Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 A nie jest tak, że ją trzeba otworzyć rozwalając drzwi? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok na strzałce w prawo?) Czy warto kupić dysk na x360 do gta? dużo stracę grając z płyty ? ile miejsca zajmuje? gra jest na 2 płytach, i jedna z nich jest instalacyjna (przymusowo) , ta jedna zajmuje 8gb, można użyć pendriva (musi mieć 16gb bo na 8 sie nie zmieści) W dziale Chekclist na samym dole jest mapka, ale pokazuje tylko ZDOBYTE rzeczy, a nie wszystkie jakie są. można ją przełączać na zdobyte albo nie-zdobyte 2 Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 W dziale Chekclist na samym dole jest mapka, ale pokazuje tylko ZDOBYTE rzeczy, a nie wszystkie jakie są. Jest to dobre gdy zbieramy sobie randomowo itemy, a potem przy robieniu aczików/trofików czy 100% wiemy gdzie co zdobyliśmy. Ja zadam już 3 raz moje pytanie: Co należy zrobić z opancerzoną ciężarówką podczas randmowych misji? Gdzie ją dowieźć? A nie jest tak, że ją trzeba otworzyć rozwalając drzwi? Spróbuj właśnie rozwalić te drzwi używając przylepnych bomb. PS. Suteq i Yano, dzięki za odpowiedzi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dzisiaj włączyłem grę i dostałem od razu wszystkie zniżki z LifeInvadera. Tak informacyjnie mówię. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Z czasem dochodzą jakieś nowe fryzury albo ciuchy?Z tego co widzę jako Trevor parę mi doszło chyba że to zależy od salonu. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jeden fryzjer zrobi ci usługę za 70 dolcow, inny w centrum gdzie są dzielnice z luksusowymi sklepami chciał za wąsy 4000$ : O Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Z czasem dochodzą jakieś nowe fryzury albo ciuchy?Z tego co widzę jako Trevor parę mi doszło chyba że to zależy od salonu. Być może. Na pewno z czasem dostajesz maile, że dochodzą nowe spluwy i części do fur. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 Z czasem dochodzą jakieś nowe fryzury albo ciuchy?Z tego co widzę jako Trevor parę mi doszło chyba że to zależy od salonu. sam pytałem o fryzury i podobno dochodzą, ale chętnie bym uslyszał jakieś potwierdzenie tego, np ile ich jest w sumie tak mniejwięcej bo jak narazie to nie licząc wzorków na głowie murzyna to trevor i michael mają ze 3 fryzury w "zwyczajnym" salonie, i jedną dodatkową w luksusowym , czyli ogolnie mało Cytuj
QTF 8 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Gdzie mogę znaleźć/włożyć niestandardowe wdzianka które bohaterowie zakładają podczas misji? W szafie ich nie ma pod zakładką stroje...Wie ktoś dlaczego na radarze wyświetlają mi się sklepy z ciuchami(tak jak misje) oraz mieszkania?? Dopiero od pewnego momentu to się pojawiło... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Gdzie są kamieniołomy? Nie mogę znaleźć na mapie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 Wie ktoś dlaczego na radarze wyświetlają mi się sklepy z ciuchami(tak jak misje) oraz mieszkania?? Dopiero od pewnego momentu to się pojawiło... pewnie pojawiło sie wtedy gdy odblokowałeś możliwość kupowania w sklepach i kupowania mieszkań (obie rzeczy na początku są niedostępne). a pojawiają sie na radarze te które są w miare blisko ciebie Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Gdzie są kamieniołomy? Nie mogę znaleźć na mapie. Na południowy wschód od SS (1 miejscówki Trevora). Weź mape z pudełka i będziesz tam miał napisane "coś tam quarry". Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ktoś wie jak z tymi zbiegami? Jak złapać żywcem? Potrącić go i potem z buta czy co? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) @up Paralizator w Ammu-Nation (zgaduje, ale to by bylo logiczne moim zdaniem) ? Edytowane 19 września 2013 przez Bansai Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 To takie coś jest? :O OSOM. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Wie ktoś dlaczego na radarze wyświetlają mi się sklepy z ciuchami(tak jak misje) oraz mieszkania?? Dopiero od pewnego momentu to się pojawiło... pewnie pojawiło sie wtedy gdy odblokowałeś możliwość kupowania w sklepach i kupowania mieszkań (obie rzeczy na początku są niedostępne). a pojawiają sie na radarze te które są w miare blisko ciebie no niestety nie jest tak jak mówisz. Sklep z ciuchami to jakiś kompletnie randomowy i wcale nie najbliżej mnie. A chate która się podświetla to chata Michaela. Kupować domy? Jedyne co mogę kupować to posiadłości które przynoszą później zysk, jak bary kina kluby golfowe, ale nie posiadłości do mieszkania... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 To takie coś jest? :o OSOM. Zrób misje strangersów ze straży obywatelskiej dla Trevora i dostaniesz teser. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 no i jak to działa? mam paralizator i mam nim obezwładnić typka z randomowej misji w mieście (np. jak ktoś ukradł rower i pojawia się na mapce kropka, zeby go gonić?) i co zrobić, zeby móc nurkować poza misją? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Paralizator paralizatorem, ale weź tutaj człowieku znajdź następną miejscówkę Info o stodole + fotka niewyraźnych dróżek polnych, analizując mapę takich miejsc może być kilka. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Są w gta jakieś lasy porównywalne do tego z RDR? Niby są tereny po za miastem ale gęstego lasu jeszcze nie widziałem jest to kilka drzew na krzyż i tyle. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dobra już złapałem żywcem zbiega. Po prostu goniłem go z buta i będąc blisko walnąłem z pięści, przewrócił się i od tej pory grzecznie za mną łaził i pozwolił się zaprowadzić do Maude. Troche tanio to wyglądało. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jak dokonać napadu np. na sklep? Próbowałem kilka razy robić to 'tradycyjnie', czyli wejście do środka + wycelowanie w sprzedawce, ale on tylko kuca i na tym się kończy cały napad Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ja wbiłem na stację benzynową i od razu hajsy dawał, a jak byłem w sklepie to poznał mnie bo byłem bez maski. Może właśnie spróbuj coś na łeb nałożyć. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Powiedźcie mi jak mam ściągnąć aplikację do szkolenia Chopa. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 jak mam porwać gościa dla kultu altruistów? odkryłem trevora i mam taki mail od rona, co mam zrobić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi