Skocz do zawartości

Dexter- temat zbiorczy

Featured Replies

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 38,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

• Tak sobie myślę, to prawdziwy Dexter skończył się na genialnym 4 sezonie, potem był zjazd w dół z każdym kolejnym sezonem, a to zakończenie... Jakby ktoś na 5 minut przed wysłanie scenariusza przypomi

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.

Opublikowano

Minusik za takie pomysły.

Opublikowano

Jeśli naprawdę oglądalność była tak wysoka, to ja bym niczego nie przekreślał. Co za problem dalej pisać scenariusz na kolanie albo w ogóle fristajlować w trakcie kręcenia na planie. Aktorom też raczej nie grozi jakaś oszałamiająca kariera (Saxona widziałem wczoraj w reklamie Volvo xD), więc pewnie chętnie przytuliliby ciepłą posadkę w tym (pipi)idołku. 

Opublikowano

furtka zostala

teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie

Opublikowano

Dla mnie ten serial skończył się na 2 sezonie. 4 był bardzo dobry, ale po usłyszeniu opinii znajomych odpuściłem sobie ten szajs...

Opublikowano

furtka zostala

fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn

Opublikowano

A ścigać go będzie Linden o!

Opublikowano

Jest mi niewymiernie smutno, widząc ilu ludzi nie docenia sezonu trzeciego.

Po prostu smutno.

Opublikowano

furtka zostala

fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn

moze tez pojechac do hanki i tluc dalej :D

Opublikowano

Jest mi niewymiernie smutno, widząc ilu ludzi nie docenia sezonu trzeciego.

Po prostu smutno.

Miguel był spoko, ale ten trees-trimming killer był megasłaby.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Wnoszę o usunięcie tego poddziału. Nie chcę aby nazwa tego szrota przemykała mi przed oczami za każdym razem jak wchodzę do serialowej groty forumka.

Opublikowano

Ja aż się wystraszyłem jak zobaczyłem nowe posty, myślałem, że faktycznie coś powstaje. Uff.

Opublikowano

Takie (pipi)owe seriale nie powinny posiadac wlasnych dzialow.

Opublikowano

Zrobcie temat tylko na sezon 1 i 4.

Opublikowano

Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?

Opublikowano

ja pamiętam tylko, że się ruchalii na plastikowej folii

Opublikowano

Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?

Mialem to samo, zaluje ze nie skonczylem na tym sezonie.

Pamietam ze sporo ludzi sie jaralo ta laska i ogolnie sezonem.

Opublikowano

Bo był zayebisty i

Deborah odkryła sekret Dexa i zabiła LaGuertę na końcu

Do tego dobra też była postać tego mafiozo ruskiego czy tam słoweńskiego.

Opublikowano

noooo, gejowski punisher był spoczko:

2008_punisher_war_zone_004.jpg

Opublikowano

O, War Zone mam w kolejce niedługo, podobno najlepszy Paniszer kinowy.