Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

jako takiego hangaru nie ma. samoloty które kupisz są na telefon. podczas niektórych misji myśliwce są zaparkowane na lotnisku w trevorowie.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 117,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Mam problem z progresja w trybie fabualrnym. Ostatnio gralem z tydzien temu i nie pamietam, co musze zrobic by aktywowac kolejne misje

Obecnie mam wykonane 42 misje glowne i problem jest nastepuajcy:

Ostatnia wykonana misja jest ta, w ktorej Michael i Trevor na koncu porywaja zone tego gangola (Martineza?) po uprzednim zestrzelniu odrzutowca.

Po tej misji dostalem kontrole nad Franklinem i mialem tylko jedno zadanie - podprowadzic samochod "Bonda" z planu filmowego.

Po zrobieniu tej misji mam tylko dostepna misje Lestera (ktorej nie chce robic, bo wiadomo ze sluzy do pomnazania gotowki) oraz Dwa znaczniki "M" na mapie w kolorze zielonym (Franklin) i niebieskim (Michael).

Problem w tym, ze niedostepne jest przelaczanie sie na Trevora i Michaela, a Podchodzac Frnaklinem pod zielony znacznik M nic sie nie dzieje...

Czyzby glitch, czy musze zrobic cos o czym nie pamietam?

Wiem ze dlugie pytanie, ale nie chce ryc w internecie zeby nie nadziac sie na spoilery.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

W GTA Online raz na jakiś czas pojawia mi się komunikat, że opuściłem sesję, a jak będe to powtarzał, to będę mógł grać tylko z niekoleżeńskimi graczami. Problem w tym, że nigdy nie opuściłem rozgrywki. O co chodzi? Czy jak opuszczam lobby, w którym host wybiera tryb gry to to też jest brane pod uwagę?

Opublikowano

@smoo

spróbuj na osobnym sejwie zrobić pierwszą misję dla Lestera i zobacz czy coś to da. jeśli pomoże to graj dalej i o kasę się nie martw, na następnych misjach dla L i tak fortunę zarobisz. przełączanie między Michaelem i Trevorem nie działa, ponieważ za numer z żoną Martina są na banicji z tego co pamiętam. spróbuj zrobić co się da i powinno pociągnąć fabułę dalej.

Lukas - czasami wywala z sesji bez powodu, wczoraj kumpel też "opuścił" sesję. dopóki nie wychodzisz z lobby już założonej gry, lub gry w trakcie (wyścig, deathmatch itd) to nie powinno być problemów. w końcu z freeroama możesz wychodzić jeśli masz na to ochotę.

Opublikowano

Mam problem z progresja w trybie fabualrnym. Ostatnio gralem z tydzien temu i nie pamietam, co musze zrobic by aktywowac kolejne misje

Ostatnia wykonana misja jest ta, w ktorej Michael i Trevor na koncu porywaja zone tego gangola (Martineza?) po uprzednim zestrzelniu odrzutowca.

Po tej misji dostalem kontrole nad Franklinem i mialem tylko jedno zadanie - podprowadzic samochod "Bonda" z planu filmowego.

Po zrobieniu tej misji mam tylko dostepna misje Lestera (ktorej nie chce robic, bo wiadomo ze sluzy do pomnazania gotowki) oraz Dwa znaczniki "M" na mapie w kolorze zielonym (Franklin) i niebieskim (Michael).

Problem w tym, ze niedostepne jest przelaczanie sie na Trevora i Michaela, a Podchodzac Frnaklinem pod zielony znacznik M nic sie nie dzieje...

Wiem ze dlugie pytanie, ale nie chce ryc w internecie zeby nie nadziac sie na spoilery.

Ha, miałem dokładnie to samo. W miejscu "M" powinien być żółty znacznik aktywujący misję jak wejdziemy na niego Franklinem, ale wskutek błędu go nie ma. Zrób tak: wczytaj grę na świeżo, wezwij taksówkę i każ się podwieźć do "M", wybierając skip od razu. W ten sposób znacznik powinien się załadować, przynajmniej u mnie to pomogło.

Misji Lestera można nie ruszać by naprawić ten błąd, co ja zrobiłem mając na celu zbicie fortuny na koniec gry ;].

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Wszystkie wersje mają PL napisy?

Ja mam wersje z USA i brak polskich napisow.
Opublikowano

Ha, miałem dokładnie to samo. W miejscu "M" powinien być żółty znacznik aktywujący misję jak wejdziemy na niego Franklinem, ale wskutek błędu go nie ma. Zrób tak: wczytaj grę na świeżo, wezwij taksówkę i każ się podwieźć do "M", wybierając skip od razu. W ten sposób znacznik powinien się załadować, przynajmniej u mnie to pomogło.

Misji Lestera można nie ruszać by naprawić ten błąd, co ja zrobiłem mając na celu zbicie fortuny na koniec gry ;].

Dzieki, zadzialalo.

Swoja droga paskudny bug, dziwne ze jeszcze tego nie polatali.

Opublikowano

Panowie nie śledzę tematu na bieżąco więc proszę o pomoc. Kupiłem Franklinem lotnisko i hejhopter. Co zrobić aby on był tam dostępny ? odczekać poprostu czy trzeba ogarnąć jakąś szkołe latania aby można na nim śmigać?

Edytowane przez balon

Opublikowano

A dostałeś już wiadomość, że go dostarczono ? Po otrzymaniu wiadomości będzie dostępny na Twoim lądowisku dla heli. Jeśli masz tam zapisany jeszcze jakiś inny to pojawi się opcja wyboru między nimi, gdy podejdziesz do lądowiska.

Opublikowano

No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę:P

Opublikowano

To pewnie przyjdzie dopiero wiadomość, jak wczytasz grę, albo zmienisz postać :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o to noszenie stroju Epsilonów, to trzeba w nim ciągle łazić przez 10 dni, czy wystarczy np. kimać lub zostawić postać i poczekać? Swoją drogą, durny wymóg.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

czym najlepiej przelatywać pod mostami?

Tym małym heli z rakietami. Najlepiej go kupić, a podczas robienia achieva/trofeum zapisywać telefonem co jakiś czas.

Co do noszenia stroju - można zapisywać i przespać cały czas. Co jakiś czas wyskakuje info ile zostało czasu.

Opublikowano

No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę:P

Wydaje mi sie, albo dla heli musisz miec osobne ladawisko w okolicach lotniska.

Opublikowano

No to ja cały czas właśnie mówię o tym lądowisku przy przystani dla łodzi. W hangarze na lotnisku trzymamy tylko samoloty.

Opublikowano

No mam specjalnie na heli, pierw nie miałem to mi info wyskoczyło, że trzeba pierw lotnisko. Mam na mapce znaczek H , taki plac otwarty duży z lotniskami w Vespuci.

No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę :P

Wydaje mi sie, albo dla heli musisz miec osobne ladawisko w okolicach lotniska.

Opublikowano

Ogarnąłem te 5 aut dla Epsilonu i nic się nie dzieje, żadnego telefonu, punktu na mapie, googlałem trochę to podobno bug, który miał być naprawiony, ale nic z tego.

Opublikowano

O co chodzi z tymi misjami dla Epsilonu ? Gdzie to znalezc ?