Godot 416 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Bardzo fajnie ten sezon gra mi się control warriorem. Z 15 do 8 rangi praktycznie na win streaku, teraz trochę obessałem i spadłem na 9. Ale legenda w połowie miesiąca powinna wpaść bez problemu Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Forumku doradź... Czy kupować 40 classic packów za 45 euro... brakuje mi trochę kart, żeby mieć takie decki jakie chce, zwłaszcza legend i epiców, a męczenie za złoto jest bez sensu, bo 1 legendę za pył to zbieram i zbieram...No, ale cały czas mam dylemat czy wydanie 200 zł za wirtualne karty ma sens. Opowiedzcie swoje historię Paczek GvG nawet nie biore pod uwagę, bo to kupsztal, a poza tym, można na arenie jest zdobyć Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Sam sobie musisz odpowiedziec na to pytanie, co jaka ma dla Ciebie wartość. Jeden wyśmieje wydawanie 200zł na wirtualne paczki w grze, bo nie ma to dla niego zadnej wartości, ale za to pójdzie do empiku, kupi i wyda na gre 250zł ktora skonczy w 5-10h. Tymczasem Ty wydasz 200zł ale bedziesz gral długie miesiące i nabijesz 300 godzin, tylko w bardziej komfortowych warunkach bo masz wiecej kart i wiecej mozliwosci budowania decków. Ja osobiscie od roku walcze z myslami czy nie kupic 40 paczek i od roku tego nie zrobilem i jakos zyje. Jak nie kupowales paczek na allegro to podobno mozna teraz do konta przypisac 10 sztuk, wiec za 40zł mozna kupic 10 paczek i moze sie poszczescic. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Jak dla mnie nie ma sensu, no ale mi golda nie brakuje Poki co poczekaj na wiesci o nowym dodatku moze, kto wie co oni teraz wprowadza. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 No u mnie, co tylko wpadnie gold, to kupuję klasyczną paczkę. bo z gvg mam już wszystko co chciałem :| Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Wstrzymaj sie do 22, zobaczymy co to za zapowiedz. Moze sie okazac, ze to nowy exp w stylu gvg i dadza np mozliwosc wyboru paczek z aren. Tak czy siak areny sa nieskonczona kopalnia kasy, wiec najlepiej po prostu je grac. Za pieniadze najbardziej sie oplaca kupowac przygody, masz wtedy gwarantowane nowe karty, a z pakietow wiadomo - mozesz dostac sam dust. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Nie no kurdeee, nie bierz tego. Przecież ta gra ma być dla przyjemności, a wydanie ponad 200 zeta na wirtualne karty raczej jest od tego dalekie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Aż miałem ochotę go przeprosić po walce xDDD Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 za kase lepiej kupowac przygody jak naxx i brm bo za ta sama kase dostaniesz tylko polowe paczek w przeliczeniu na to ile to wszystko kosztuje w gold. ale teraz to czekaj na ten 22 co tam oglosza. expand albo tourney mode Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 pirates vs ninjas, mark my words będzie legenda za 7 many co turę zmienia właściwosci. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 W 40 paczkach będziesz miał 2-3 legendy, więcej nie. Kilka epiców, jakieś złote karty. Więc dustowo się jakoś nie wzbogacisz. Jeżeli nie będziesz miał ani farta ani pecha to te 40 paczek da ci dusta na wycraftowanie max 2 legend. Jeżeli tyle ci brakuje to spoko, kupuj. Czym grasz i czego ci brakuje? Pograłem dziś troszkę, wbiłem malylockiem 7 rangę. Meta jest naprawdę różnorodna i niewiadomo co się spotka. Dziś najwięcej było hunterów i warriorów. Ale trafiało się wszystko. Swoją drogą malylock jest fantastyczny i polecam. Potężny, bardzo fajny w graniu i niedrogi (4k dusta max) deck tier1. I nie jest tak trudny do ogarnięcia jak patron czy oil Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 co tu tak cicho? ostatni brawl jest genialny xd z Aderem wczoraj grałem to takie zagrania i cuda sie działy pokroju 2X tyrion w jednej turze na stole, czy wiedziciel cho co kopiuje spelle w pierwszej turze xd Cytuj
shinian 629 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Priest w tym brawlu jest fantastyczny. Kazdy Mind Control to 50% szansy przyzwania deathwinga. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Mi te Brawle kompletnie się nie podobają. Robię w każdym po jednej wygranej żeby zdobyć pakiecik i starczy. O wiele chętniej powitałbym turnieje za golda/kasę. Coś a'la daily eventy z mtgo byłoby super Na drabince czwarta ranga, powoli mój Malygos pnie się po legendę ciekawe czy mu się uda Cytuj
Ader 383 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Decki z Orzeszkiem robiliśmy w locie na kolanie,beka była fch.uj xD Póki co najlepszy tavern brawl Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 najlepszy tavern brawl z dotychczasowych ale nadal nie ma po co tego grac chyba ze "dla jaj" Cytuj
Ader 383 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Dostaje się Dla mnie nie ma po co grać rankedów,ale co kto lubi.Zwykle gram tylko areny,dzienne zadania i tavern brawl ostatnio dla funu Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Ten brawl w tym tygodniu, to jest dobry badziew. Randomowa talia i to wszystko xD Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Wracam do HS i sie muszę zapytać. Jak uzbieram 700 golda i kupie jedną misje z dlc i ja ukończe to wypadna mi karty w ramach nagrody za zrobienie tejze misji? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Tak, karty są przypisane do skrzydła. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 w ramach "galaxy gifts" blizzard rozdaje card back i 3 darmowe boostery kazdemu kto zagra w hearthstone na galaxy s6 oczywiscie ludzie juz donosza ze mozna to zrobic na emulatorze sa tez pojedynczy krzykacze straszacy banami w przyszlosci za to (lol?) Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 https://netdeck.n4ru.it/free-galaxy-gifts-cardback-and-3-packs/tu macie jak to zrobić, ja zaraz zaczynam kombinować 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 (edytowane) tia ja to zrobilem wczoraj i jedyna rada jaka moge dac to : cierpliwosc strona dziala beznadziejnie i robi problemy z utworzeniem konta a potem zalogowaniem sie bo "unknown error" (tutaj macie gotowe konta http://bugmenot.com/view/cloud.genymotion.com) potem instalacje sie sciaga ja za starych dobrych czasow gdy internet byl z telefonu (troche przesadzam) potem musi sciagac nam virtualny telefon co trwa dluzej niz instalacja. na szczescie jest evo2015 to bylo co ogladac jak to sie wszystko robilo ps. paczki tez dosc szczesliwe bo 710 dustu Edytowane 18 lipca 2015 przez Gattz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi