Opublikowano 25 września 201311 l pod koniec pewnej misji musiałem zniszczyć vana, zjechałem z ulicy i wjechałem na górke żeby spalić go o zachodzie słońca podczas wjazdu na górke przejechałem jedną pumę podczas robienia fotki usłyszałem ryk drugiej.... szybko chowam telefon i chce spieprzać i wyjąć broń - zrobiłem 2 kroki i telefon dzowni w sprawie zakończenia misji, majkel odbiera i zaczyna iść spacerkiem gadając a z tyłu słysze kolejny ryk pumy.. po chwili wyskoczyła i mnie zeżarła karma sie szybko zemściła
Opublikowano 25 września 201311 l pod koniec pewnej misji musiałem zniszczyć vana, zjechałem z ulicy i wjechałem na górke żeby spalić go o zachodzie słońca podczas wjazdu na górke przejechałem jedną pumę podczas robienia fotki usłyszałem ryk drugiej.... szybko chowam telefon i chce spieprzać i wyjąć broń - zrobiłem 2 kroki i telefon dzowni w sprawie zakończenia misji, majkel odbiera i zaczyna iść spacerkiem gadając a z tyłu słysze kolejny ryk pumy.. po chwili wyskoczyła i mnie zeżarła karma sie szybko zemściła To jest wlasnie piękne w tej grze - nie trzeba się spieszyc . Czasem warto połazic, pooglądac miejscowki , w większosci na cos extra się natrafi.
Opublikowano 25 września 201311 l Pan pilot sterowca idzie do nieba(ustrzeliłem gnoja ): Wschodzik słońca: Gdzie ja wlazłem: Wypadeczek : Moja malutka : Edytowane 25 września 201311 l przez kudlaty88
Opublikowano 26 września 201311 l Trevor zrobiony na Stathama wygląda kozacko chyba czas sie przerobić
Opublikowano 26 września 201311 l Chyba pięć minut poświęciłem na to, żeby tak to wykadrować, więc mam nadzieję, że docenicie moje starania.
Opublikowano 26 września 201311 l A tu panorama LS nocą, tuż przed skokiem: Edytowane 26 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 27 września 201311 l Dobra teraz kilka moich fotek:Zobaczcie jak reklama na budynku rzuca cien podczas zachodu slonca:Cos wam to przypomina ?: W GTA nawet napisy na nagrobkach nie moga byc zwykle: Se wskoczylem:Fajny Cross w barwach Sprunk'a: Edytowane 27 września 201311 l przez saptis
Opublikowano 28 września 201311 l Taki glicz.Gra zawsze z automatu wraca w tryb kamery po zapisaniu fotki. Wystarczy stać przy samochodzie w momencie robienia fotki i wciskać trójkąt przy zapisywaniu. Po zapisie włącza się tryb kamery podczas animacji wchodzenia do pojazdu. W sumie powinno to działać ze wszystkim z czym jest jakaś interakcja za pomocą trójkąta. A akcja to ofkoz jeden z randomów, które wyskakują przy zmianie na trevora.
Opublikowano 29 września 201311 l Trevorowi znalazłem nową fuchę: Bo w starej długo nie zagościł... Dostał telefon od kumpla, który chillował przy Sandy Shores Że jest fajna fucha do zgarnięcia Poławiacza rekinów czy jakoś tak Trevor miał wy*ebane na rekiny więc wolał robić to co lubi najbardziej