_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Lorack - tylko dokończenie historyjki. Ale polecam:) szybko się szuka. Mam pytanie co do trofeum. Jak zdobyć: Na głębokiej wodziePrzyda ci się większa łódź... ? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Mam pytanie co do trofeum. Jak zdobyć: Na głębokiej wodziePrzyda ci się większa łódź... ? Po prostu wypłyń w ocean i szukaj rekina, musi Cie zabić 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 A taka łatwizna. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 łoo, no to jakiś bug jeśli dobrze pamiętam to podjeżdżasz do domu michaela jako franklin i pojawia się scenka z michaelem i trevorem Nic nie pomaga, nic się nie dzieje, no (pipi)a ;/ Ciekawe co teraz, niby kasacja sajva i mam grać od początku czy co? A mógłby ktoś napisać jak ta misja co niby ma ma mi się teraz odpalić się nazywa? Bo chciałbym zobaczyć na yt jak to powinno wyglądać. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 No właśnie masz to co właściwe. W poradniku jest napisane, że po misji powinna być misja dla D,a po niej odblokować się powinna misja u Michaela, którą zaczynamy Franklinem. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 ja pojechałem franklinem do domu michaela, i normalnie się misja odpaliła, tylko szybko przeszliśmy do michaela i trevora Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 jak tak czytam różne fora to wiele ludzi ma z tym problemy (w tym ja), a nasiliło się to po ściągnięciu patcha 1 października. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 jak tak czytam różne fora to wiele ludzi ma z tym problemy (w tym ja), a nasiliło się to po ściągnięciu patcha 1 października. Dokładnie dużo osób na to się skarży podobno po patchu, ale dosłownie 5 minut temu znalazłem rozwiązanie i działaaaaaaaaaaaaa. Po prostu trzeba odjechać kawałek od domu Michaela i zamówić taksówkę która nas zawiezie pod dom Michaela - misję (skipnąć dojazd). I wtedy pojawia się znaczek misji... i normalnie się odpala. A już się bałem, że sajv do wywalenia i od nowa... Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 To zrób sobie kolejny zapis. Tak na wszelki wypadek. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Tak mi sie przypomniało ostatnia misja dla Josha to ta w której Josh nasyla na nas policję ? Nie ma kolejnej w której trzeba sie na znim policzyć ? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Tak mi sie przypomniało ostatnia misja dla Josha to ta w której Josh nasyla na nas policję ? Nie ma kolejnej w której trzeba sie na znim policzyć ? Nie ma. Możesz go zabić wraz z oficerami, których wezwał i pitnąć radiowozem przed posiłkami - wtedy masz misję na złoto Cytuj
Masny 343 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Głupie pytanie, ale czy w GTA V w samochodach skręcają kierownice? Jak dotychczas w żadnym GTA kierownice się nie obracały, więc pytam, czy to poprawili : ) Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Tak. Fajnie to zrobione jak przez komórkę gada to jedna ręką kręci Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Podczas robienia under the bridge ( http://www.youtube.com/watch?v=7EitUby6EC4 ) mam problem z numerem 12 oraz 13.Czy trzeba loty zrobić tak by nie zahaczyć ścian? Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Podczas robienia under the bridge ( http://www.youtube.com/watch?v=7EitUby6EC4 ) mam problem z numerem 12 oraz 13.Czy trzeba loty zrobić tak by nie zahaczyć ścian? Tak. Rada jakiej mogę Ci udzielić to lot na pełnej szybkości, wtedy jest łatwiej sterować helikopterem i nie zahaczyć o żadną ze ścian. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Polecam Buzzera podajże, jest to mały bojowy heli do kupienia, właśnie on ma mniejszą średnicę śmigła przez co dobrze się mieści. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Podczas robienia under the bridge ( http://www.youtube.com/watch?v=7EitUby6EC4 ) mam problem z numerem 12 oraz 13.Czy trzeba loty zrobić tak by nie zahaczyć ścian? Ja robiłem Stunt Plane'm - jego można obrócić o 45/90 stopni i fajnie po przekątnej/pionowo się zmieścić i od razu 2 na raz. Edytowane 5 października 2013 przez Mathiu Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Mam Franklinem jakas misje u Lestera - spotkanie przy plazy. Czy to jest pierwsza misja zlecen na ktorej mozna zrobic dobra kase ? Zastanawiam sie czy musze ta pierwsza zrobic przed zakonczeniem fabuly, a reszte po czy wszystkie mozna robic po. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Od pierwszej misji u Lestera można już robić akcje z giełdą. A czy można po fabule, sprawdź, rób wszystkie misje poza tymi od Lestera, jeśli wszystko będzie pchać fabułę do przodu to problem będzie rozwiązany. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Q1) Mnie zastanawia ile kabony mozna zgarnac za ost. napad? Ja wbilem kolo 32 baniek Q2) Czy online jest ograniczene wzglendem singla(sex,striptiz,rynki itp)? Edytowane 6 października 2013 przez MEVEK Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Mam Franklinem jakas misje u Lestera - spotkanie przy plazy. Czy to jest pierwsza misja zlecen na ktorej mozna zrobic dobra kase ? Zastanawiam sie czy musze ta pierwsza zrobic przed zakonczeniem fabuly, a reszte po czy wszystkie mozna robic po.Pamietam, ze przynajmniej jedna trzeba bylo wykonac by ruszyc fabule. Jestem wlasnie po ostatnim skoku, pojawil sie marker ostatniej misji Franklina, czyli wybor zakonczenia a, b, c . Zrobilem save, ale po wgraniu go dzis, markera w domu Franka nie mam o zadnej porze:/ da fuq? Edit: rozwiazane. Po prostu wgral mi sie autosave juz po uruchomieniu ostatniego zadania. Edytowane 6 października 2013 przez _Red_ Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Q1) Mnie zastanawia ile kabony mozna zgarnac za ost. napad? Ja wbilem kolo 32 baniek Q2) Czy online jest ograniczene wzglendem singla(sex,striptiz,rynki itp)? Jak na razie to singiel jest ograniczony względem online... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 utknąłem w grze! jestem trevorem po misji wykolejeni, nie mam żadnych misji na mapce chyba, oprócz pobocznych ochotników i cletusa, nie moge zmieniać postaci - wciskam strzałkę w dół, nic się nie dzieje, o dziwo na poprzednim sejwie wszystko jest ok. co mam zrobić? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Miałem to samo - bug związany z GTA Online. U mnie pomogło wyłączenie i włączenie gry, ale niektórym poszło dopiero po wczytaniu wcześniejszego zapisu. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 utknąłem w grze! jestem trevorem po misji wykolejeni, nie mam żadnych misji na mapce chyba, oprócz pobocznych ochotników i cletusa, nie moge zmieniać postaci - wciskam strzałkę w dół, nic się nie dzieje, o dziwo na poprzednim sejwie wszystko jest ok. co mam zrobić? No to jak na poprzednim save jest okej, to w czym problem? Jak coś to teraz powinieneś mieć misje u federalnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi