Xymek 62 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Niestety tak to jest, patche często mogą coś popsuć w save'ach, bardzo trudno to wyeliminować i wytestować. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 w poprzednim save sprzed 20 misji . cholera, to co ja mam teraz zrobić? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) w poprzednim save sprzed 20 misji . cholera, to co ja mam teraz zrobić? Taką nauczkę dostałeś. Następnym razem zapisuj na różnych sejwach, systematycznie.Choć pewnie i to by nie pomogło. W końcu nie masz pewności, że po wykonaniu tych 20 misji, sytuacja Ci się nie powtórzy... Edytowane 6 października 2013 przez Ludwes Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 to trudno. i tak nie mam teraz ochoty w to grać, mimo wszystko trochę się zawiodłem. jakoś więcej chęci teraz mam do ciśnięcia 100% w RDR ale kiedyś na pewno dokończę, nawet jakbym od nowa miał grać Cytuj
Masny 343 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Tak. Fajnie to zrobione jak przez komórkę gada to jedna ręką kręci Znalazłem filmiki, w których pokazane jest, że kierownica się jednak nie obraca http://www.youtube.com/watch?v=0xaPo7rOj-E http://www.youtube.com/watch?v=wGQndmQS8vs Edytowane 6 października 2013 przez łosion Cytuj
baniek 246 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Zielone korzenie u Franklina, jest tylko takie durne zakończenie (jeden telefon pod ratuszem) czy czekać na jakąś akcję? Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Ktoś ma patent jak dostać się na teren Fortu, by nie zostać zastrzelonym po 5 sekundach? Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Dziala bawsaq na x360? Skonczylem gre, biore sie za zalegle misje Lestera a tu lipa. Polaczenie z netem mam, dzis jeszcze dzialalo, a teraz potrzebuje kupic akcje przed zabojstwem:/ Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Do 100% brakuje m.in. ulicznych wyścigów. Problem w tym, że nie mam ich nigdzie zaznaczonych Co zrobić? Tak samo w social clubie: STRANGERS AND FREAKS 18/20 a w tych kwadracikach po zjechaniu niżej 55/58 O co tu biega? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) wyścigi pojawiają się tylko wieczorami grając franklinem. jak ukończysz jeden wyścig to po jakimś czasie dostajesz smsa od Hao z info o kolejnym te 18/20 to są te misje, które na social clubie mają na obrazku z lewej strony pasek. reszty do 100% nie musisz robić Edytowane 6 października 2013 przez Yakubu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Dwie misje odblokowują się po znalezieniu listów i części statku. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 wyścigi pojawiają się tylko wieczorami grając franklinem. jak ukończysz jeden wyścig to po jakimś czasie dostajesz smsa od Hao z info o kolejnym te 18/20 to są te misje, które na social clubie mają na obrazku z lewej strony pasek. reszty do 100% nie musisz robić aaa dzięki. No ten pierwszy wyścig wygrałem ale to było jakoś na początku gry więc pewnie tego smsa nie mam. To pojeżdżę nocą, może będą Dwie misje odblokowują się po znalezieniu listów i części statku. Części statku znalezione a listy dokończę jutro. Dzięki. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Z fabuły : Trevor zabił tego Floyda i ta jego narzeczona w mieszkaniu?. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Zielone korzenie u Franklina, jest tylko takie durne zakończenie (jeden telefon pod ratuszem) czy czekać na jakąś akcję? Nic więcej nie ma. Też żałuję, że jakoś tego nie pociągnęli dalej, bo zapowiadało się nieźle. Z fabuły : Trevor zabił tego Floyda i ta jego narzeczona w mieszkaniu?. Tak. Mówią nawet o tym w radiu w wiadomościach zaraz po akcji. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Co sie stanie jak Chop zginie, np. zupelnie przez przypadek go przejade, utopie lub zastrzele ? Zrespawnuje sie w budzie ? Cytuj
Gallas 0 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 można jakoś przetransportować batyskaf? próbowałem helikopterem Trevora ale nie dało rady. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Co sie stanie jak Chop zginie, np. zupelnie przez przypadek go przejade, utopie lub zastrzele ? Zrespawnuje sie w budzie ? chyba tak, taki komunikat dostawałem jak ginął Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 można jakoś przetransportować batyskaf? próbowałem helikopterem Trevora ale nie dało rady. Helikopterem transportowym (tym z bazy wojskowej/strony ze sprzętem wojskowym), tylko upierdliwe to trochę. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 A można jakoś inaczej przetransportować jedno auto lub więcej, nie licząc holownika ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 można jakoś przetransportować batyskaf? próbowałem helikopterem Trevora ale nie dało rady. Helikopterem transportowym (tym z bazy wojskowej/strony ze sprzętem wojskowym), tylko upierdliwe to trochę. Tylko jest taki myk, że najpierw trzeba odpłynąć batyskafem od przystani (najlepiej posadzić go na plaży) i dopiero wtedy podczepić się tym helikopterem (można go kupić w internecie). Dlatego trzeba go "przeprakować", bo gdy dryfuje przy przystani, to fizyka gry trzyma go tam w tak dziwny sposób, że po podczepieniu się do niego heliopterem, zaczyna on wariować i nie da rady normalnie z nim lecieć. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Na liczniku mam 14/20 ukończonych misji dla nieznajomych i dziwaków i mam pytanko bo od pewnego czasu nie mam na mapie pokazanych żadnych misji z tym związanych (te "kółka" też skończyłem) więc czy czekać cierpliwie aż coś się pokaże czy może dzwonić do kogoś? I czy randomy też są w jakiś stopniu z tym związane, bo ostatnio ich olewam. EDIT: teraz przeczytałem powyżej że dwie misje się odblokują po znalezieniu znajdziek, a co z pozostałymi? Edytowane 9 października 2013 przez _daras_ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Są 3 holowania i trzeba zadzwonić do tej typiarki. Jedna misja się odblokowuje po ukończeniu wszystkich skoków spadochronowych. Edytowane 9 października 2013 przez suteq Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Na liczniku mam 14/20 ukończonych misji dla nieznajomych i dziwaków i mam pytanko bo od pewnego czasu nie mam na mapie pokazanych żadnych misji z tym związanych (te "kółka" też skończyłem) więc czy czekać cierpliwie aż coś się pokaże czy może dzwonić do kogoś? I czy randomy też są w jakiś stopniu z tym związane, bo ostatnio ich olewam. EDIT: teraz przeczytałem powyżej że dwie misje się odblokują po znalezieniu znajdziek, a co z pozostałymi? Wykonałeś wszystkie misje holownicze dla Tonyi (jest ich pięć) + ostatnią misję dla Doma, tą na tamie? Jeśli nie to zadzwoń do Tonyi z telefonu Franklina oraz ukończ wszystkie skoki spadochronowe i wtedy odblokuje się właśnie ostatnia misja dla Doma. Najpewniej tego Ci brakuje. EDIT: suteq, no właśnie ;-) Edytowane 9 października 2013 przez lothronik 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Marnie (wyprana blondi z epsilonu) przysłała mi smsa "Tam, gdzie pierwszy okręt floty pochłonęły fale, zasiano wiadomość". Nie wiem czy wpływ na przysłanie smsa miało spotkanie z ufo czy zebranie wszystkich części łodzi podwodnej, czy znalezienie pierwszego traktatu epsilonu. Wie ktoś o czym ona nawija? O lokacji kolejnego traktatu? Ufo pod wodą? Kolejny dzień, kolejna rozkmina... Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Widziałem UFO szukając odpadów pod wodą - tzn. to wyglądało jak talerz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi