Skocz do zawartości

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

nah. zrobi sie smietnik z osobnymi tematami na kazda talie kiedy nie jest to potrzebne nikomu. zostawic jak jest

a jesli ktos potrzebuje robic kolejne turnieje/ligi to niech zaklada osobny temat i si

Edytowane przez Gattz

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 268,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

Jakiś dobry deck dla Palladyna z w miarę podstawowymi kartami znacie ? Bo tak sobie testuję różne warianty.

Opublikowano
No jak zaczynasz grę i nie ogarniasz wszystkiego tak jak ja,to niestety trzeba zdać się na poradniki

ja tam wolę z marszu zagrać sobie nawet z kimś kto ma o wiele lepszy deck ode mnie i mnie zmiażdży i dzięki temu coś wyciągnę z doświadczenia i w przyszłości swój odpowiednio zmodyfikuje. dlatego też uważam, że arena z elementem losowości, wymuszaniem improwizacji i radzenia sobie z tym co dostaniesz to najciekawsze co ta gra oferuje. nie zapominajmy, że to karcianka f2p która ma dostarczać funu ;).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Teraz kiedy już mam ogarnięte mniej więcej karty,co dobre a co złe zupełnie inaczej gram i układam talie.Fun jest,zwłaszcza z wygranych na arenie właśnie,kiedy talię składa się samemu z losowych kart.Póki co najwięcej wygranych to 3,nagrody są całkiem niezłe,ale szkoda,że wstęp kosztuje tyle golda ;) dwa dni muszę zbierać,żeby mieć na jedną próbę :<

Edytowane przez Ader

Opublikowano

ale i tak jest to najlepszy sposob wydania golda. jak sie wyrobisz bedziesz robil tak 5-7 srednio to bedzie szlo szybciej

Opublikowano

chciałbym napisac coś o nax-ie, imo genialny dodatek, karty do talii świetne, w końcu ruszyłem z tematem i zmieniłem juz szamana na inne dwie klasy i jakos idzie, gargulec + buffy priesta lub palladyna nie od zatrzymania jak ktoś nie ma wyciszenia/removeala.

w końcu mozna namieszac w basic taliach, nie mam duzo kart odblokowanych, teraz nowe karty zmuszają do zmiany oklepanych deków. pysznie.

Opublikowano

na chwile obecna to nr1 jest warlock. ma najlepsze hero power w grze i bardzo silne talie z czego najpopularniejsza (zoo) jest bardzo tania do zlozenia

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oglądam turniej HS na Blizzconie i koleś mnie zniszczył

Senior Game Designer HS = Andy Dwyer xD

Opublikowano

no spoko filmik.

A ja ostatnio trafiam na dziwnych graczy w HS, czasami jak mam wyrowany mecz gdzie jedna runda moze przesadzic o wszystkim, jedna karta i okaze sie ze jej nie dostalem i wiem ze przegralem, to robie emotke "Sorry", w przypadku shamana "Sorry that happened". Czekam 5 sekund, ruszam kartami i ludzie sami wychodza i mam win xD

Opublikowano

Na niższym ranku się to zdarza na wyższych raczej nie, chyba, że trafisz na Reynada XD

Opublikowano

Po 2 miesiacach grania udało mi się wykupić za golda wszystkie części naxrramas (czy jakoś tak). Teraz chyba trzeba będzie znowu ciułać pinindze, bo być może po blizzconie wyjdzie nowy dodatek

Opublikowano

Teraz chyba trzeba będzie znowu ciułać pinindze, bo być może po blizzconie wyjdzie nowy dodatek

Tylko w formie nowego Booster Packa.

Opublikowano

tak dokladniej to expand wyjdzie w grudniu tego roku (szybciej niz myslalem) a tutaj macie ujawnione karty:

http://www.hearthpwn.com/cards?display=3&filter-set=101&filter-unreleased=1 (niektore sa przyzywane a nie zagrywane np boom bot)

ps. razem z expandem bedzie tez spectator mode

Edytowane przez Gattz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dodatek będzie płatny? czy będzie można kupić za growego gelda?

Opublikowano

aaaaa, ok czyli spoko.

Opublikowano

I najprawdopodobniej na arenie, będą już te nowe karty do wyboru. I jako nagrody, będą już dropiły paczkii GvG, zamiast standardowych. 

Opublikowano

fajnie jak by dali jakies zadania klasowe w gvg by odblokowac jakies karciochy klasowe

Opublikowano

na arenie będą dostępne wszystkie karty i nagrodami będą tylko nowe karty z dodatku.

nie ma być żadnych zadań.

Opublikowano

luk_ash nie klam. nagrodami w arenach beda wszystkie karty ale paczki ktore tam dostajesz beda tylko z nowego dodatku bo blizzard zbyt leniwe by dac opcje wyboru.

• 2 tygodnie później...