Opublikowano 4 stycznia 20187 l To w takim razie trzeba będzie obadać W ogóle bawi się ktoś w te nowe napady na PS4? Bo wiem, że na X'ie szaleje ekipa, ale niestety ja w tej gierce stacjonuję po drugiej stronie mocy
Opublikowano 5 maja 20186 l Gdyby ktoś zastanawiał się co się stanie, jak wlecimy w ta wielka czarną plamę na szczycie nieba - posiadam odpowiedź. * Pierwsze próby ominięcia limitu wysokości kończył się na tym, że w momencie gdy kamera miałaby wyjść poza skybox - zatrzymywała się [kamera] w miejscu podczas gdy pojazd mógł poruszać się dalej. * Potem usunięto problem z zatrzymującą się kamerą. Teraz, można lecieć do góry totalnie bez żadnych ograniczeń. W pewnym momencie można wylecieć w... kosmos. Może nie jest to dosłownie kosmos w naszym znaczeniu, ale trzeba przyznać, że wygląda to zaskakująco podobnie do naszego kosmosu I nie, nie jest to mod dodający kosmos do gry. Jedynie znoszący limity od około 9 minuty ////edit: jeszcze jeden, lepszy filmik Edytowane 5 maja 20186 l przez łosion
Opublikowano 10 października 20186 l Jak daleko jestem od końca głównej linii fabularnej? Trevor nakłania Michaela do nauki latania jako że ten pierwszy chce zrobić napad na port z LS. Franklin ma za sobą (chyba) pierwszą misję na zabójstwo, gdzie odstrzelił jakiegoś celebrytę na zlecenie Lestera. Wszystkie postaci staram się prowadzić równo pod względem misji. Zaczyna mnie ta gra męczyć, a nie chcę zostawiać jej niedokończonej.
Opublikowano 10 października 20186 l Ja piernicze, przeczytałem opis i nawet nie wiem o jakie misję chodzi a przeszedłem ze 2 razy grę. czy ta gra była aż tak bezplciowa?
Opublikowano 10 października 20186 l Ło kurwa, bardzo daleko. No akurat skok na port jest bardzo fajny. Ale tak. Bezpłciowe GTA V, trzymajmy się linii partyjnej. Edytowane 10 października 20186 l przez Rozi
Opublikowano 10 października 20186 l 1 minutę temu, XM. napisał: Ja piernicze, przeczytałem opis i nawet nie wiem o jakie misję chodzi a przeszedłem ze 2 razy grę. czy ta gra była aż tak bezplciowa? Te zlecenia od Lestera pamiętam, jeden z lepszych elementów gry, szkoda tylko że tych misji było z 3 albo 4 ;/
Opublikowano 10 października 20186 l Połowa już będzie? @XM. Trevor i Wade pojechali do LS do kuzyna tego drugiego i ów kuzyn zabiera Trevora do portu w którym pracuje.
Opublikowano 10 października 20186 l Ale jaką kasę można na nich zarobić! @Paolo de Vesir, połowa nie, jakieś 35-40% może. Graj, bo dalej jest tylko fajniej. Edytowane 10 października 20186 l przez Rozi
Opublikowano 10 października 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Ło kurwa, bardzo daleko. No akurat skok na port jest bardzo fajny. Ale tak. Bezpłciowe GTA V, trzymajmy się linii partyjnej. E tam, ja akurat wole V od IV i grało mi się naprawdę przyjemnie, ale fakt kurcze ze mało z tej gry fajnych misji pamiętam.
Opublikowano 10 października 20186 l No nic, przemęczę się. GTA IV też się konkretnie rozkręciło po jakimś czasie, dzięki.
Opublikowano 10 października 20186 l Misje z podkradaniem supersamochodów, Trevor i samolot wojskowy, misje z gościem od sportów ekstremalnych, napad w Paleto Bay, no jest trochę tych fajnych momentów. Ja kocham tę grę, jak każde GTA.
Opublikowano 10 października 20186 l A dlaczego Cię męczy? Przecież misje są różnorodne, dużo się dzieje, są ciekawe, ciągle jakaś intryga. Nigdy nie zrozumiem hejtu na ten tytuł, ogromny i dopracowany sandboks z fajną i ciekawą fabułą.
Opublikowano 10 października 20186 l no i ten genialny soundtrack przy misjach , ten kawałek mam do dzisiaj ustawiony jako dzwonek w telefonie
Opublikowano 10 października 20186 l 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Połowa już będzie? Wejdź sobie na social cluba i tam masz zakładkę misję gdzie widać ile zrobiłeś, a ile ci zostało. Będzie łatwiej niż pytanie na forum gdzie jesteś w grze, która ma kilkadziesiąt misji.
Opublikowano 10 października 20186 l Może za bardzo otwarta mapa i nieco rozwodniony wątek? Bawię się dobrze na misjach i bardzo polubiłem ekipę, ale poruszanie się między końcowymi etapami miasta, dość słaba mechanika skradania się i może niepotrzebnie rozpoczynane misje poboczne sprawiają że mam przesyt. Do tego mam masę rozgrzebanych tytułów które chciałbym jak najszybciej skónczyć żeby wziąć się za nowości. Edytowane 10 października 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 10 października 20186 l A mi się wydaje, że mapa jest dość skondensowana i niezbyt duża, ale za to bardzo szczegółowa i dopracowana, różnorodna. A soundtrack, jak to w GTA, zawsze zacny.
Opublikowano 10 października 20186 l ale bym sobie miał 15 lat i woził się Franklinem po nocnym Los Santos z tym na głośnikach
Opublikowano 10 października 20186 l Preferuję jednak HUBowe mapki jak te w reboocie Tomba czy ostatnim God of War. No i oczywiście że jest dopracowana, ale znużenie nie wynika z już wymienionych przeze mnie powodów. Kwestia preferencji, bo wykonanie jest na wysokim poziome jak to u R*.
Opublikowano 10 października 20186 l 35 minut temu, XM. napisał: Ja piernicze, przeczytałem opis i nawet nie wiem o jakie misję chodzi o (pipi)a jeszcze jak xD
Opublikowano 10 października 20186 l Ale jakby zapytał "jestem po tej misji od Playboy'a, gdzie miałem zabić związkowców na budowie" (musiałem spojrzeć na wiki, bo nawet imion postaci nie pamiętam) to podalibyście dokładny numer misji i ile ich jeszcze zostało xd ? Nie no wątek główny w GTAV ma trochę wad i ogólnie stawiam go niżej od tej gloryfikowanej czwórki, ale nie wpadajmy w przesadę, losowe misje fabularne nie są jakoś strasznie charakterystyczne w obu tytułach, szczególnie jak grało się X lat temu.
Opublikowano 10 października 20186 l No beka z tego odwieczna, w czwórce 95% misji polegało na zabijaniu, ale tutaj ani jednej nie pamiętają xd
Opublikowano 10 października 20186 l pierwsze lepsze mieso do podziurawienia jakim byl Vlad byl lepiej napisany niz ktokolwiek z V. Brucie Roman Nico Packie Faustin Dimitry Jacob Badman Tony Bulgarin Billy Kate Elisabeth Vlad Playboy Manny (wszyscy z glowy) kontra.... (wk.urwiajacy) Lamar, (wk.urwiajacy) Haines, (plastikowy) Weston, (niewyrazny) Dave, (marudny) Michael (marudny) Franklin i...? jakies nieznosne randomy pokroju Tracy czy Jimmiego jedynie Simeon, Lester i Trevor byli zabawni, ale nic poza glupkowatoscia do gry nie wprowadzili. natomiast Lamar byl tak w(pipi)iajacy, ze po kazdej misji po ktorej odchodzil sobie do domku dostawal granat pod nogi a plonacego trupa faszerowalem po calym magazynku z kazdej odblokowanej broni. trzeba bylo ulzyc sobie po kontakcie z nim. Edytowane 10 października 20186 l przez Najtmer