Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak aktywować tę ostatnią ostatnią misję poboczną u Franklina? :)

Opublikowano

Nie wiem czy chodzi ci o tą którą dostaje się za 100% gry :P

No ja właśnie myślałem że mam jakiś glitch, że mi się nie pokazuje i zaspoilerowałem sobie sprawdzeniem w sieci. :(

Opublikowano (edytowane)

No tak, właśnie o tą mi chodzi. Czy muszę udać się ku niebiosom o tej godzinie w nocy? :P

Sprawdzał ktoś czy da się polecieć do miejscówki z prologu tak jak to było z LC w San Andreas? 

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Jak aktywować tę ostatnią ostatnią misję poboczną u Franklina?  :)

Ja zrobiłem 100%, pograłem jakiś czas zdobywając zaległe trofea i znak '?' po prostu się pojawił. Myślę więc, że trzeba po prostu chwilę zaczekać ;)

Edytowane przez lothronik
Opublikowano

-W jaki sposob mozna rozpoczac  misje "niewliczone ryzyko"?

-Czy sprawa z pewna  postacia dla ktorej trzeba zdobyc samochod z lekami ma jakis ciag dalszy,bo po zdobyciu lekow nic od dawna nie ruszylo sie w tym temacie?

Czy misja dla josha(typa od chyba nieruchomsci )ma jakis dalszy ciag po tym jak podpalamy mu kwadrat na jego wlasne zyczenie,a on sprzedaje nas policji,w sensie czy jest opcja go od(pipi)ac?

Opublikowano

-Czy sprawa z pewna  postacia dla ktorej trzeba zdobyc samochod z lekami ma jakis ciag dalszy,bo po zdobyciu lekow nic od dawna nie ruszylo sie w tym temacie?

Nie ruszyło i nie ruszy. Postać Trevora jest dość, powiedzmy, głęboka i wspomniana postać jest jak przypuszczam wynikiem halucynacji.

Opublikowano

Spodziewalem sie ze moze scena z trailera,gdzie trevor probuje upchac kogos noge w kiblu to bedzie wlasnie ta postac,ale w takim razie to jest pewnie jedna z licznych scenek,gdzie mozna go zastac w roznych dziwnych sytuacjach,a szkoda bo mozna bylo z tego zrobic jakas ciekawa misje po skonczeniu fabuly.

Opublikowano

PYTANIE

ponawiam kwestie która nie pozwala mi normalnie grać: 
wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb?? podobna sprawa jest z lotniskiem dla samolotów trevora. az tak to z(pipi)ali?

Opublikowano

Jak wykupisz helikoptery/samoloty przez internet, to możesz wybierać je za pomocą strzałki w prawo na d-padzie. Zawsze tam będą.

Opublikowano (edytowane)

U blond murzyna i geja w jednym

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Przy podejściu do lądowiska możesz wcisnąć prawo na krzyżaku i wybrać co ma stać na lotnisku, przynajmniej u mnie to tak działa.

no dobra, ale jak przyprowadzam nowy samolot/helikopter na lotnisko(kradziony nie kupiony) i chce go zapisać to jak? dodam tylko, że zazwyczaj już coś tam stoi i zajmuje miejsce, jak stawiam obok lub głębiej to nie zapisuuje w ogóle...

Opublikowano

Tematu nie przeglądam, więc pytanie może juz padło, ale boje się spoilerów. Czy będzie można normalnie w free roamie używać łodzi podwodnej i sprzętu do nurkowanie kiedy sie nam podoba?

Opublikowano

Przy podejściu do lądowiska możesz wcisnąć prawo na krzyżaku i wybrać co ma stać na lotnisku, przynajmniej u mnie to tak działa.

no dobra, ale jak przyprowadzam nowy samolot/helikopter na lotnisko(kradziony nie kupiony) i chce go zapisać to jak? dodam tylko, że zazwyczaj już coś tam stoi i zajmuje miejsce, jak stawiam obok lub głębiej to nie zapisuuje w ogóle...

MOJA IRYTACJA SIĘGA ZENITU!! O (pipi) CHODZI SIE PYTAM?? 

Kupiłem hangar na wielkim lotnisku dla samolotów michaelem. Wstwiłem tam skradziony myśliwiec wojskowy - zapisał się. Skradłem drugi samolot i postawiłem obok aby również się zapisał - skasował myśliwiec i stał na jego miejscu!! AHHHHHH!!! O CO CHODZI DO CHOLERY!!!???