Opublikowano 18 września 201311 l Ktoś prędzej pytał o helikopter, jeden (medyczny) zawsze jest na dachu szpitala niedaleko Franklina domu.
Opublikowano 18 września 201311 l Jak szybko zregenerować życie? W 4 były przynajmniej knajpy zaznaczone na mapie, a tu?
Opublikowano 18 września 201311 l Dzwonienie po karetke, lub w domu apteczka. Po miescie sa tez rozrzucone automaty z napojami. @Yakubu, Psa mozna chyba kupic jak ktos Ci zabije Chopa.
Opublikowano 18 września 201311 l mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę zobaczyć wysokość cotygodniowych zysków które generują kupione posiadłości?? Nigdzie nie mogę tego znaleźć
Opublikowano 19 września 201311 l Czy jest możliwe utracenia zdobytych statystyk, np. gdy mało jeździmy samochodem?
Opublikowano 19 września 201311 l Jeszcze odnośnie znikających 'naszych' pojazdów: Według instrukcji.
Opublikowano 19 września 201311 l Czy jest możliwe utracenia zdobytych statystyk, np. gdy mało jeździmy samochodem? podbijam, tez sie nad tym wcześniej zastanawiałem. Oraz proszę o odpowiedz na mojej poprzednie pytanie.
Opublikowano 19 września 201311 l Jak się włącza klawiaturę numeryczną w telefonie?Działa wam robienie zdjęć fonem? Czy też macie problem z socialclubem? Jak tak to zapewne wszystko ruszy razem z uruchomieniem online.
Opublikowano 19 września 201311 l O co chodzi z tymi przydatnymi miejscami? Mam 2 na mapie i nie wiem co tam trzeba zrobić.
Opublikowano 19 września 201311 l sam je pewnie oznaczyłeś Trójkątem ;] A to nie wiedziałem że trójkątem się oznacza Ale to i tak w jednym takim punkcie stoi jakiś pastor i jak do niego podchodzę to stojący obok "gringo" zaczynają mnie atakować, jak wszystkich wykończę to nic się nie dzieję a pastor dalej swoje historie opowiada.
Opublikowano 19 września 201311 l Jak zrobić miejsce na spadochron w kółku z noszonymi broniami? Mam komplet. Da się wyrzucić broń?
Opublikowano 19 września 201311 l OK, nie zauważyłem że on się obok kółka pojawia. No dobrze, a jak go włączyć podczas lotu, hę? Już drugi raz ginę bo gra nie raczy poinformować czym go włączyć, wciskałem wszystko i nic
Opublikowano 19 września 201311 l Czy warto kupić dysk na x360 do gta? dużo stracę grając z płyty ? ile miejsca zajmuje?
Opublikowano 19 września 201311 l Jak schwytać zbiega żywcem? (misje poboczna dla Trevora gdzie tropi zbiegów). Jak dotąd udawało mi się tylko zabijać a za żywego jest acziwment.
Opublikowano 19 września 201311 l Jak zrobić miejsce na spadochron w kółku z noszonymi broniami? Mam komplet. Da się wyrzucić broń? Nie musisz robić żadnego miejsca O_o. Spadochron pojawia się tuż obok kółka z broniami. Mam pytanie, które już się pojawiło, ale nie bardzo zrozumiałem odpowiedź (nie bijcie): jak włączyć tę mapkę ze "znajdźkami"? O trzeciej w nocy w końcu udało mi się zalogować do klubu Rockstara, przeryłem menu, ale nic nie znalazłem.
Opublikowano 19 września 201311 l W dziale Chekclist na samym dole jest mapka, ale pokazuje tylko ZDOBYTE rzeczy, a nie wszystkie jakie są. Jest to dobre gdy zbieramy sobie randomowo itemy, a potem przy robieniu aczików/trofików czy 100% wiemy gdzie co zdobyliśmy. Ja zadam już 3 raz moje pytanie: Co należy zrobić z opancerzoną ciężarówką podczas randmowych misji? Gdzie ją dowieźć? Edytowane 19 września 201311 l przez suteq