Opublikowano 14 grudnia 201311 l Kurde niech fabularne DLC dzieje się m.in w North Yankton i tych śnieznych klimatach, widziałem na jutubie jak glitchem w online tam śmigają i cudnie wygląda świat GTA zimą
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Mój nowy nabytek, aktualnie najrzadszy samochód w grze (zarówno w singlu jak i multi) - Asea. No i ktoś, dzieki komu udało się to zdobyć, trzoszkę trzeba było się nagimnastykować, thx Najtmer.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Koljny bug z duplikowaniem aut czy co tym razem nowego odkryli ? Bo ztcw jedyny sposób zeby go dostać to wybrać jako 1 auto na poczatku online.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Żadne duplikowanie, zrobiłem 2 postać, Najtmer przetrzymal dla mnie samochód i odebrałem druga. Ale Ty masz obsesję na punkcie tych bugow...
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Po prostu nie bawi mnie takie zdobywanie pojazdów i potem lansowanie się nimi Tak samo shakowane garaże i tego typu rzeczy Odkąd dostałem 65mln nagle od kogoś i spędziłem 2 godziny kupując na przemian 2 posiadłości hejtuje ile się da glitcherów. Edytowane 19 grudnia 201311 l przez Bartg
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Dobra dobra, ale najpierw zanim "pozbyłeś się" kasy kupiłeś śmigłowiec itp
Opublikowano 19 grudnia 201311 l No kupiłem wszystko zanim kapnąłem się, że można sprzedawać w te i nazad domy i tak nie użylem ani razu bo nie czułem potrzeby, śmigłowiec i tak od Lestera spawnuje się w tym samym miejscu zawsze Cała akcja i tak skutecznie obrzydzila mi online i od tego czasu grałem raptem kilka godzin
Opublikowano 20 grudnia 201311 l tez nie lubie glitchowania, szczegolnie jesli ma sie dzieki temu miec dostep do drogich wozkow czy lepszego uzbrojenia. sam moze ze 4 levele wbilem z Teddym i Wojnarem, ale potem to gralem sam juz, zwiedzajac miasto, ciemne uliczki, polujac na bounty itd. jeszcze jedna fota z wojnarem Edytowane 20 grudnia 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Nie ma to jak opalanie się zimą btw, dodali kilka filtrów do aparatu: I moja postać: Edytowane 25 grudnia 201311 l przez wojnar
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Należało sie szmacie ... ( protip: To Amanda, żona Michaela, jakby ktos nie zajarzył ) Kocham te małe smaczki w grach Rockstar. Edytowane 18 kwietnia 201410 l przez Canaris
Opublikowano 19 listopada 201410 l Teraz gdy widzimy wszystko z poziomu "ulicy" całą mapę można odkryć na nowo.
Opublikowano 19 listopada 201410 l No ale nie można było chodzić w fpp , szedłem sobie tak po mieście i większość rzeczy widziałem pierwszy raz mimo że na 360 przegrałem 300h.
Opublikowano 14 maja 20159 l co to za auto na grove street? z dlc? Edytowane 14 maja 20159 l przez PRQc
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Zrobiłem parę fotek z granym Natural Vision [/url] https://flic.kr/s/aHskEo99Ye Edytowane 2 sierpnia 20168 l przez Krizz