Skocz do zawartości

Snapmatic

Featured Replies

Opublikowano

Kurde niech fabularne DLC dzieje się m.in w North Yankton i tych śnieznych klimatach, widziałem na jutubie jak glitchem w online tam śmigają i cudnie wygląda świat GTA zimą :)

• Odpowiedzi 294
  • Wyświetleń 45,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Mój nowy nabytek, aktualnie najrzadszy samochód w grze (zarówno w singlu jak i multi) - Asea.

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

No i ktoś, dzieki komu udało się to zdobyć, trzoszkę trzeba było się nagimnastykować, thx Najtmer.

0_0.jpg

Opublikowano

Koljny bug z duplikowaniem aut czy co tym razem nowego odkryli ? Bo ztcw jedyny sposób zeby go dostać to wybrać jako 1 auto na poczatku online.

Opublikowano

Żadne duplikowanie, zrobiłem 2 postać, Najtmer przetrzymal dla mnie samochód i odebrałem druga. Ale Ty masz obsesję na punkcie tych bugow...

Opublikowano

Po prostu nie bawi mnie takie zdobywanie pojazdów i potem lansowanie się nimi :) Tak samo shakowane garaże i tego typu rzeczy ;) Odkąd dostałem 65mln nagle od kogoś i spędziłem 2 godziny kupując na przemian 2 posiadłości hejtuje ile się da glitcherów.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Dobra dobra, ale najpierw zanim "pozbyłeś się" kasy kupiłeś śmigłowiec itp :P

Opublikowano

No kupiłem wszystko zanim kapnąłem się, że można sprzedawać w te i nazad domy i tak nie użylem ani razu bo nie czułem potrzeby, śmigłowiec i tak od Lestera spawnuje się w tym samym miejscu zawsze :) Cała akcja i tak skutecznie obrzydzila mi online i od tego czasu grałem raptem kilka godzin :/

Opublikowano

tez nie lubie glitchowania, szczegolnie jesli ma sie dzieki temu miec dostep do drogich wozkow czy lepszego uzbrojenia. sam moze ze 4 levele wbilem z Teddym i Wojnarem, ale potem to gralem sam juz, zwiedzajac miasto, ciemne uliczki, polujac na bounty itd.

0_0.jpg

jeszcze jedna fota z wojnarem

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nie ma to jak opalanie się zimą :D

0_0.jpg

btw, dodali kilka filtrów do aparatu:

actual_1387323563.jpg

I moja postać:

0_0.jpg

Edytowane przez wojnar

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

0_0.jpg

0_0.jpg

Należało sie szmacie ... ( protip: To Amanda, żona Michaela, jakby ktos nie zajarzył ) 

0_0.jpg

Kocham te małe smaczki w grach Rockstar. 

Edytowane przez Canaris

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Teraz gdy widzimy wszystko z poziomu "ulicy" całą mapę można odkryć na nowo.  :wub:

MELhXPQ920aBkfSrf8w93w_0_0.jpg

ZxroKLvqR0iTsppjYzp-_Q_0_0.jpg

SOqi8tXFuEyro5RCWht51g_0_0.jpg

Ey0z8QtbDE6lBbL1UDjkOg_0_0.jpg

-r70UFvsXkO2pOod1ILagA_0_0.jpg

RkfDUxGAU0et4L-CZ852nQ_0_0.jpg

Opublikowano

No ale nie można było chodzić w fpp , szedłem sobie tak po mieście i większość rzeczy widziałem pierwszy raz mimo że na 360 przegrałem 300h.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...