Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

No to zainwestuj te 20milionów.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 117,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Kabzy na trochę posiadłości starczy, ale niektóre są kosztowne (pole golfowe to 150 mln). Na Twoim miejscu zrobiłbym chociaż trochę misji Lestera, by te 200 mln albo więcej mieć każdą postacią. Ewentualnie możesz próbować zarobić na giełdzie, raz na jakiś czas któraś firma spada do śmiesznie niskiego poziomu, obkupujesz się w jej akcje i sprzedajesz z wielokrotnym zyskiem jakiś czas później.

Inwestuj całe 20 milionów od razu. Możesz kupować i od razu sprzedawać, jeśli masz 20mln to 10x powtórzysz i achie wskoczy.

Opublikowano

No właśnie Lestera mam już zrobionego całego. No nic, pobawię się na tej giełdzie trochę i może coś zarobię :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 99% gry, wszystko zrobione oprocz jakiejs misji. Glowny watek przeszedlem 3 calymi bohaterami. Jakiej misji moze mi brakowac?

Opublikowano

nie brakuje Ci jakiegoś wyścigu nocnego albo wyrwania striptizerki ? ;)

Opublikowano

Hmm może masz ten sam problem ? http://www.gamefaqs.com/boards/634490-grand-theft-auto-v/67513759?page=1

Brak misji Hang Ten ze względu na bug w patchu 1.01 :confused:

Hang Ten czyli

Trevor z mieszkania Floyda jedzie do strip clubu i przejmuje klub wsadzajac zwloki poprzedniego wlasciciela do lodowki

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Hmm może masz ten sam problem ? http://www.gamefaqs.com/boards/634490-grand-theft-auto-v/67513759?page=1

Brak misji Hang Ten ze względu na bug w patchu 1.01 :confused:

Hang Ten czyli

Trevor z mieszkania Floyda jedzie do strip clubu i przejmuje klub wsadzajac zwloki poprzedniego wlasciciela do lodowki

Dzieki Bartg, to jest wlasnie moj problem :/

Opublikowano

Ale bym sie w(pipi)ił, z tego co widze póki nie poprawią zostaje od nowa grać :O

Opublikowano

Jestem w (pipi)e, jestem wku.r.wiony. Najgorsze jest to ze mam wszystko inne zrobione. brakuje tylko tej jednej misji... mam 99.2% gry

Opublikowano

wbiłem 100%, ale dalej nie mam tej misji ostatecznej, miał ktoś tak?

Opublikowano

cierpliwości. sporo growych dni minie zanim się pojawi. rób save Franklinem w łóżku, czas przyspieszy, w końcu się pojawi.

Opublikowano

Miałem podobny problem a robienie ciągłego save w łóżku nie pomagało. O ile pamiętam misja pojawiła się po wejściu i wyjściu z Online.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

55% i przygotowania do misji gdzie mam ukraść mase

złota

, rozumiem że jestem blisko końca? Bo już mi ziomek dupe truje ze chce online pograc i musze oddać.

Edytowane przez Guernica

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaczynam po pół roku singla od nowa i mam pytanie: da się jakoś dostać do tej zaśnieżonej mieściny z pierwszej misji po za momentem gdy jest to wymuszone przez fabułę?

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Już załatali tego glitcha w multi że dało się tam przenieść?

Opublikowano

tak. parę dni po odkryciu, był update który między innymi to naprawił :(

Opublikowano

Czyli gra-mesjasz zaczyna się w śnieżnej misji?

No fajnie, dzięki za spoiler:(

Opublikowano

Czyli gra-mesjasz zaczyna się w śnieżnej misji?

No fajnie, dzięki za spoiler:(

1. jak można było w to nie zagrać do tego czasu?

2. po co wchodzisz w temat z pytaniami dotyczącymi gry?