Opublikowano 27 listopada 201410 l po prostu udzielajmy wszyscy kompletnych wskazowek zamiast skrotow myslowych.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Spoko panowie, ale celowanie + R3 wywołuje przybliżenie, przytrzymuje też R3 i nic. W opcjach też nic nie ma na ten temat ;/
Opublikowano 27 listopada 201410 l Spoko panowie, ale celowanie + R3 wywołuje przybliżenie, przytrzymuje też R3 i nic. W opcjach też nic nie ma na ten temat ;/ Nic dziwnego bo opcji przerzucenia kamery na drugie ramię brakuje w V. Podczas swobodnego poruszania się zawsze postać będzie strzelać z prawego ramienia , zmienić ramię na lewe można tylko "dochodząc" do lewego rogu osłony - ale odchodząc od niej kamera znowu ustawi się po prawej stronie.
Opublikowano 27 listopada 201410 l damn, sprawdzilem i masz rzeczywiscie racje, tak tez Ludwesowi naleza sie przeprosiny za moje wczesniejsze posty. bylem na 100% przekonany ze r3 zmienia ustawienie kamery, ale zapomnialem o zoomie. zastanawiam sie cholera ktora gra mnie wprowadzila w blad, i juz wiem. (pipi)e Ground Zeroes.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Mam pytanie co do misji z lesterem. Obecnie gram na ps4,ale rok temu przeszedłem na x360 i ze nie miałem polaczenia z netem nie inwestowalem kasy na giełdzie i nie za bardzo kojarzę misji z lesterem, wiec póki nie skończę wątku głównego to nie robić misji "L"? Edytowane 28 listopada 201410 l przez Colin
Opublikowano 28 listopada 201410 l Tak, jak chcesz ponabijać wielkie pieniądze, to nie rób misji "L" aż do skończenia wątku głównego.
Opublikowano 29 listopada 201410 l zrobiony na maxa to szatan. smart też ale ciężko się kontroluje, stary GT-R też swoje potrafi.
Opublikowano 30 listopada 201410 l Jest cross-save miedzy generacjami, czy trzeba jechac od poczatku? Edytowane 30 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Mam pytanie otóż czemu nie otrzymałem trofea za ukończenie ostatniej misji (żyć lub zginąć w los santos). Dodam ze fabule ukończyłem a misje lestera robiłem na koniec. Z kolei brat robił misje Lestera w trakcie fabuły i dostał ten Pucharek wiec coś w tym jest ze w złej kolejności zrobiłem ostatni misje ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Kupiłem ponownie GTA na 360 i chciałbym jeszcze raz, od nowa, przejść całą fabułę. Mogę to jakoś zrobić będąc zalogowanym na swoim profilu? Czy musiałbym pod granie "od nowa" założyć specjalnie nowy profil na konsoli?
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Kupiłem ponownie GTA na 360 i chciałbym jeszcze raz, od nowa, przejść całą fabułę. Mogę to jakoś zrobić będąc zalogowanym na swoim profilu? Czy musiałbym pod granie "od nowa" założyć specjalnie nowy profil na konsoli? Może to być ten sam profil
Opublikowano 11 grudnia 201410 l new game i tyle. opcja jest chyba tam, gdzie wczytywanie save'a itd.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Start > Gra > Nowa gra. Tylko nie zapomnij zapisać gry na innym slocie. Ja zawsze robię tak, że 1 grę zapisuje na pierwszym slocie a kolejną np. na ostatnim, żeby się czasem nie poebao.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Witam, jestem w misji gdzie muszę wlecieć Trevorem, małym samolocikiem do większego samolotu gdzie stoi koleś i do mnie strzela, za nic w świecie nie moge tam wlecieć Jak wy to wykonaliście ? Edytowane 12 grudnia 201410 l przez Colin
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Czemu na social clubie mam np. wykonane hobby i rozrywki 13 na 59 a w samej grze 5 na 42?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ja mam dwa pytanka, gram na PS4: Czemu wstawiony do hangaru Trevora samolot mi się nie zapisuje i mam tylko jeden, który zakupiłem przez sieć? Wyraźnie pisze, ze samoloty można parkować. Jeśli taki wstawię, to on stoi. mogę wejść do niego. Mogę też wcisnąc prawo na krzyżaku, wybrać samolot zakupiony w sieci, ale ten który wstawiłem parkując mi znika. Więc nadal mam tylko jeden samolot. Czy znikanie aut z garażów z kryjówek to jakaś klątwa? U każdej postaci zdarzyło mi się znikanie pojazdów. W efekcie bryka, w którą wpakowałem maks ulepszenia zaginęła (to w nowej kryjówce Franklina) Podobnie jak wehikuły w garażach Michaela i Trevora. Wstawiałem tam po dwa pojazdy i już parę razy po otwarciu garażu był tylko jeden. .
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Czemu na social clubie pokazuje mi np. 13 zrobionych rozrywek i hobby a w grze mam 5? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Z tego co pamiętam część z nich się nie liczy, więc do 100 % wystarczy ci to co na social clubie
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Dziś miałem problem z otrzymaniem trofea za oddanie wszystkich części statku i znowu było trzeba wypisać się z psn i odpalić misje od nowa żeby wpadło. Nie spodziewałem się po R* takich problemów z gra.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Z tego co pisalem z supportem R* to jest to wina PSN Ja dla swietego spokoju jak sam support mi pisal rozlaczylem swoje konto PSN z kontem na SocialClub i od tego momentu jak do tej pory trofiki wpadaja, choc dzisiaj odkrylem cala mape i trofik nie wpadl, ale tu podobno trzeba zwiedzic tez ocean wiec pewnosci nie mam czy jest ok. Dzisiaj moze uda mi sie jeszcze przefrunac pod mostami to zobaczymy czy wpadnie.