Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie trudna ale irytująca trofka to ta od Epsilonów. Chyba z 3h dzisiaj to robiłem :P

A powiedz mi, tutaj chodzi po prostu o wykonanie wszystkich zadań Michaelem zlecanych przez Epsilonów?

Tak, to jest ukryty quest. Musisz wejść w necie na stronkę epsilonów i dać 500$ dotacji. Pojawi się znaczek zapytania i jedziesz po kolei. Chyba z 6 zadań jest, dużo jeżdżenia, czasochłonne. Jak będą jakieś pytania to mogę pomóc.

A i trzeba dobrze rozegrać ostatnią misję, żeby dostać nagrodę bo w przeciwnym wypadku możemy być stratni  :thumbsup:

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie JEDEN trofik jest do POMINIĘCIA. Informuję tylko dla tych co lubią zbierać. :P

Opublikowano

Trofik do pominięcia

Jako Trevor musimy zawieźć osobę/y do kryjówki tych zyebów kanibali. Jak ktoś będzie chciał żeby nas podwieźć i wsiądzie do wozu to wtedy na zachodzie pojawi nam się ikonka A i tam trzeba ich zawieźć. Takich akcji jest bodajże 6, ja zrobiłem już 4 i dobrze, że przeglądałem stronę z trofikami.

Opublikowano

musisz mieć w menu konsoli ustawiony polski język

pytanko, zamawiam sobie sterowiec ale nigdzie go nie ma :( co to za ikonka sterowca jest? gdzie go dostarczają?

po zamówieniu sterowca przez telefon pojawia sie jego ikonka na mapie, u mnie sie pojawił na obok lotniska w mieście

Opublikowano

A mnie ciekawi, czy Bradygames ma zamiar wydać poradnik w Polsce do GTA V czy mam już zamawiać angielską wersję. Do GTA IV kupiłem polskiego s(pipi)ysyna, coby poprzeć inicjatywę, ale w sumie nie wiem, czy im się opłaciło i do piątki też planowali.

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś kupił mesjasza w muve to jest promocja i wysyłają kod na darmowy poradnik do dowolnej gry (pdf), do wykorzystania do końca września. Tyle, że to 5 jeszcze nie mają w ofercie żadnych poradników  :(

Edytowane przez Il Brutto
Opublikowano

Chciałbym taki poradnik jak w przypadku IV u nas w Polsce. Co by nie mówić było to dobre jakościowo i graficznie. Liczę na taki sam zabieg jak w GTA IV, nadzieja umiera ostania. I hu.j z tym że 90% ludzi już dawno ukończy "piątkę", ale u nas to nadal luksus.

Opublikowano

Po kupnie jest już założona - niebieski pasek.

Suteq - pytanie:

Trofik do pominięcia

Jako Trevor musimy zawieźć osobę/y do kryjówki tych zyebów kanibali. Jak ktoś będzie chciał żeby nas podwieźć i wsiądzie do wozu to wtedy na zachodzie pojawi nam się ikonka A i tam trzeba ich zawieźć. Takich akcji jest bodajże 6, ja zrobiłem już 4 i dobrze, że przeglądałem stronę z trofikami.

O które misje dokładnie chodzi?

Miałem jedną gdzie był wypadek przy drodze i ranna kobieta prosiła aby ją zawieźć do znajomego - o to chodzi? Czy jakieś inne? Miałem jeszcze jedną żeby dwóch naćpanych kolesi gdzieś podwieźć... ale wyleciałem przez przednią szybę w takcie :D

Opublikowano

Po kupnie jest już założona - niebieski pasek.

Suteq - pytanie:

Trofik do pominięcia

O które misje dokładnie chodzi?

Miałem jedną gdzie był wypadek przy drodze i ranna kobieta prosiła aby ją zawieźć do znajomego - o to chodzi? Czy jakieś inne? Miałem jeszcze jedną żeby dwóch naćpanych kolesi gdzieś podwieźć... ale wyleciałem przez przednią szybę w takcie :D

Tak, chodzi o randomowe misje, w których kogoś trzeba podwieźć. Takie 'zagubione' duszyczki znajdziesz jeszcze m. in. niedaleko...

...przyczepy Trevora czy w porcie w Los Santos (przy barach). Trzeba podjechać w nocy ;)

Opublikowano

Cały czas mam zaznaczony na radarze sklep Ponsonbys, jak daleko bym od niego nie odjechał to ciągle tam jest. To normalne? Jeśli to jest jakaś misja to jak i kim ją zacząć, bo nie mam pojęcia ?

mam dokładnie tak samo, próbuje to wyłączyć lub cos z tym zrobić i nic. Anyone?

Opublikowano

Żeby mieć nabite 100% trzeba wszystkie misje fabularne, dla dziwaków, wyzwania itd. zaliczyć na złoto ?

Na SC w zakładce Checklist masz listę co trzeba do 100%. 

Opublikowano (edytowane)

Jak chcę zdjąć koszulkę tak, żeby nic nie mieć na sobie to jak mam to zrobić ? Próbując ubrać się w domu mogę tylko coś na siebie założyć, nie ma opcji, żebym nic nie miał.

Edytowane przez terror
Opublikowano

Jak chcę zdjąć koszulkę tak, żeby nic nie mieć na sobie to jak mam to zrobić ? Próbując ubrać się w domu mogę tylko coś na siebie założyć, nie ma opcji, żebym nic nie miał.

podobno po przejsicu gry bedzie opcja zdejmowania ubrań

a do tego czasu to najłatwiej u trevora - wystarczy sie na niego przestawić i trafić na scenke gdzie pojawia sie w samych majtkach, wtedy zakładamy mu jedynie spodnie i może biegać bez koszuli. u innych postaci troche trudniej znaleźć taką okazje