Colin 1 974 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 jako takiego hangaru nie ma. samoloty które kupisz są na telefon. podczas niektórych misji myśliwce są zaparkowane na lotnisku w trevorowie. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Mam problem z progresja w trybie fabualrnym. Ostatnio gralem z tydzien temu i nie pamietam, co musze zrobic by aktywowac kolejne misje Obecnie mam wykonane 42 misje glowne i problem jest nastepuajcy: Ostatnia wykonana misja jest ta, w ktorej Michael i Trevor na koncu porywaja zone tego gangola (Martineza?) po uprzednim zestrzelniu odrzutowca. Po tej misji dostalem kontrole nad Franklinem i mialem tylko jedno zadanie - podprowadzic samochod "Bonda" z planu filmowego. Po zrobieniu tej misji mam tylko dostepna misje Lestera (ktorej nie chce robic, bo wiadomo ze sluzy do pomnazania gotowki) oraz Dwa znaczniki "M" na mapie w kolorze zielonym (Franklin) i niebieskim (Michael). Problem w tym, ze niedostepne jest przelaczanie sie na Trevora i Michaela, a Podchodzac Frnaklinem pod zielony znacznik M nic sie nie dzieje... Czyzby glitch, czy musze zrobic cos o czym nie pamietam? Wiem ze dlugie pytanie, ale nie chce ryc w internecie zeby nie nadziac sie na spoilery. Edytowane 9 listopada 2013 przez smoo Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 W GTA Online raz na jakiś czas pojawia mi się komunikat, że opuściłem sesję, a jak będe to powtarzał, to będę mógł grać tylko z niekoleżeńskimi graczami. Problem w tym, że nigdy nie opuściłem rozgrywki. O co chodzi? Czy jak opuszczam lobby, w którym host wybiera tryb gry to to też jest brane pod uwagę? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 @smoo spróbuj na osobnym sejwie zrobić pierwszą misję dla Lestera i zobacz czy coś to da. jeśli pomoże to graj dalej i o kasę się nie martw, na następnych misjach dla L i tak fortunę zarobisz. przełączanie między Michaelem i Trevorem nie działa, ponieważ za numer z żoną Martina są na banicji z tego co pamiętam. spróbuj zrobić co się da i powinno pociągnąć fabułę dalej. Lukas - czasami wywala z sesji bez powodu, wczoraj kumpel też "opuścił" sesję. dopóki nie wychodzisz z lobby już założonej gry, lub gry w trakcie (wyścig, deathmatch itd) to nie powinno być problemów. w końcu z freeroama możesz wychodzić jeśli masz na to ochotę. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Mam problem z progresja w trybie fabualrnym. Ostatnio gralem z tydzien temu i nie pamietam, co musze zrobic by aktywowac kolejne misje Obecnie mam wykonane 42 misje glowne i problem jest nastepuajcy: Ostatnia wykonana misja jest ta, w ktorej Michael i Trevor na koncu porywaja zone tego gangola (Martineza?) po uprzednim zestrzelniu odrzutowca. Po tej misji dostalem kontrole nad Franklinem i mialem tylko jedno zadanie - podprowadzic samochod "Bonda" z planu filmowego. Po zrobieniu tej misji mam tylko dostepna misje Lestera (ktorej nie chce robic, bo wiadomo ze sluzy do pomnazania gotowki) oraz Dwa znaczniki "M" na mapie w kolorze zielonym (Franklin) i niebieskim (Michael). Problem w tym, ze niedostepne jest przelaczanie sie na Trevora i Michaela, a Podchodzac Frnaklinem pod zielony znacznik M nic sie nie dzieje... Czyzby glitch, czy musze zrobic cos o czym nie pamietam? Wiem ze dlugie pytanie, ale nie chce ryc w internecie zeby nie nadziac sie na spoilery. Ha, miałem dokładnie to samo. W miejscu "M" powinien być żółty znacznik aktywujący misję jak wejdziemy na niego Franklinem, ale wskutek błędu go nie ma. Zrób tak: wczytaj grę na świeżo, wezwij taksówkę i każ się podwieźć do "M", wybierając skip od razu. W ten sposób znacznik powinien się załadować, przynajmniej u mnie to pomogło. Misji Lestera można nie ruszać by naprawić ten błąd, co ja zrobiłem mając na celu zbicie fortuny na koniec gry ;]. Edytowane 9 listopada 2013 przez raven_raven 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Wszystkie wersje mają PL napisy? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Wszystkie wersje mają PL napisy?Ja mam wersje z USA i brak polskich napisow. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Mam problem z progresja w trybie fabualrnym. Ostatnio gralem z tydzien temu i nie pamietam, co musze zrobic by aktywowac kolejne misje Obecnie mam wykonane 42 misje glowne i problem jest nastepuajcy: Ostatnia wykonana misja jest ta, w ktorej Michael i Trevor na koncu porywaja zone tego gangola (Martineza?) po uprzednim zestrzelniu odrzutowca. Po tej misji dostalem kontrole nad Franklinem i mialem tylko jedno zadanie - podprowadzic samochod "Bonda" z planu filmowego. Po zrobieniu tej misji mam tylko dostepna misje Lestera (ktorej nie chce robic, bo wiadomo ze sluzy do pomnazania gotowki) oraz Dwa znaczniki "M" na mapie w kolorze zielonym (Franklin) i niebieskim (Michael). Problem w tym, ze niedostepne jest przelaczanie sie na Trevora i Michaela, a Podchodzac Frnaklinem pod zielony znacznik M nic sie nie dzieje... Czyzby glitch, czy musze zrobic cos o czym nie pamietam? Wiem ze dlugie pytanie, ale nie chce ryc w internecie zeby nie nadziac sie na spoilery. Ha, miałem dokładnie to samo. W miejscu "M" powinien być żółty znacznik aktywujący misję jak wejdziemy na niego Franklinem, ale wskutek błędu go nie ma. Zrób tak: wczytaj grę na świeżo, wezwij taksówkę i każ się podwieźć do "M", wybierając skip od razu. W ten sposób znacznik powinien się załadować, przynajmniej u mnie to pomogło. Misji Lestera można nie ruszać by naprawić ten błąd, co ja zrobiłem mając na celu zbicie fortuny na koniec gry ;]. Dzieki, zadzialalo. Swoja droga paskudny bug, dziwne ze jeszcze tego nie polatali. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Dlaczego bomba stacyjkowa blokuje dalsze mody dla danego samochodu? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 czym najlepiej przelatywać pod mostami? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 kaskaderskim samolotem. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) Panowie nie śledzę tematu na bieżąco więc proszę o pomoc. Kupiłem Franklinem lotnisko i hejhopter. Co zrobić aby on był tam dostępny ? odczekać poprostu czy trzeba ogarnąć jakąś szkołe latania aby można na nim śmigać? Edytowane 11 listopada 2013 przez balon Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 A dostałeś już wiadomość, że go dostarczono ? Po otrzymaniu wiadomości będzie dostępny na Twoim lądowisku dla heli. Jeśli masz tam zapisany jeszcze jakiś inny to pojawi się opcja wyboru między nimi, gdy podejdziesz do lądowiska. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 To pewnie przyjdzie dopiero wiadomość, jak wczytasz grę, albo zmienisz postać Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o to noszenie stroju Epsilonów, to trzeba w nim ciągle łazić przez 10 dni, czy wystarczy np. kimać lub zostawić postać i poczekać? Swoją drogą, durny wymóg. Edytowane 11 listopada 2013 przez [InSaNe] Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 czym najlepiej przelatywać pod mostami? Tym małym heli z rakietami. Najlepiej go kupić, a podczas robienia achieva/trofeum zapisywać telefonem co jakiś czas. Co do noszenia stroju - można zapisywać i przespać cały czas. Co jakiś czas wyskakuje info ile zostało czasu. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę Wydaje mi sie, albo dla heli musisz miec osobne ladawisko w okolicach lotniska. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 No to ja cały czas właśnie mówię o tym lądowisku przy przystani dla łodzi. W hangarze na lotnisku trzymamy tylko samoloty. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 No mam specjalnie na heli, pierw nie miałem to mi info wyskoczyło, że trzeba pierw lotnisko. Mam na mapce znaczek H , taki plac otwarty duży z lotniskami w Vespuci. No kupiłem i nic nie dostałem. Kasa zeszlą z konta. Poczekałem ok 5 min. Nic się nie działo. Poczułem się oszukany na 1,3 mln$ i wyłączyłem konsolę Wydaje mi sie, albo dla heli musisz miec osobne ladawisko w okolicach lotniska. Cytuj
baniek 246 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Ogarnąłem te 5 aut dla Epsilonu i nic się nie dzieje, żadnego telefonu, punktu na mapie, googlałem trochę to podobno bug, który miał być naprawiony, ale nic z tego. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 O co chodzi z tymi misjami dla Epsilonu ? Gdzie to znalezc ? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Wchodzizs Michaelem na strone Epsilonu w growym necie, wypelniasz ankiete, dostaniesz info ze trzeba wplacic dotacje (tez przez strone) i czekasz na telefon http://www.gamesradar.com/gta-5-kifflom-guide/ Edytowane 12 listopada 2013 przez Bartg 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Pytanie za milion... gdzie się podziało to auto? w oficjalnym poradniku go nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi