Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Jak aktywować tę ostatnią ostatnią misję poboczną u Franklina? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Nie wiem czy chodzi ci o tą którą dostaje się za 100% gry Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Nie wiem czy chodzi ci o tą którą dostaje się za 100% gry No ja właśnie myślałem że mam jakiś glitch, że mi się nie pokazuje i zaspoilerowałem sobie sprawdzeniem w sieci. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) No tak, właśnie o tą mi chodzi. Czy muszę udać się ku niebiosom o tej godzinie w nocy? Sprawdzał ktoś czy da się polecieć do miejscówki z prologu tak jak to było z LC w San Andreas? Edytowane 28 września 2013 przez suteq Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) Jak aktywować tę ostatnią ostatnią misję poboczną u Franklina? Ja zrobiłem 100%, pograłem jakiś czas zdobywając zaległe trofea i znak '?' po prostu się pojawił. Myślę więc, że trzeba po prostu chwilę zaczekać Edytowane 28 września 2013 przez lothronik Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 -W jaki sposob mozna rozpoczac misje "niewliczone ryzyko"? -Czy sprawa z pewna postacia dla ktorej trzeba zdobyc samochod z lekami ma jakis ciag dalszy,bo po zdobyciu lekow nic od dawna nie ruszylo sie w tym temacie? Czy misja dla josha(typa od chyba nieruchomsci )ma jakis dalszy ciag po tym jak podpalamy mu kwadrat na jego wlasne zyczenie,a on sprzedaje nas policji,w sensie czy jest opcja go od(pipi)ac? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 -Czy sprawa z pewna postacia dla ktorej trzeba zdobyc samochod z lekami ma jakis ciag dalszy,bo po zdobyciu lekow nic od dawna nie ruszylo sie w tym temacie? Nie ruszyło i nie ruszy. Postać Trevora jest dość, powiedzmy, głęboka i wspomniana postać jest jak przypuszczam wynikiem halucynacji. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Spodziewalem sie ze moze scena z trailera,gdzie trevor probuje upchac kogos noge w kiblu to bedzie wlasnie ta postac,ale w takim razie to jest pewnie jedna z licznych scenek,gdzie mozna go zastac w roznych dziwnych sytuacjach,a szkoda bo mozna bylo z tego zrobic jakas ciekawa misje po skonczeniu fabuly. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 PYTANIEponawiam kwestie która nie pozwala mi normalnie grać: wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb?? podobna sprawa jest z lotniskiem dla samolotów trevora. az tak to z(pipi)ali? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Przy podejściu do lądowiska możesz wcisnąć prawo na krzyżaku i wybrać co ma stać na lotnisku, przynajmniej u mnie to tak działa. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Jak wykupisz helikoptery/samoloty przez internet, to możesz wybierać je za pomocą strzałki w prawo na d-padzie. Zawsze tam będą. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 gdzie można opitolic Trevora na łyso? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) U blond murzyna i geja w jednym Edytowane 29 września 2013 przez mate5 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 a są jeszcze jakieś specjalne salony, gdzie jest więcej fryzur dla Michaela i Franklina? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Przy podejściu do lądowiska możesz wcisnąć prawo na krzyżaku i wybrać co ma stać na lotnisku, przynajmniej u mnie to tak działa. no dobra, ale jak przyprowadzam nowy samolot/helikopter na lotnisko(kradziony nie kupiony) i chce go zapisać to jak? dodam tylko, że zazwyczaj już coś tam stoi i zajmuje miejsce, jak stawiam obok lub głębiej to nie zapisuuje w ogóle... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Gdzie znaleźć ten motor dla Epsilonu? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Stoi pod Lifeinvaderem. 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Tematu nie przeglądam, więc pytanie może juz padło, ale boje się spoilerów. Czy będzie można normalnie w free roamie używać łodzi podwodnej i sprzętu do nurkowanie kiedy sie nam podoba? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Jak uzyskać kolejne misje od tej czarnej dziuni co każe nam holować auta?2 wykonałem i z tego co widzę na Social Club jeszcze są 3 a żadnych ? już na mapie nie mam. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Jak nazywa się specjalny samochód Micheala? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Przy podejściu do lądowiska możesz wcisnąć prawo na krzyżaku i wybrać co ma stać na lotnisku, przynajmniej u mnie to tak działa. no dobra, ale jak przyprowadzam nowy samolot/helikopter na lotnisko(kradziony nie kupiony) i chce go zapisać to jak? dodam tylko, że zazwyczaj już coś tam stoi i zajmuje miejsce, jak stawiam obok lub głębiej to nie zapisuuje w ogóle... MOJA IRYTACJA SIĘGA ZENITU!! O (pipi) CHODZI SIE PYTAM?? Kupiłem hangar na wielkim lotnisku dla samolotów michaelem. Wstwiłem tam skradziony myśliwiec wojskowy - zapisał się. Skradłem drugi samolot i postawiłem obok aby również się zapisał - skasował myśliwiec i stał na jego miejscu!! AHHHHHH!!! O CO CHODZI DO CHOLERY!!!??? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Jak nazywa się specjalny samochód Micheala? masz w 3 akapicie wszystko http://uk.ign.com/wikis/gta-5/Vehicle_Storage 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi