Opublikowano 5 października 201311 l Dwie rzeczy, które przypomniały mi o Vice City: No i oczywiście grubiański humor, Sam nie wiem czemu to drugie? Może przez tą zatrważającą ilość wielokątów na bananie hehehe.
Opublikowano 6 października 201311 l Wybuch kontrolowany Edytowane 6 października 201311 l przez artex
Opublikowano 7 października 201311 l Nieraz zatrzymuje sie zeby podziwiac piekne widoki: bonus: Edytowane 7 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 8 października 201311 l No, a oglądaliście najlepsze (most popular) zdjęcia innych graczy na stronach Social Clubu? Parę na zachętę: Pulp Fiction Breaking Bad: Szczęki
Opublikowano 8 października 201311 l No, a oglądaliście najlepsze (most popular) zdjęcia innych graczy na stronach Social Clubu? Parę na zachętę: Pulp Fiction foto/ Breaking Bad: foto/ Szczęki foto/ I coś ode mnie
Opublikowano 10 października 201311 l Co zrobić gdy ciągłe powtarzanie misji nudzi? Zrobić zakupy u bliźniaków Wozić się dobrymi furami "Złożyć" tira na szczycie Chilliad (Najtmer): Siać zniszczenie ukrywając się w spychaczu Pojeździć crossami (Najtmer) Wyluzować się w apartamencie... Zrobić najazd na bazę wojskową... I to wszystko jednego dnia...
Opublikowano 11 października 201311 l Lucek się ładnie nastawił to trenowałem na nim moje zdolności snajperskie.
Opublikowano 11 października 201311 l Ani razu nie trafiles. Edytowane 11 października 201311 l przez Bansai
Opublikowano 12 października 201311 l Oto co udało mi się uwiecznić podczas 2-3 godzinnej zabawie z wojnarem