Skocz do zawartości

Hearthstone

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tia a jak gralem warriorem i wymienilem ze startowej reki ragnarosa, grommasha i sylvanas to gra mi dala cairna, ysere i alextraze. nie wierze w te bajki o ukrytych algorytmach.

inne firmowe zagranie tej karcianki to ze wymieniam karte, dostaje w zamian jej druga sztuke a potem z drawu w pierwszej turze spowrotem te co wymienilem. gra robi sobie co chce i tyle.

a ze brak interakcji to specjalnie zrobili i mowili ze nie zrobia nic co by wplywalo tylko na przeciwnika w stylu "wywal karte z reki" albo "zniszcz jeden mana crystal"

ale nie przesadzajmy ze tylko robia coraz wieksze swinie i kazda gra sie sprowadza do "przekrecania ich w prawo"

taki np mage na flamewaker, mill rogue na gang up czy nawet combo na patronie to wszystko nowe typy deckow (mill byl wczesniej ale nie dzialal) odmienne od dotychczasowych a ktore powstaly dzieki nowemu dodatku wlasnie.

ps. w mtg ludzie tez finaly przegrywali bo musieli brac mulligan do 4. taki juz urok karcianek.

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem 5 packów promocyjnych na allegro za 25 zł. Szkoda, że jest limit na 5 czy tam 10 z kodów prepaid :(

PS: Z racji ostatniego problemu z serwerami, Blizzard daje wszystkim kontom utworzonym przed 3cim maja, 2 classic packs w ramach rekompensaty.

http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14618531754

:reggie:  :newell:

:cebula:

Edytowane przez Metoda
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze 1 lvl i mamy ten card back, co wkleil Gattz. :obama:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja pewnie dostanę wszystkie common murlocs jak znam szczęście.

Opublikowano

proponuje wybrać kilka klas, którymi nie zamierzasz grać i rozwalić z nich wszystkie karty, które się da + wszystkie średnio grywalne legendarki, a jest ich sporo.

Opublikowano

Nowa aktualizacja klienta na androida waży 618mb. Chyba ich pogięło.

Mi sie powoli konczy miejsce na tabku przez te ich ciagle aktualizacje, wkrotce bedzie trzeba karte dokupic :/

Nabilem ponad 7k golda i pora je na cos wydac :obama:

Opublikowano

Zastanawia mnie tez fakt ze bardzo bardzo bardzo czesto w startowej dloni np takiego priesta jest ta priestess o koszcie 1, czesto gram priestem i prawie zawsze mam ja w reku. Na 30 kart, majac tylko 2 takie w zestawie i dostajac na start 3 karty strasznie duze prawdopodobienstwo, tak jakby byl jakis ukryty algorytm ktory farowyzuje karty o nizszym koszcie do startowej reki.

Podobnie dziala portal: na poczatku daje slabe miniony, a kolo 8 tury wypadaja koksy.

Opublikowano

w hearstonie z tego co się orientuję nie ma żadnych algorytmów i masz taką samą szansę na draft kart jak i na każdą kartę z portalu.

jakby było cokolwiek to ludzie, którzy grają całymi dniami i grają w turniejach dawno by to rozgryźli i grali pod to.