Snake_PL 1 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Chce zrobić loty na żyletkę macie jakieś rady panowie ? Chciałem ukraść myśliwca z basy co mi się już udało ale nie wiem jak go zapisać I czy polecacie jakiś pojazd do skoków kaskaderskich mam prawie połowę ale niektórych za cholerę nie mogę zrobić Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Na żyletkę robiłem stuntplanem, mały i zwinny, świetnie się nadał.Myśliwiec możesz zasejwowac w hangarze na pustyni (Trevorem). Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja używałem tylko myśliwiec,a do stunt jumpów najszybszy motor ztuningowany na max i przy niektórych skokach samochód jakiś szybszy Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Próbowałem zapisać właśnie go w hangarze Trevora ale mi nie zapisało, ktoś ma jakieś pomysły czemu ? Szukam na forach informacji o tym to znalazłem tylko aby tyłem wjechać do hangaru, działa ten sposób ? Czy jak stuninguje motor to mogę go gdzie zapisać na wypadek jakbym go zgubił lub zniszczył ? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Pojazdy mozna przechowywac w garazach przy posiadlosciach lub na miescie (sa oznaczone kolorem danej postaci), jak rozwalisz stuningowaną furę to mozna ją później odebrać z garżu policyjnego za drobną opłatą. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Jak to jest z giełdą w GTA Online? Da się inwestować hajs z naszej postaci czy nie? Co bym nie wbił na BAWSAQ to mam napisane, że giełda obecnie niedostępna i mam przełączyć się na tryb single player. Aha, i jeśli chodzi o inwestowanie na BAWSAQ... to dobrze myślę, że save przed każdą inwestycją i albo ugramy miliony, albo wczytujemy save'a i nic nie tracimy ? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 A to nie jest tak ze BAWASQ jest gielda online a ta druga LCN? (Pisze z pamieci) dziala offline? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Nope. żadna giełda nadal nie działa online. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Jak to jest z giełdą w GTA Online? Da się inwestować hajs z naszej postaci czy nie? Co bym nie wbił na BAWSAQ to mam napisane, że giełda obecnie niedostępna i mam przełączyć się na tryb single player. Aha, i jeśli chodzi o inwestowanie na BAWSAQ... to dobrze myślę, że save przed każdą inwestycją i albo ugramy miliony, albo wczytujemy save'a i nic nie tracimy ? nie jestem do konca pewien, ale gielda w singlu jest sterowana jakos zdalnie przez rockstar. mam wrazenie ze wplyw mamy tylko na akcje spolek od lestera, natomiast reszta jest z gory okreslona/randomowa. bawsaq jest dostepny z poziomu social clubu na przegladarce i tam sa akcje pokazane jakby w czasie rzeczywistym, czyli np ze dzis jest piatek i akcje stoja po tyle: http://pl.socialclub.rockstargames.com/games/gtav/bawsaq : ammu nation: szczyt 712.28 dolek 130.26 tez tak macie? problem w mojej tezie tkwi w tym, czy rockstar rzeczywiscie kontroluje gielde, i jak to robi w momencie, kiedy konsola nigdy nie byla podpieta do neta. wbilem do gry i widze ze jest tyle samo. zrobilem 3x save zeby popchnac gre o 18 godzin i jest tyle samo, a wiec chyba rzeczywiscie jest to proces zewnetrzny. Edytowane 6 grudnia 2013 przez Najtmer Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Pytanie może głupie ale: Jak zdjąć z postaci w online kamizelkę taktyczną, którą się kupuje w sklepie z amunicją? Mam na sobie zieloną i nie wiem czy ona mnie chroni czy nie ale mam już dość patrzenia na nią a nie wiem jak ją zdjąć x/ Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Pytanie może głupie ale: Jak zdjąć z postaci w online kamizelkę taktyczną, którą się kupuje w sklepie z amunicją? Mam na sobie zieloną i nie wiem czy ona mnie chroni czy nie ale mam już dość patrzenia na nią a nie wiem jak ją zdjąć x/ Przytrzymaj BACK/SELECT -> ekwipunek -> w kategorii kamizelka wybierz BRAK. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Gry co prawda jeszcze nie ukonczylem, ale wiem jak sie skonczy i tu moje pytanie (uwaga mega spoiler): Czy po tym jak skoncze tryb fabularny i zginie Michael lub Trevor bede mogl nadal nimi grac ? Moze trzeba bedzie wczytac save sprzed zakoncznia, lub poprostru po napisach pojawia sie wszyscy bohaterowie i mozna bedzie normalnie dalej grac. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 saptis skoro zginie któryś z nich to niby jak ma później być dostępny? to jest wybór z konsekwencjami, ginie - znika. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Chyba trochę dałem dupy i zrobiłem wszystkie przypadkowe misje, a brakuje mi jeszcze jednej osoby, żeby zawieźć Trevorem tej selcie w górach. Da się coś jeszcze zrobić ? Druga sprawa, w social clubie jest jakaś statystyka mówiąca mi, czy zrobiłem wszystkie przypadkowe misje ? Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Nie wiem czy to jest wliczane do 100% czy tylko jest za to trophy.. Jeśli tylko trophy to wczytaj jakiś starszy save (jeśli taki masz, ja zawsze robie kilka zapisów jeśli jest to możliwe) i zrób to.., a póżniej wróc do akuralnego save'a. Jeśli nie, to... CHYBA musisz zacząć grę od nowa i dojśc do momentu, gdzie będziesz grał Trevorem. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Na żadnych trofeach, ani 100% mi nie zależy, po prostu chciałem wykonać to zadanie Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 czy ktos ma/mial takiego buga ktory zawieszal ekran ladowania po skonczeniu powtarzanej misji? laduje w nieskonczonosc i nic. + nie pojawiaja sie nowe misje do wykonania (Blitzkrieg nie chce sie uaktywnic, a wszelkie przygotowania zostaly poczynione) czyzby to te patche tak to zje.baly? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 co do ładowania to tak nie miałem a jeżeli pytasz o jedną z misji "napadowych", to mimo przygotowań trzeba poczekać na aktywację misji. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 (edytowane) no mam jedynie aktywna misje u Lestera dla Franklina. w sumie nie bylbym tak wkur.wiony faktem ze gra sie freezuje jak i nie ma misji dostepnych, gdyby nie fakt, ze mam wszystkie misje do tej pory wykonane na zloto (34, plus z 10 sidequestowych), w celu qyplatynowania tego zbugowanego go.wna... teraz jeszcze wyczytalem ze to czesty problem i nic na niego nie pomaga, wiec czekam do nastepnego patcha. Edytowane 27 grudnia 2013 przez Najtmer Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 jeżeli nie chce Ci się bawić w wzbogacanie na zleceniach lestera to po prostu zrób z jedną misję. przy drugim przechodzeniu singla miałem podobnie. coś się zblokowało. pobujałem się trochę po mieście, zrobiłem jedną misję dla L i później ruszyło. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Wczoraj ukonczylem gre, dzisiaj dalem load game zeby zagrac jedna z poprzednich misji i nie da sie zaladowac zadnego save'a, dziala tylko ten ostatni, ale tez tylko z ladowania podczas wczytywania gry. Co jest grane ? Specjalnie zapisuje kilka razy zeby miec save'a w razie czego, ale nie dziala load game z menu - wczytuje chwile, a pozniej sie zawiesza i nawet muzyczka nie gra. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Wypisz się z PSN i zagraj offline. Ten patch 1.08 coś popsuł, też miałem z tym problem. Daj znać czy gra gitara 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) Dziala, po napisaniu posta poszukalem na necie i okazuje sie, ze to znany graczom problem, opisany przez ciebie sposob dziala. Edytowane 4 stycznia 2014 przez saptis Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Jak najbardziej, wizualnie i mechanicznie, chociaż sancheza tylko mechanicznie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi