Opublikowano 17 czerwca 20159 l Wszystko sie zgadza. W ogole mi ten brawl nie podchodzi. Szkoda, ze paczki nie mozna zdobyc za pojedynek przeciwko osobie z friend listy.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l trochę lipa. Wydaje się niezbalansowane, i nefarianem trzeba się postarać, żeby przegrać
Opublikowano 17 czerwca 20159 l yep. pro streamerzy tez tak mowia i wytykaja palcami i sie smieja z tych co przegrywaja nefarianem. narazie jestem 2-3 ragnarosem ale jak nie ma z tego nagrod i jest to tylko "dla jaj" to nie widze sensu. moze kolejne jak sam bedziesz robil deck wg jakis zasad beda lepsze.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Ja mam do tej pory 1 wygrana Nef i jedna Ragnarosem. Swietna zabawa, bardzo mi sie podoba nowy tryb.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l tez wrocilem, no spoko, nefarian OP da sie jakos odblokowac card backi za przegapione sezony (albo sa takie plany)?
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Jedyny słuszny card back to podstawowy i absolutnie żadnych złotych kart w decku
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Ja mam do tej pory 1 wygrana Nef i jedna Ragnarosem. Swietna zabawa, bardzo mi sie podoba nowy tryb. Wczoraj na kilka minut uruchomilem stream Noxious_HS. Mial wklejone wlasne statystyki. Nefarian 33 wygrane - 3 przegrane.Rag 18-16 Balanced.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l jak dla mnie jest balans tylko trzeba wiedzieć jak grać, a wiadomo na początku nie wiadomo jakie ma karty przeciwnik i co może na stół wskoczyć. ogólnie Nef ma bardzo mocny poczatek i mid a Ragi end game. Ragnarosem trzeba szybko wytrzepać broń by wskocztła druga pasywka a potem już jest łatwiej.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l rag da rady wygrac tylko jak ma dobre rozdanie a nefarian zle albo nie wie kompletnie co robi. co z tego ze dali mi kolesi 6/6 taunt za 2 mana jak w pierwszej przeciwnika wyskakuje 7/7 bo zaczyna z 5 mana? wszystkie przegrane co mialem to nawet nie dalem rady dotrwac do tego lepszego hero power. albo zagrywa mi kolesia 4/4 z 2x 2/2 whelpami i legende co na poczatku tury daje wszystkim 3 ataku a do flamestrike jeszcze 3 tury?
Opublikowano 19 czerwca 20159 l nie wiem, albo trafiam na idiotów w takim wypadku, albo mam zayebiste rozdania, albo zayebistego skilla (napewno xd)
Opublikowano 24 czerwca 20159 l No fajny ten tavern brawl, nie ma to jak buffować miniony z chargem jako face hunter xd
Opublikowano 24 czerwca 20159 l ja tam zagralem mech mage, 9 tura antonidas i 2 banany i przeciwnik wyszedl. flamewaker+aprentice+banany tez bedzie op ps. ale nadal brak nagrod robi z tego joke mode w ktory sie gra "dla jaj" z tego co rozumiem to jest nadal launch event dlatego nie placimy za wstep i nie ma dobrych nagrod Edytowane 24 czerwca 20159 l przez Gattz
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Nie ma nagród to ludzie raczej szybko będą ten tryb odpuszczać. Tak w ogóle to gra ktoś z was w HS dla przyjemności?
Opublikowano 24 czerwca 20159 l u mnie najwieksza przyjemnosc w karciankach zawsze byla z wygrywania turniejow (duzo lat w mtg) wiec tutaj tez czekam na automated turnieje ale patrzac ze dali jakies beznadziejne tavern brawl (nie wykorzystuja potencjalu) to chyba zaczne brac udzial w onlinowych esl a tak to robie daily raz na 3 dni chyba ze mnie najdzie jakas potrzeba pocisniecia noobkow.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Ech, co to się ze mną stało... kiedyś to bym grał w takie brawle jak w tym tygodniu (rngesus), cały czas, a teraz? Dostałem paczuszkę, i nawet mi się nie chce tego odpalać... Kiedyś, to się grało bo coś było naprawdę fajne, a teraz jak nie ma przysłowiowej marchewki, to nie widzę sensu. Quo Vadis ja jako gracz
Opublikowano 2 lipca 20159 l brawl w tym wydaniu co jest teraz to nie wiem czy nawet warty dla tej paczki
Opublikowano 2 lipca 20159 l Prawda jest taka, że blizzard mógł sobie jednak darować te brawle, bo na chwilę obecną, to taki kupsztal, bez pomysłu, że hej Edytowane 2 lipca 20159 l przez Metoda
Opublikowano 3 lipca 20159 l Zapowiedź nowego contentu 22 lipca. http://www.hearthpwn.com/news/935-well-met-hero-upcoming-hearthstone-content