Plamek 273 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Mam pytanie, mianowicie, czy gdy podłączam lapka pod TV, to jest możliwość aby ekran na lapku był wyłączony i tylko w TV mi obraz wyświetlało?? Troche mnie irytuje jak 2 rzeczy mi migają przed oczami. Cytuj
kalabanga 6 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Prawym myszki na pulpicie=>rozdzielczość ekranu=>ekran. u mnie jest ustawione, że po podłączeniu TV od razu ekran lapka gaśnie 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 jasne że jest, nawet możesz ustawić dźwięk by szedł z telewizora jak masz hdmi! a tak poważnie w ustawieniach wiele monitorów po prostu wyłącz ten laptopowy Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 22 września 2013 Autor Opublikowano 22 września 2013 Dźwięk mam z TV ;p dzięki za pomoc, nie byłem pewny właśnie jak to zrobić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi