maciucha 11 638 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) @cor Czasam randomowe postacie chcą żeby je gdzieś podwiezc, bo np. upiły się w klubie. Bierzemy takiego delikwenta ze sobą do auta, tyle że nie jedziemy tam gdzie chce owy jegomosc, tylko szukamy sobie na mapie obóz altruistów i zawozimy właśnie tam. Dziś dowiozłem im uroczą parkę . Edytowane 19 września 2013 przez maciucha Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 jak mam porwać gościa dla kultu altruistów? odkryłem trevora i mam taki mail od rona, co mam zrobić? Przejedź się noca, po tej malutkiej mieścinie gdzie mieszka Trevor i spotkasz nayebaną parę która będzie Cię prosiła odwieźć do motelu...a Ty zrobisz coś innego oczywiście i zawieziesz ich do altruistów. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 a gdzie ci altruiści się znajdują? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 w menu na mapce na legendzie masz ich zaznaczone Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Cos chyba faktycznie jest na rzeczy z tymi znikajacymi furami bohaterow. Czytalem juz pare razy tutaj na ten temat i bedac pewnym co zrobic by fury nie znikaly wzialem sie za przygotowanie furek dla Michaela i Franklina w koncu mieli za co sie zaopatrzec. Najpierw polowanko, potem tuning. I tak wpierw Franklin furka ogarnieta i odwieziona do garazu, potem to samo dla Michaela. Szybki zapis i testowo przelaczam sie na Franklina i podjezdzam do garazu, fura jest. Potem Michaelem podjezdzam fura jest. Mysle wypas, wszystko cacy wylaczam gierke. Przy kolejnym odpaleniu wychodze z chaty Franklina, garaz pusty! U Michaela to samo! Taki wqrw, prawie cala kase Franklina przeloilem na to a tu fury nie ma. Nic mysle, juz zadnego picowania fur. Jakie zdziwienie mnie ogarnelo jak przy przypadkowym wejsciu do garazu u Franklina fura jednak tam sie pojawila. U Michaela dalej nie mam. Dziwny bug, mam nadzieje ze w koncu furka tam wyladuje. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dobra już złapałem żywcem zbiega. Po prostu goniłem go z buta i będąc blisko walnąłem z pięści, przewrócił się i od tej pory grzecznie za mną łaził i pozwolił się zaprowadzić do Maude. Troche tanio to wyglądało. a gdzie spotkales zbiega? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Czy w grze są maski do napadów ala Gorączka?(takie hokejowe) i czy w dowolnej masce mogę swobodnie chodzić po mieście czy zakładamy je tylko przed napadem? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Są takie maski. Normalnie chyba też można, jest specjalne stoisko przy plaży. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dobra już złapałem żywcem zbiega. Po prostu goniłem go z buta i będąc blisko walnąłem z pięści, przewrócił się i od tej pory grzecznie za mną łaził i pozwolił się zaprowadzić do Maude. Troche tanio to wyglądało. a gdzie spotkales zbiega? Zależy którego? 1. W kamieniołomach. Weź mapę pudełkową i porównuj fotkę od Maude z mapą. Bardzo przydatne, chociaż bez poznania dokładniej okolicy nawet mapa nie pomoże, już 2 kryjówka jest trudna do namierzenia. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Są takie maski. Normalnie chyba też można, jest specjalne stoisko przy plaży. Dzięki. Cholera nie mogę się doczekać tych wszystkich "skoków". Trzeba będzie szybko zarwać jakąś noc i poświęcić GTA trochę więcej czasu. A na marginesie polecam Gorączkę ludziom którzy tego filmu nie widzieli (są tacy?). Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zrób misje strangersów ze straży obywatelskiej dla Trevora i dostaniesz teser. Gdzie się kręcić, żeby na to trafić? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 znalazł już ktoś z was te 5oo tysi? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Powiedźcie mi jak mam ściągnąć aplikację do szkolenia Chopa. Na ios jest tylko. Podobno na andka też ma wyjść. Ściągasz na komurię jak każdą inną apkę. Na realnego fona rzecz jasna, nie na tego w grze Edytowane 19 września 2013 przez Łebi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Nie podobno ale na pewno będzie tylko później . Cytuj
Maniaczek 5 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Czy gra w wersji na Xboxa 360 jest multijęzykowa? Mieszkam w Czechach a chciałbym pograć z polskimi napisami. Czy instrukcja i okładka gry sprzedawanej na polskim rynku jest w języku polskim? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jest wszystko w języku pl w polskiej edycji. Instrukcja, okładka, gra, nawet kur.wa mapa. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 jemu chyba chodziło o to jak jest w wersji czeskiej : f na całą europe jest wersja ze wszystkimi napisami Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zrób misje strangersów ze straży obywatelskiej dla Trevora i dostaniesz teser. Gdzie się kręcić, żeby na to trafić? W miasteczku na pustyni (tam gdzie chata Trevora), któryś z ? to będzie komiczna misja w której dostajesz ten paralizator. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 ponawiam pytanie zakupilem przystan i motorowke ale dalej nie mam pomyslu co zrobic, zeby moc nurkowac? Chodzi mi o nurkowanie z butla a nie w lodzi podwodnej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Znajdź łódź, która ma butle. Chyba, bo jeszcze nie miałem okazji tego zrobić XD Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 dobra, sam sobie odpowiem wyplywasz lodzia podwodna i z niej po prostu wychodzisz xd Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Właśnie to miałem pisać, aż się zdziwiłem, że wyszedł w pełnym stroju. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 to teraz mnie zastanawia kolejna rzecz przy jeziorze nie widze zadnej przystani do kupienia a rzeka tam prowadzaca jest za plytka zeby nią popłynąć lodzią podwodne i co teras Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Powiedźcie mi jak mam ściągnąć aplikację do szkolenia Chopa. Na ios jest tylko. Podobno na andka też ma wyjść. Ściągasz na komurię jak każdą inną apkę. Na realnego fona rzecz jasna, nie na tego w grze Łeee to ja kur.va głupi myślałem, że można go wyszkolić jakoś w grze... można? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi