gekon 1 787 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Potrzebna mi pomoc grafika, czy grafika amatora. Ja tego niestety sam zrobić nie potrafię, żeby to wyglądało Chodzi mi o to zdjęcie. Trzeba ten kontur twarzy z szyją dopasować do jakiegoś garniaka, tak, żeby ryj na zdjęciu wyglądał, że jest pod krawatem, no jakimś randomowym stroju w sam raz na szkolny apel.. albo do pracy itp., Dobrze byłoby też usunąć tło z tyłu. Da się tak zrobić? Wiele to roboty? Byłbym bardzo BARDZO wdzięczny tak, wiem Lucek:) http://speedy.sh/wattm/dyplom-kolr-cdkkk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Chcesz po prostu wkleić twarz w jakiś garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dokładnie. A może raczej dokleić do popiersia ten fragment garnituru, żeby zakryć niepasującą koszulę z jakimiś włosami. U fryzjera byłem przed i ogólnie nie tak to wyszło. Zdjęcie ma być do CV itp. Edytowane 22 Września 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Podeślij prawidłowe zdjęcie na priw ja coś się postaram pokombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Serdeczne dzięki za pomoc!! e-piwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi