balon 5 372 Opublikowano 13 marca 2016 Opublikowano 13 marca 2016 Yyyy przechodzę raz jeszcze wersję na PS4 i mam pytanie odnośnie Franklina. Wje bało mi odpicowany na maksa jego biały furacz. Nie ma przed chatą, nie ma w garażu ani na parkingu policyjnym. Jakiś pomysł gdzie go szukać? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Panowie, mam wersję elektroniczną i w menu na PS4 widzę kłódkę i info że mam kupić grę... WTF?!!! Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Dzielisz z kimś konto? Albo co gorsza kupiłeś konto z gierką? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Absolutnie nie. Nic z tych rzeczy. Dlatego jestem w konsternacji Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 To nie mam pojęcia, czasem tak mam jak są problemy z siecią ale to przez to że nie mam mojego konta ustawionego jako główne. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Dzwoniłem dziś do PSN, przyjęli zgłoszenie, sprawdzili i nie wiedzą co jest mam czekać Edytowane 9 kwietnia 2016 przez Lukas. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 W wersji na next geny w singlu są dostępne auta z DLC do online? Na past genach były dostępne w garażu, teraz z aut specjalnych mam tylko Elegy Rh8. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 większość z nich jest do kupienia, spora część jeździ w ruchu ulicznym. jedynie z ostatnich kilku dlc do online nie ma aut w singlu. w sekcji specjalnych, w garażu, poza Elegy będziesz jeszcze miał te, które wygrasz w wyścigach na pustyni niedaleko rzutek. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Hej, przeszedlem GTA5 na X360 kiedys. Teraz jest promocja na PSN, myslalem zeby moze kupic i przejsc znowu. Online mnie zupelnie nie interesuje. Czy po przejsciu watku glownego mozna dalej robic napady na banki/sklepy? Pamietam, ze jak gralem na Xie to po przejsciu gry kupilem kilka nieruchomosci i zostalem bez kasy z beznadziejnym zwrotem na mojej inwestycji co mi troche zniechecilo dalsza gre. Wiadomo, ze mozna grac w golfa i robic minigierki itd, ale jest cos konkretnego w singlu do roboty czy tylko w trybie online? A moze, te dodatki z trybu online przeszly do trybu single i mozna wlasna firme rozkrecic? To by bylo cos. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 napady to był element fabuły. jeżeli skończyłeś singla to pozostaje jedynie lizanie ścian, poboczne pierdółki i szlajanie się po mieście. co najwyżej możesz powtórzyć misję i dokonać innych wyborów. z dodatków to tylko z tych pierwszych przeszło trochę aut. reszta konkretnej zabawy to tylko online ale ciebie to nie interesuje. jak dobre promo to możesz przejść jeszcze raz chociażbym dla nowych doznań graficznych, innych wyborów. miasto naprawdę zyskało na nowej generacji, wygląda świetnie i żyje. jeżeli jednak takie smaczki cie nie interesują to olej. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Mam takie małe pytanko odnośnie wersji na PS4/X1. Rockstar dodali jakieś dodatkowe misje albo nowe stacje radiowe? Bo gierka leży u mnie na półce gdzieś od miesiąca ale jeszcze nie odpalałem. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 dodali trochę nowych kawałków do wszystkich stacji radiowych + zupełnie nową, The Lab. co do misji to raczej nic się nie zmieniło, przynajmniej w singlu. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Dla mnie najlepsza i tak pozostanie Non Stop Pop. Doszły w niej nowe kawałki? No i mam nadzieję, że nie usuwali starej listy. Scandalous czy Rhytm of the Night mógłbym mieć w radiu na okrągło i śmigać po LS. Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Cześć. Czy to normalne że doczytują się tekstury i cienie jak jade samochodem? Chodzi mi o taki efekt w oddali, że coś się nagle pojawia, jakieś krzaki czy budynki inaczej wyglądają. Po za tym w czasie niektórych przerywników jest też taki efekt, że cienie się nagle pojawiają i tekstury? Jak grałem na PC w IV to tak to wyglądało, ale myślałem ze mam za słabego kompa. A tu w V na PS 4 tak samo się dzieje. To normalne? Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Ile trzeba grać niggerem, żeby się inna postać odblokowała? Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 parę misji głównych, niedługo, ze 2, 3h? 1 Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Już zwątpiłam, bo nie chciała mi się załączyć misja w salonie, był zamknięty cały czas. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Czy na konsoli można wgrać własną muzykę? Czy sklepy będą odblokowane wraz z postępem w fabule? Czy w grze jest również Las Venturas i San Fierro? Na mapie z pudełka gry nie mogłem odnaleźć tych miast... Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Nie wiem skąd przypuszczenie, że Las Venturas i San Fierro miałyby tam być, ale niestety ich nie ma Co do muzyki to nie ma możliwości wgrania własnej, a jeżeli chodzi o sklepy, to określ dokładnie co masz na myśli mówiąc o ich odblokowaniu? Odblokowują się kolejne bronie i stroje, ale same sklepy są cały czas dostępne tak samo 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Chodzi mi o te zwykłe sklepy, gdzie mógłbym kupić jakieś żarcie picie, czy inne pierdoły. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Są cały czas odblokowane z tego co pamiętam 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Niedawno wyszedł ten wielki dodatek do online i dali tam nową stację Blonded Los Santos. Jest to tez w singlu? W ogóle czytam ze rockstar co tydzień wrzuca jakies updejty, ale wszystko do multi? Singla już olali? Nie ma tam np nowych aut? Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Single nie doczeka się już żadnych DLC, co zresztą Rockstar potwierdził w niedawnym oświadczeniu. Teraz liczy się tylko GTA Online i przygotowanie do RDR2 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Czyli ta nowa stacja jest tylko multi? Ale lipa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi