Butt 3 435 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Trochę jak Młody Sheldon, tylko że z Dexterem. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Kurwa, byłem bardzo "anty", ale może obczaję jednak. Chociażby dla młodego Batisty (1:1) i Masuki. Kurwa. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia A gdzie to mają puszczać? w Skyshowtime będzie? Cytuj
smallv86 861 Opublikowano piątek o 06:11 Opublikowano piątek o 06:11 Juz jest pierwszy ep.Poczekam na caly sezon i opinie ale jak bedzie dobrze to zaczne ogladac co tydzien. Bardziej czekam na pelnoprawny nowy sezon dextera. Cytuj
Di 847 Opublikowano sobota o 14:13 Opublikowano sobota o 14:13 Pierwszy odcinek pozytywnie. Aktorów wg mnie dobrali bardzo dobrze. Przy zwiastunie nie byłem przekonany co do Dextera i Debry, ale ich zachowanie bardzo przypominato, jak swoje postacie odgrywali oryginalnie aktorzy. Nie pamiętam, czy w głównej serii było wspomniane, że Spoiler Harry stracił syna, ale ta sytuacja daje więcej zrozumienia dlaczego tak się zachowywał wobec Dextera. Co więcej, jestem ciekawy jak rozwinie się relacja Dextera z Spoiler przełożoną. Obstawiam, że pozna jego sekret i albo będzie go wspierać, albo Dexter ją później odda krokodylom. Czekam na kolejne odcinki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi