Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sticky bomb można detonować zza kierownicy czy za każdym razem muszę wyjść z auta?

Ostatnio tez sie zastanawialem, nacisnij krotko lewo na krzyzaku - tylko nacisnij i od razu pusc.

Wypróbuję dziś :)  Tyle grałem a jeszcze tego nie odkryłem :D

Opublikowano (edytowane)

Te tutoriale sa zwykle pokazywane w najgorszych mozliwych momentach - czesto  podczas misji gdy cos sie dzieje na ekranie, wiec wiele z nich po prostu nie zauwazamy, powinna byc gdzies zakladka z tymi wszystkimi podpowiedziami podzielona na odpowiednie dzialy. Sa co prawda jakies podopowiedzi w dzienniku w menu pauzy, ale jest ich niewiele.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

To sie nie odblokowuje w zaden sposob, Bawsaq caly czas dziala (chyba, ze wisza serwery) - konsola musi byc online, a czy na X360 trzeba miec Golda to nie wiem, u mnie na PS3 wszystko dziala praktycznie od premiery.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

@ krupek1

Jest dostępna od dawna. Nie działa tylko, jak zdechną serwery R*.

Czasem też po wejściu na Bawsaq wyskakuje komunikat, że nie działa. Wyłącz wtedy growy telefon, wejdź na bawsaq jeszcze raz i powinno załapać.

Edytowane przez Emet
  • Plusik 1
Opublikowano

Widzialem, ze niektore nieruchomosci mozna kupic nawet trzema postaciami - czy bedzie ona wtedy przypisana do tej postaci, ktora to kupi czy moze wszystkie beda mogly z niej korzystac ?

Np. hangar i tamtejsze misje po zakupie.

Opublikowano

hangar z misjami ma tylko Trevor.

hangar i przystań na południu miasta mogą kupić Michael i Franklin. kupić oczywiście osobno i każdy będzie miał jak gdyby oddzielny dostęp. reszta biznesów albo jest do kupienia przez konkretną postać lub nie ma znaczenia kim kupimy, ale możemy tylko jedną osobą.

Opublikowano

jeśli chcesz to tak. możesz, nie musisz. jeżeli chcesz każdą postacią mieć kolekcje samolotów, śmigłowców czy łodzi to niestety musisz. to się tyczy tylko biznesów do "parkowania" pojazdów. najdroższe jest lotnisko ale co to tam milion z drobnymi :P

Opublikowano (edytowane)

A są jakieś biznesy, które pozwalają na przechowanie fury. Dom Franklina i jego garaż na Grove Street to trochę mało. To samo Michael.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

co prawda nie czerwony ale parę razy widziałem go na lotnisku trevora, tym mniejszym. poza tym chyba można go kupić, sprawdź w necie ale wydawało mi się, że był dostępny.

Opublikowano

Xd gra sie tak: musisz zbic liczbe punktow 301 do 0. Trafiasz w pola z numerkami, rozumiesz, zewnetrzny cienki pierscien to dany numerek punktowany x2 a wewnetrzny x3 prosze ciebie. MUSISZ zakonczyc, czyt. zrownac do 0 przez trafienie dubla, czyli pierscien zewnetrzny ma sie rozumiec lub bullseyem czyli centralnie w srodek. A teraz uwaga, pro tip zawodowca, najszybsze wygranie rundy: w 6 rzutach, czyli potrojna 20, potrujna 20, podwojna 20; potrojna 20, potrojna 19, podwojna 12. Skasowalem ta kombinacja jednego goscia, zle sie z tym czuje, wiem ze skrzywilem mu tym psychike ;( Transmisje eurosportu prawde ci powiedza, dziekuja za uwage, klaniam sie.