Gość Orzeszek Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Okej to jutro ogarnę temat. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Pisać ludki chęć do udziału to może coś wyjdzie,dodatek jest bardzo spoko,więc dawać na ring Wywalam wszystkie stare crap karty(nieużywane) i craftuję nowe Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Może być turniej, ale na podstawowych taliach, co się dostaje za treningi Edytowane 12 grudnia 2014 przez Ferris71 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 patrzac po dzisiejszych turniejach to must have legenda i pierwsza do craftu jest jednak Dr Boom Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Troche mi ta gra zbrzydla po tym dodatku...ciagle trafiam na koksow co maja prawie wszystkie karty a ja nie chce wydawac zlotowek. Bylem tak blisk kupienia calego naxrammas a tu takie cos. Jedyny plus to taki ze teraz gry sa bardziej nie przewidywalne, bo stare decki juz powoli sie robily nudne. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Widzieliście jakie pieniądze tłuką popularni streamerzy HSa? Reynad zarobił w 24h ponad 3k dolarów, a Forsen w tym miesiącu walnął 18k dolarów do tej pory xD Masakra Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 nie tylko HS. taki maximus black w zeszlym roku spokojnie robil dobil do 100k a jak ostatnio go ogladalem to 8k w 15 minut dostal bo 2 kolesi mieli donation war. dodam tylko ze jego reakcja byla kompletnego buraka i sie dziwie ze ktokolwiek mu daje cos powyzej zlamanego centa. by nie bylo offtopa: 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Priest potrafi być konkretnie OP. Nie mam zajawki na HS, bo klasy w ogóle nie odzwierciedlają swoich odpowiedników w WoWie. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 dzisiaj na streamach widzialem dosc ciekawa nakladke na hearthstone. z prawej strony ekranu wyswietlalo jakie karty nam jeszcze zostaly w decku a z lewej strony jakie karty zagral przeciwnik cala gre. dodatkowo jego karty na reku byly numerowane od kolejnosci dobrania wiec wiemy czy trzyma cos od poczatku gry itp. ktos sie orientuje jak to sie moze nazywac i jak blizzard na to patrzy? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Granie rankedów, to jakiś żart. Ta losowość mnie tak dobija przez ten dodatek, że mam ochotę wy(pipi)ongo tę grę w (pipi)ec. Kolejny raz przegrywam, bo mag dostaje z portalu Groma Hellscreama i go używa w 5 turze. WHY BLIZZARD WHY A jeszcze nie mam hajsu, żeby na arenie pograć Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 blizzard poszedł w stronę rng i niektórzy to lubią, a inni nie. mi z portalu na arenie wypadł wisp:> Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 dobrą beke miałem w constructed rzucam na stół Kolo zabija go, a z niego wyskakuje... a potem z niego...Harvest golem xd oddałbym nerkę za zobaczenie miny gościa ;D Pobiłem swój rekord, mam 7 lvl w rankedzie <3 Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 24 grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 grudnia 2014 Ale jak miał z niego wypaść Harvest Golem, skoro kosztuje 3 many a nie 2? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 to coś zyebałem, przepraszam byłem 10 dni na wygnaniu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 przyklad czemu undertaker nie potrzebuje nerfa: Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 Ta gra na dzisiejszy dzien jest slaba, meta jest okropna. Hunterzy i czarki na full aggro robia taki przesiew, ze nie da sie grac. To co zaserwowales teraz to rutyna. Dzis ogladalem stream jednego z topowych HS graczy i dostal szalu jak po 10 grach z rzedu dostal tylko huntera lub czarodziejke i gra wygladala jak boty, wszystko lecialo w "face", w 4 rundzie juz mial 12hp i 2x firebolt. Przeciez to nie ma sensu, po dodatku kazdy sie cieszyl ze bedzie cos nowego, a teraz w sumie jest jeszcze gorzej. Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 26 grudnia 2014 Opublikowano 26 grudnia 2014 dobrze ze jestem nowy i nie orientuje sie jeszcze w deckach za bardzo. Gram od 2-3 dni od wyjscia gry na andka. I gra mi sie baaardzo podoba. Fakt duuza losowosc i pewnie OP buildy ale na chwile obecna leje na to i zbieram karty a przy okazji modyfikuje swoj deck i jakos leci nie wiedzialem, ze tak mnie wessa (chociaz lubie karcianki) Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Ta gra jest na ta chwile tak slabo zbalansowana, ze plakac sie chce. Mag jest tak przegieta postacia ze az brakuje slow. W ogole nie potrzeba mozgu do grania ta postacia, jesli przeciwnik ma pecha z poczatkowym drawem to moze stanac na glowie i nic nie zrobi. Jakby tego bylo malo dostala chyba najlepsze karty w dodatku (kopiowanie stolu, portal). Oczywiscie najbardziej boli to na arenie, gdzie przy 6-7 winach trafiajac na maga mozna praktycznie od razu dac cocncede. Poza tym Blizzard ladnie wydymal nowych graczy uniemozliwiajac im zdobywanie starych pakietow. Mimo wszystko gra ma spory potencjal i wciaga jak cholera, szczegolnie kombinowanie i pimpowanie deckow w oparciu o posiadane karty. Nic tak nie cieszy jak pojechanie talia warta grosze bezmozgow kopiujacych decki z internetu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Poza tym Blizzard ladnie wydymal nowych graczy uniemozliwiajac im zdobywanie starych pakietow. nadal moga zdobywac. ale zgadzam sie ze na arenie powinni dac wybor ktore pakiety chcesz jako nagrode. jakis 1 free pack token na wymiane w sklepie. ale oni twierdza ze wiedza lepiej co nowi chca. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 mag op? pff priest nadal nie do zatrzymania Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 widze trump tez uzywa tego addonu o ktory pytalem pare postow wczesniej. ktos wie co to jest? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Tak,ale chyba ten addon działa tylko w wersji eng,bo mi na PL nie działa.Niestety języka zmienić nie mogę lub nie wiem jak xD Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 zapodaj nazwe addona. a jezyk zmienic mozna tylko przy instalacji niestety wiec musisz odinstalowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi