurtuje mnie od dłuższego czasu:

Czy różne typy opon wpływają na model jazdy? Np. terenowe, są zauważalnie lepsze od sportowych na wertepach i bezdrożach?

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

pawcio - część randomów, jest związana ze znajdźkami i innymi aktywnościami. inni pojawiają się w określonym miejscu, czasie i po odpowiednim postępie. zawsze guidy zostają ale nie jest to jakieś szczególnie trudne.

nobodylikeyou - jakoś wybitnie raczej nie wpływają, nie zauważyłem jakichś większych różnic. bardziej zmiany wizualne i estetyczne. zresztą często zglebiony i podrasowany sportowy wóz radzi sobie równie dobrze, jak nie lepiej, niż suv'y czy typowe terenówki.

Opublikowano

tylko że przedtem miałem już to losowe zdarzenie ale nie udało mi się go zrobić chodzi o odwiezienie tego więźnia,a reszta to te furgonetki które chyba się poruszają,nie moge żadnej spotkać.

Opublikowano

1 - jest na szutrówce między LCS (do kupienia przez Franklina) na wsi a autostradą do miasta.

2 - zapomniałem jak się nazywa ta dzielnica ale na samej górze mapy jest ammu-nation, bar który możesz kupić a na wlocie do miasteczka jest komisariat policji. tam często opancerzony furgon jest. sporo ich też jest w mieście na stacjach benzynowych czy w okolicy pawilonów sklepowych.

jedno jak i drugie się respawni. jeżeli pierwszego nie zrobiłeś bo coś tam, to wróć tam tą samą postacią. te misje dopóki ich nie zrobisz będą dostępne. sam zaliczyłem faila w 2 lub 3 z różnych przyczyn (raz klientkę niechcący rozsmarowałem po asfalcie) i za jakiś czas ponownie była możliwość ich zrobienia.

wystarczy jeden furgon do 100%, chyba żeś hardcore i celujesz w ultimate 100% :P