Opublikowano 12 października 201311 l Z cyklu - dzień jak codzień u wojnara: Mała domówka u mnie w apartamencie: Mathiu dorwał nową laskę: Suteq dorwał Whiskey A i tak skończyło się na słit fociach w lustrze które podał suteq, + jeszcze No i stunty sutka: A co do zdjęcia z cyckami - Bo były za małe.
Opublikowano 12 października 201311 l Można rzecz, tradycyjny babski wypad. Ten kawałek by się nadał na podkład na nasze wojaże:
Opublikowano 14 października 201311 l kilka z akcji Mathiu i Wojnarem (M robi foto, W w buzzardzie, ja wyskakuje motorem z Wojnara Addera ktoremu odpadlu przednie kola) Edytowane 14 października 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 14 października 201311 l Wczoraj wpadlem pod mape - wybralem cel na mapie i podjechalem tam wezwana taksowka, po loadingu bylem juz w tym miejscu:
Opublikowano 14 października 201311 l Z zupełnie innej beczki Słoneczny patrol Bzzzzzzzz Pomarszczony Fred Zidentyfikowany Obiekt Latający Aniołki Charliego
Opublikowano 14 października 201311 l Co do tej akcji z Adderem, to chciałem otworzyć tył tytana żeby tam wjechać, ale coś mi nie wychodziło więc moja panna wymyśliła żebym go "puknął" samochodem. No to puknąłem: Jedno koło widać obok tyłu Tytana. Najtmer oczywiście zaczął się śmiać i zrobił sobie z niego wyskocznie...
Opublikowano 15 października 201311 l Swoja droga ta porschawka Timmiego ze zdjecia to jeden z najfajniej prowadzacych sie samochodow.
Opublikowano 16 października 201311 l Szybcy i wściekli też zaczynali w ciemnym obskurnym garażu w melinie w Los Santos.
Opublikowano 17 października 201311 l Z zupełnie innej beczki vol.2 Don't fap in our pool! Niech żyje naaam rezerwa Punisher Zaginione ogniwo Jak można prostytutkę zgwałcić?!
Opublikowano 18 października 201311 l najtmer, mysza, wojnar. i adder. deal with it. nie mam tego z 2 buzzardami Edytowane 18 października 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 18 października 201311 l Ten myśliwiec chciałem zwinąć z bazy wojskowej, ale przy wsiadaniu zniknął. Spojrzałem w górę i wisiał sobie w bezruchu nad hangarem.
Opublikowano 18 października 201311 l a ja ich ścigam... Edytowane 18 października 201311 l przez Yano
Opublikowano 18 października 201311 l Moja 1 postać to był facet, ale niestety umarł śmiercią nienaturalną (pozdro serwery R*) więc w oczekiwaniu aż tamta postać zmartwychwstanie zrobiłem laskę. Jak nabiłem nią już wyższy poziom niż moja 1 postać no to cóż, grałem dalej. Potem i tak się okazało że tamte postacie nie wrócą. Przynajmniej na tyłek można popatrzeć. Żeby nie było offtopu:
Opublikowano 18 października 201311 l Jest nas wiecej ! Zeby nie bylo to wrzucam cos nowego: Kochajaca zona: Trevor - blisko natury: Ciekawostka: Edytowane 18 października 201311 l przez saptis