Opublikowano 23 września 201311 l Wiem, że nie będzie 9 sezonu. Temat poświęcony radości z tego, że już nie będą kręcić tego szajsu! Zamiast sezonu lepiej oglądać przez 10 h to: http://www.youtube.com/watch?v=Fr2RqAd9GAM
Opublikowano 23 września 201311 l Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.
Opublikowano 24 września 201311 l Jeśli naprawdę oglądalność była tak wysoka, to ja bym niczego nie przekreślał. Co za problem dalej pisać scenariusz na kolanie albo w ogóle fristajlować w trakcie kręcenia na planie. Aktorom też raczej nie grozi jakaś oszałamiająca kariera (Saxona widziałem wczoraj w reklamie Volvo xD), więc pewnie chętnie przytuliliby ciepłą posadkę w tym (pipi)idołku.
Opublikowano 24 września 201311 l furtka zostala teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie
Opublikowano 24 września 201311 l Dla mnie ten serial skończył się na 2 sezonie. 4 był bardzo dobry, ale po usłyszeniu opinii znajomych odpuściłem sobie ten szajs...
Opublikowano 24 września 201311 l furtka zostala teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn
Opublikowano 25 września 201311 l Jest mi niewymiernie smutno, widząc ilu ludzi nie docenia sezonu trzeciego. Po prostu smutno.
Opublikowano 25 września 201311 l furtka zostala teraz tylko kwestia tego czy sie pokusza na kasiorke czy nie fabuła będzie głęboka. W osadzie drwali w Kanadzie. 1500km od nastepnej ludzkiej osady siedzi 10 drwali i grasuje tam seryjny zabójca Forrest killer. Ciekawe czy odgadną kto to. Już robię popcorn moze tez pojechac do hanki i tluc dalej
Opublikowano 25 września 201311 l Jest mi niewymiernie smutno, widząc ilu ludzi nie docenia sezonu trzeciego. Po prostu smutno. Miguel był spoko, ale ten trees-trimming killer był megasłaby.
Opublikowano 25 września 201410 l Wnoszę o usunięcie tego poddziału. Nie chcę aby nazwa tego szrota przemykała mi przed oczami za każdym razem jak wchodzę do serialowej groty forumka.
Opublikowano 25 września 201410 l Ja aż się wystraszyłem jak zobaczyłem nowe posty, myślałem, że faktycznie coś powstaje. Uff.
Opublikowano 1 października 201410 l Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?
Opublikowano 1 października 201410 l Nie uznaje 2ki, ten babiszcz za bardzo mnie irytowal. Za to piszac posta probowalem sobie przypomniec co bylo w 7 i nie moglem ;/ Iwonka? I co tam sie dzialo?Mialem to samo, zaluje ze nie skonczylem na tym sezonie. Pamietam ze sporo ludzi sie jaralo ta laska i ogolnie sezonem.
Opublikowano 1 października 201410 l Bo był zayebisty i Deborah odkryła sekret Dexa i zabiła LaGuertę na końcu Do tego dobra też była postać tego mafiozo ruskiego czy tam słoweńskiego.
Opublikowano 1 października 201410 l O, War Zone mam w kolejce niedługo, podobno najlepszy Paniszer kinowy.