Skocz do zawartości

Dexter sezon 9

Shankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli naprawdę oglądalność była tak wysoka, to ja bym niczego nie przekreślał. Co za problem dalej pisać scenariusz na kolanie albo w ogóle fristajlować w trakcie kręcenia na planie. Aktorom też raczej nie grozi jakaś oszałamiająca kariera (Saxona widziałem wczoraj w reklamie Volvo xD), więc pewnie chętnie przytuliliby ciepłą posadkę w tym (pipi)idołku. 

Opublikowano

furtka zostala

teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie

fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn

Opublikowano

furtka zostala

teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie

fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn

moze tez pojechac do hanki i tluc dalej :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?

• Plusik 1
Opublikowano

Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?

Mialem to samo, zaluje ze nie skonczylem na tym sezonie.

Pamietam ze sporo ludzi sie jaralo ta laska i ogolnie sezonem.