Skocz do zawartości

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko sie zgadza. W ogole mi ten brawl nie podchodzi. Szkoda, ze paczki nie mozna zdobyc za pojedynek przeciwko osobie z friend listy.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 268,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

yep. pro streamerzy tez tak mowia i wytykaja palcami i sie smieja z tych co przegrywaja nefarianem. narazie jestem 2-3 ragnarosem ale jak nie ma z tego nagrod i jest to tylko "dla jaj" to nie widze sensu.

moze kolejne jak sam bedziesz robil deck wg jakis zasad beda lepsze.

Opublikowano

Ja mam do tej pory 1 wygrana Nef i jedna Ragnarosem. Swietna zabawa, bardzo mi sie podoba nowy tryb.

Opublikowano

Czas chyba wrócić do giereczki

Opublikowano

Jedyny słuszny card back to podstawowy i absolutnie żadnych złotych kart w decku

Opublikowano

Ja mam do tej pory 1 wygrana Nef i jedna Ragnarosem. Swietna zabawa, bardzo mi sie podoba nowy tryb.

Wczoraj na kilka minut uruchomilem stream Noxious_HS. Mial wklejone wlasne statystyki. Nefarian 33 wygrane - 3 przegrane.Rag 18-16

Balanced.

Opublikowano

jak dla mnie jest balans tylko trzeba wiedzieć jak grać, a wiadomo na początku nie wiadomo jakie ma karty przeciwnik i co może na stół wskoczyć. ogólnie Nef ma bardzo mocny poczatek i mid a Ragi end game. Ragnarosem trzeba szybko wytrzepać broń by wskocztła druga pasywka a potem już jest łatwiej.

Opublikowano

rag da rady wygrac tylko jak ma dobre rozdanie a nefarian zle albo nie wie kompletnie co robi.

co z tego ze dali mi kolesi 6/6 taunt za 2 mana jak w pierwszej przeciwnika wyskakuje 7/7 bo zaczyna z 5 mana? wszystkie przegrane co mialem to nawet nie dalem rady dotrwac do tego lepszego hero power.

albo zagrywa mi kolesia 4/4 z 2x 2/2 whelpami i legende co na poczatku tury daje wszystkim 3 ataku a do flamestrike jeszcze 3 tury?

Opublikowano

nie wiem, albo trafiam na idiotów w takim wypadku, albo mam zayebiste rozdania, albo zayebistego skilla (napewno xd)

Opublikowano

No fajny ten tavern brawl, nie ma to jak buffować miniony z chargem jako face hunter xd

Opublikowano

ja tam zagralem mech mage, 9 tura antonidas i 2 banany i przeciwnik wyszedl.

flamewaker+aprentice+banany tez bedzie op

ps. ale nadal brak nagrod robi z tego joke mode w ktory sie gra "dla jaj"

z tego co rozumiem to jest nadal launch event dlatego nie placimy za wstep i nie ma dobrych nagrod

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

no ja postawiłem na deck na agoniach xd

Opublikowano

Nie ma nagród to ludzie raczej szybko będą ten tryb odpuszczać. Tak w ogóle to gra ktoś z was w HS dla przyjemności?

Opublikowano

u mnie najwieksza przyjemnosc w karciankach zawsze byla z wygrywania turniejow (duzo lat w mtg) 

wiec tutaj tez czekam na automated turnieje ale patrzac ze dali jakies beznadziejne tavern brawl (nie wykorzystuja potencjalu) to chyba zaczne brac udzial w onlinowych esl

a tak to robie daily raz na 3 dni chyba ze mnie najdzie jakas potrzeba pocisniecia noobkow.

Opublikowano

Ech, co to się ze mną stało... kiedyś to bym grał w takie brawle jak w tym tygodniu (rngesus), cały czas, a teraz? Dostałem paczuszkę, i nawet mi się nie chce tego odpalać...

Kiedyś, to się grało bo coś było naprawdę fajne, a teraz jak nie ma przysłowiowej marchewki, to nie widzę sensu. Quo Vadis ja jako gracz :(

Opublikowano

Prawda jest taka, że blizzard mógł sobie jednak darować te brawle, bo  na chwilę obecną, to taki kupsztal, bez pomysłu, że hej

Edytowane przez Metoda