Skocz do zawartości

Kreskówki

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dcnttg3-1.jpg

jesteście duże dzieciaki bo gracie w gierki wideo to pewnie oglądacie jakieś kreskóweczki i mam tu na myśli bardziej "adventure time" niż "family guy". na zdjęciu moja ulubiona obecnie. zapraszam do dyskusji.

• Plusik 2
Opublikowano

Harcerz_Lazlo_tapeta.jpg

Swego czasu ogladalem na Cartoonie. Z tego co pamiętam, była to dość zabawna bajka.

606520588d7ef4bb06a6280eb036b14839981d73

Podobnie jak Harcerz Lazlo - obejrzałem przypadkiem kiedyś w TV, a potem pobierałem odcinki na kompa.

Kłócący się non stop babcia z dziadkiem + strachliwy pies. No i jest w tej bajce jakiś strachliwy klimat, jak niegdyś w Muminkach.

---

Obecnie nic nie oglądam, na Cartoonie nic już nie leci z tych bajek, nie ma Krowy i Kurczaka, nie ma Johnnyego Bravo. Kiedyś jakoś więcej było bajek w TV. Na polsacie np. leciała Maska, czy wspomniany Johnny Bravo. Na dwójce bajki Hanny Barbery :), Flinstonowie, Jetsonowie itp. Teraz nawet wieczorynkę skrócili do chyba 15 minut :confused:

• Plusik 1
Opublikowano

Eds.gif

Cartoon byl kiedys zayebisty, teraz go nie mam ale patrzac na Disney Channel, chyba nie mam czego zalowac. Tesknie za Looney Tunes, Tomem & Jerrym i Wilkiem i zajacem. 

• Plusik 2
Gość Orzeszek
Opublikowano

no ja nie rozumiem jarania się adveture time, wsyztskie podobne kreski w konwencji łykałem bez popity, najpierw dextery, krowy i kurczaki po ed edd i eddy przez chojraki, chowdery i flapjacki.

kumpel jest na bieżąco i jara się strasznie tym http://pl.wikipedia.org/wiki/Wodogrzmoty_Ma%C5%82e

nr1) kleszcz ŁYYYYYYYCHAAAAAAAAAAAA!

2) Freakozoid! miazga i sieczka z mózgu

3) dwa głupie psy chyba pierwsza taka kreska na CN co miała absurdalny humor

Opublikowano

Obecnie to tylko Adventure Time i Regular Show

Adwenture Time to dla mnie kreskówka wszechczasów bijąca na głowę inne, nawet biorąc pod uwagę młodzieńcze sentymenty

Opublikowano

Looney tunes i wszystko w temacie, szczególnie daffy duck, hanna barbera tez daje radę, uwielbiałem jeszcze kreskówki z uniwersum marvela

• Plusik 2
Opublikowano

Z obecnych jedynie Spongebob. O dziwo nawet polski dubbing jest niezly.

Ze starszych to zdecydowanie 2 stupid dogs. Szkoda, ze zrobili tak malo odcinkow, bo serial byl swietny.

Opublikowano

Wszystkie te klasyki jak chojrak, dexter, johnny bravo, krowa i kurczak, flinstonowie i reszta. Czasem trafie na te tytuly, ale glownie jakies bzdury teraz na cartoon network. Teraz to nic nie ogladam, probowalem sie przekonac do nowych żółwi ninja ale słabe to.

Opublikowano

Zapomniałem że było takie coś jak Talespin. Było w soboty albo niedziele popołudniu na tvp1 jakieś pasmo z bajkami disneya, zawsze do obiadu oglądałem.

Przypomniała mi się jeszcze

chip-n-dale-rescue-rangers-50039250ebf42

Opublikowano

Nowe Looney Tunesy z oryginalnym dubbingiem dostarczają. Za to fenomenu Adventure Time nie pojmuję, kopalnia sucharów przynajmniej jeśli chodzi o wersję PL

Opublikowano

Batman najlepsza bajeczka z dzieciństwa

batman_the_animated_series_by_ekaleva-d5

Dużo się tego oglądało za gnoja oprócz wymienionych przez was wyżej dobre było jeszcze: Bobi kontra wapniaki, Zwierzęta z zielonego lasu, Garfield, Wyspa niedźwiedzi no i te Disnejowskie co leciały w niedziele na tvp1.