Butt 3 445 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 Trochę jak Młody Sheldon, tylko że z Dexterem. Cytuj
Masorz 13 242 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 Kurwa, byłem bardzo "anty", ale może obczaję jednak. Chociażby dla młodego Batisty (1:1) i Masuki. Kurwa. Cytuj
Wooyek 1 142 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 A gdzie to mają puszczać? w Skyshowtime będzie? Cytuj
smallv86 865 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Juz jest pierwszy ep.Poczekam na caly sezon i opinie ale jak bedzie dobrze to zaczne ogladac co tydzien. Bardziej czekam na pelnoprawny nowy sezon dextera. Cytuj
Di 850 Opublikowano 14 grudnia 2024 Opublikowano 14 grudnia 2024 Pierwszy odcinek pozytywnie. Aktorów wg mnie dobrali bardzo dobrze. Przy zwiastunie nie byłem przekonany co do Dextera i Debry, ale ich zachowanie bardzo przypominato, jak swoje postacie odgrywali oryginalnie aktorzy. Nie pamiętam, czy w głównej serii było wspomniane, że Spoiler Harry stracił syna, ale ta sytuacja daje więcej zrozumienia dlaczego tak się zachowywał wobec Dextera. Co więcej, jestem ciekawy jak rozwinie się relacja Dextera z Spoiler przełożoną. Obstawiam, że pozna jego sekret i albo będzie go wspierać, albo Dexter ją później odda krokodylom. Czekam na kolejne odcinki. Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Przyjemnie się ogląda ten original sin. Cytuj
Masorz 13 242 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia No potwierdzam. Ja póki co po 3 odcinkach i jest okej. A tym czasem w Dexter: Resurrection wracają Harrison, Batista i Harry: https://www.dexterdaily.com/2025/01/dexter-resurrection-casting-news-david.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR32OOBhHAC2FGFbntGKT0coiKVAnWweIPSLQgzkMqNiTcsvjY8Sragvs9s_aem_K9aVUZLr2oW6GTl48h5TKg&m=1 Cytuj
Rudiok 3 385 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Nie no spoko, ale Dexter już dwa razy schodził z planszy i dwa razy to zjebali. Dexter-drwal wiadomo, że jest najniższej jak się da, bo to był policzek mokrą szmatą moczoną w kocich szczynach, ale końcówka New Blood też wcale nie była jakaś rewelacyjna. I teraz głupie tłumaczenie tego jak przeżył ("Somehow, Dexter returned") żeby potem zakończyć na niskim pierdzie. Ale i tak obejrzę, Dexter zawsze w serduszku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi