Gattz 217 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 najlatwiej wbic lvl 10 na practice ai ale z tego co pamietam to na arenie z wszystkich kart ci losuje nawet jak nie masz odblokowanych 1 Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Wbicie tego 10 poziomu naprawdę nie zajmuje dużo czasu, a pozwala poznać podstawy wszystkich postaci. ;] Co do areny to tak, masz taką samą szanse na wylosowanie danej karty niezależnie od tego czy ją już posiadasz czy nie, dlatego arena to najbardziej uczciwy tryb w tej grze. Kappa Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) tylko z tego co pamietam to na arenie nie bedzie tych nowych kart jesli nie macie wykupionego skrzydla w ktorym beda i jest to jedyny wyjatek do tej zasady ze z wszystkich kart wiec wkrotce moze tez arena przestanie byc ta "uczciwa" (i tak narzekaja na rng ze slabe karty do wyboru ) ps. widze ze gnimish tez odpadl w pierwszej rundzie. troche slaba ta formula single elimination. powinni sie nauczyc lepiej organizowac czas to by nie bylo paniki ze "az 64" mecze w pierwszej rundzie maja Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Gattz Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Z tego co czytam to Reynad też odpadł. The dream is dead [*] Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Wlaczylem na chwile, a dwie godziny zlecialy mi jak z bicza strzelil. Gdybscie chcieli powalczyc, to slijcie zaproszenia na nick Qvstra Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Oprócz nicka musisz jeszcze podać hasztaga z czterema cyferkami (możesz go sprawdzić u góry w okienku z listą znajomych). Jakby ktoś chciał pograć to też zapraszam, SnakeSRK#2921. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Moja wczorajsza sytuacja na arenie xD W ogóle niezły draft był miałem Ragnarosa i Jenkinsa w decku Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Oplaca sie placic za arene, czy lepiej pieniazki wydawac na karty? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 jeżeli jesteś w stanie robić na arenie wyniki 4-3 i lepsze to tylko arena, bo wtedy płacisz 150 i masz gwarantowaną talię + 50g (czasami mniej, a w zamian pył i pojedyncze karty). Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 arena jest zawsze bardziej oplacalna z innej beczki: 1 Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Zapraszam do wspólnej gry: Makka#2442 1 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Robaksoon#2980, też czasami grywam. Swoją drogą śmiesznie trochę Topsy, bo teraz grałem i chciałem się wpisać do tego tematu, patrzę, a tu dostałem zaproszenie od jakiegoś Mokko. W sumie nie wiem czy nawet z nim grałem czy nie. Patrzę teraz, a Ty masz bardzo podobny nick. Ahhhh te przypadki. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) orientuje sie ktos czy zwykla cafe internetowa wystarczy by wbic to fireside friends? bo calkiem ladne a zdaje sie ze jest to ograniczone czasowo i w przyszlosci sie nie bedzie dalo. nvm. jak ktos nie ma pod reka zbednych laptopow i ipadow to moze zdobyc ten rewers karty latwo tym sposobem: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/9650-getting-fireside-card-back-with-ease Edytowane 28 kwietnia 2014 przez Gattz 1 Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Strimuję troche arenki bo planowałem już od jakiegoś czasu zacząć (do tej pory strimowałem tylko bijatyki), a teraz udało mi się wydraftować za(pipi)istego decka dla Druida, więc w sumie dobra okazja (imo deck z potencjałem na 12 winsów, ale dopiero się ucze grać na arenie więc pewnie tyle nie wycisnę). Jak coś to zapraszam http://www.twitch.tv/3ctlive Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Orientuje się ktoś czy szuka w arenie nam graczy po naszych wynikach czy coś? W normalnych pojedynkach rzadko przegrywam a na arenie przeważnie dostaję sromotny łomot. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 szuka wsrod typkow ktorzy maja taki sam wynik podobno Cytuj
Gość Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Dzis zainstalowalem. Mam 19 z jedna gwiazdka. To dobrze, czy zle? Gram tylko rankingowe mecze, ale w tej grze nie ma zadnego laddera. Gdzie mozna to sprawdzac? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 w mysl zasady ze tylko najlepsi sie licza jedynie top 50 graczy z regionu zdaje sie moze zobaczyc sie na leaderboards jak blizz je oglasza. a tak to licza sie tylko te rangi gdzie okolo rangi 10 zaczyna sie przecietnosc choc to i tak tylko kto wiecej grindowal. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Pricing Naxxramas - $36 http://www.hearthpwn.com/news/480-possible-naxx-pricing-structure-leak Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Dobilem do 17 i nie moge zejsc ponizej. Ludzie pozniej szafuja legendami na prawo i lewo, a ja mam standardowa talie. Jak nabic legendary pod Rogue? Tylko na arenie? e: W sumie duzo nie wymagam, chce tylko jedna smoczyce za 1600. Edytowane 16 maja 2014 przez Gość Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Jaką smoczyce chcesz dla Rogue? Jedyny legendarny smok jakiego się obecnie używa w jej deckach to Malygos i jestem prawie pewien, że to osobnik płci męskiej. ;p Jeśli nie masz/nie chcesz Malygosa to warto zainwestować w Leeroya i mooooże w VanCleefa, ale nie jest to konieczne. Jeśli chodzi o zbieranie kart to arena jest najbardziej efektywnym sposobem, zakładając oczywiście, że ma się sporo wolnego czasu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 jako ze rogue jest moim mainem to polecam ci http://www.hearthpwn.com/decks/27229-rnkds-competative-budget-rogue jako dobry poczatkowy deck arena jest najbardziej efektywna w zbieraniu kart (duzo dustu dostajesz) ale dlugo trwa co do legend to obecnie nr1 jest leeroy a potem ragnaros, cairne nastepnie alextraza, ysera. klase nizej sa bloodmage, malygos i klasowe legendy (choc obecnie rogue miracle na malygosie jest uwazany za najlepszy deck zdaje sie) Cytuj
Gość Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 (edytowane) Jaką smoczyce chcesz dla Rogue? Jedyny legendarny smok jakiego się obecnie używa w jej deckach to Malygos i jestem prawie pewien, że to osobnik płci męskiej. ;p Jeśli nie masz/nie chcesz Malygosa to warto zainwestować w Leeroya i mooooże w VanCleefa, ale nie jest to konieczne. Jeśli chodzi o zbieranie kart to arena jest najbardziej efektywnym sposobem, zakładając oczywiście, że ma się sporo wolnego czasu. Myslalem o Ysera, ale to moje specyficzne upodobanie. Dobilem do 16 ranka i jest coraz trudniej, ze wzgledu na wlasnie legendy i combo z Liroyem po 20 dmg w jednej rundzie (sic!). Podobno mozna zrobic kombo z 40 dmg i strasznie ciezko gra sie z Mage nastawionym na spells. Oczywiscie tak sobie tylko gdybam, bo gram dopiero tydzien i nigdy sie Hs nie interesowalem. Wszelkie rady jak skladac talie oraz w co inwestowac mile widziane. Moja talia Rogue: Najbardziej podobaja mi sie ranki, bo czuc ze cos sie dzieje. Mialem wydac z £10 na karty, ale nie chce isc na latwizne i zobczyc gdzie mozna dojsc samemu bez power up-ow. e: myslalem, czy na razie z Main nie zamienic 2x Gnomish Inventor na 2x Azure Drake Edytowane 17 maja 2014 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi