Kre3k 581 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Grasz Trevorem? Bo chyba tylko on moze to zrobic. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Liczba przy postaci.. w kole wyboru postaci oznacza chyba dostępne akutalnie misje, tak? Jeśi tak, to.. nie wiem o co chodzi. Od pewnego czasu u Franklina wyświetla się "1".. a na mapie nie ma dla niego żadnej misji. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Misje holownicze masz, zadzwoń do Trishi czy jak jej tam. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Tonya tak sie narkomanka nazywa Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Dzięki, zgadza się Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Czy ktoś spotkał się z takim problemem jak ja? Mianowicie jestem po 53/54 misji w grze i od jakiegoś czasu nie mogę wybrać już Michaela. Porobiłem wszystko co mogłem na mapie, spróbowałem nawet zrobić wszystkie misje Lestera, żeby nie mieć nic i dalej go nie mogę wybrać. Wie ktoś o co chodzi? Czy może to zabieg fabularny? aha i jak dzwonie do niego na telefon to ciągle jest zajęte. jestem po misji gdy lecimy Trevorem i Lesterem helikopterem i z niego obserwujemy 2 ciężarówki które wjeżdżają do banku federalnego. Później trzeba zawisnąć nad dziurą w drodze, gdzie powstaje nowa linia metra Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) Z tego co pamiętam to zabieg fabularny i musisz ogarnąć resztę misji Franklinem(te przygotowawcze, wraz z samochodem) i dopiero jak to skończysz będzie ok. Musi być, bo pamiętam, że też to miałem i było to wyjaśnione w którymś dialogu. Edytowane 2 października 2013 przez suteq Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Nie miałem przez parę dni internetu i obiło mi się o uszy że pojawiła się jakaś aktualizacja która "zabiera" którąś z misji w singlu. To prawda? Czy ktoś miał coś takiego? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Mi naprawiła misję dla Epsilonu, bo był z nią ogólnie problem, w poprawkach na stronie Rockstar jest wypisane co naprawili. Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 i dvpa. Zrobiłem wszystko co mogłem Franklinem i Trevorem, kupiłem wszystko co było w tym momencie do kupienia, dzwoniłem do każdego i dalej nie mogę grać Michaelem... :c Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 misja dla czubków i nieznajomych "the last one" odblokowuje się jak wszyskie inne będą zaliczone, czy coś innego trzeba zrobić? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 myślałem, że właśnie to jest wymagane do 100%, ale ok, dzięki. swoją drogą ten licznik rzeczy, które trzeba zrobić na 100% jest beznadziejny hobby 42, nieznajomi 19, różne 16, a wiadomo, że trzeba tego zrobić dużo dużo więcej Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Nie, wszystko co masz na górze to trzeba zrobić, czyli jak hobby czy przypadkowych jest tyle i tyle to trzeba tyle zrobić, ale WŁAŚCIWYCH. A te właściwe mają przy kwadraciku kolorowy pasek. Wszystkie misje z kolorowym paskiem muszą być zaliczone do 100%. Wyjątkiem są random events, których bez znaczenia jakich trzeba mieć 14 ukończonych. Edytowane 3 października 2013 przez suteq Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Kupilem Trevorem czolg ale nigdzie go nie ma. Hmm? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 W emailu powinno pisać gdzie konkretnie został dostarczony, zapewne do hangaru lotniska. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Do misji The Last One trzeba najprawdopodobniej więcej. Ja mam 100% od tygodnia i dalej jej nie mam. Prawdopodobnie trzeba zrobić wszystkie misje z nieznajomych i dziwaków (czyli np. części łodzi podwodnej nie wliczające się w 100%). Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jak sa misje dla nygasa do roboty a na mapie nie ma to do kogo dzwonic? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Do tej od holownika. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Gitara, ze ja na to nie wpadlem. Swoja droga swietna ta gra choc chcialbym jednak w nia na ps4 grac zeby w pelni cieszyc sie grafioza. Albo na pc wypasionym w sumie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Zaciąłem się na amen - nie wiem czy to jakiś bug czy ja coś źle robię. Jestem po misji Caida Libre, automatycznie przerzuciło mnie na Franklina. Na Trevora i Michaela nie mogę się przełączyć bo są poza miastem z porwaną żoną tego Azteka. Ok jako Franklin mam jedną dostępną misję oznaczoną literką M ale koloru zielonego - koloru Franklina. Misja widnieje w domu Michaela (na posesji). Sęk w tym, że jak kręcę się koło znaczka misji, domu Michaela to nic się nie odpala. Podzwoniłem po wszystkich, poszedłem spać żeby czas upłynął i dalej nic ;/ To błąd gry czy co mam robić? Edytowane 3 października 2013 przez Słupek Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) spróbuj wejść do domu wejściowymi drzwiami Edytowane 3 października 2013 przez Yakubu Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Nie mogę, wszystko pozamykane na dodatek wyskakuje komunikat "wróć jako Trevor lub Michael" WTF? o.O Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 łoo, no to jakiś bug jeśli dobrze pamiętam to podjeżdżasz do domu michaela jako franklin i pojawia się scenka z michaelem i trevorem Cytuj
Gość Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Czy misja poboczna ze zbieraniem części łodzi podwodnej ma na coś wpływ, do czegoś się przydaje? Z tego co się orientuję to ani trophy ani do 100% gry się nie wlicza, więc tylko dla kasy i dokonczenia historyjki o złym mężu, czy może ma ta łódź drugie dno?;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi