Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 ktoś dziś ma ochote pojechac wieczorem brawla? xd z randomami nie idze pokonac guwniaka Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Ja dostalem paczke nawet po przegranej Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Dziś wieczorem na Blizzconie na 99% zapowiedź nowego contentu. No w najblizszy czwartek premiera nowej przygody - League of RNG... eee tzn Explorers Edytowane 6 listopada 2015 przez smoo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) zapowiedzieli nowy dodatek, liga poszukiwaczy, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale pierwsze skrzydło przygody juz w ten wtorek?! nowa mechanika "odkrywanie" rzucamy np stwora za 1 many z mechaniką odkrywanie kart 3, i mozemy z decku wyjąc kartę za 3 many do ręki. pojawią sie artefakty (?) był pokazany kapelusz co daje +1/+1 do statów i po zabiciu stwora wracał na ręke. no i złota małpa xddd legenda 4 many 6/6 tount i zmienia całą ręke na stwory legendarne xd Edytowane 6 listopada 2015 przez Orzeszek Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) chcialbym wskazac ze na tym screenie zlota malpka nie ma rarity wiec jest to karta ktora nie bedzie sie dalo dodac do kolekcji tylko jakas uzywana tylko w walce z bossem edit: po dokladniejszym zbadaniu okazalo sie ze zlota malpke mozna wtasowac do decku uzywajac mape do zlotej malpki a mape mozna dodac do decku zagrywajac za 4 many babke 3/5 ktora nam wtasuje jedna mape do decku. czyli zagrac stworka i dwa razy topdeck i wreszcie mamy deck calych legend Edytowane 6 listopada 2015 przez Gattz Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Nie, jest to karta taka jak spell part czyli tworzona w wyniku działania innej karty. Podobnie jak np Mina z Juggernauta, albo NAdmiar Many u druida. Oprocz tego beda jeszcze 4 legendarki Jedna tworzaca murloki. Jedna leczaca bohatera. Jedna dajaca cos w stylu tej malpki tylko za 10 many i "crazy effects". Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 No, to jako że trzeba pomnożyć kaskę na zakup skrzydeł, to dziś dzień aren, na razie jedna za mną ;p Co do dodatku, to jest kilka fajnych kart z potencjałem, niestety zanim zagramy większość z nich to dojedzie nas goownohunter albo goownopaladyn, ale liczę na kilka ciekawych zmian w mecie mimo wszystko. Jedna z najciekawszych kart jeśli chodzi o mechanikę to jak dla mnie: Unstable portal -> Master of Disguise -> Animated Armor = The Dream Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Brann Bronzebeard Ale cała ta mechanika discover to jeszcze więcej RNGesus Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 nie wiem właśnie, dla mnie każda mechanika dodająca karty do łapy za free to dobra mechanika, jaka by ta karta nie była, uwielbiam włam rogala i inne mind fision czy kradzieże myśli priesta <3 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) wczoraj z paczki wpadł chillmaw ale ogólnie na razie utarg legend z paczek tgt taki sobie: Icehowl x2 Nexus Champion Saraad no i Chillmaw Edytowane 9 listopada 2015 przez froncz piotrewski Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 mi od czasu dodatku nie wypadłą zadna legenda z paczek a z 50 boosterków otworzyłem Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 ja po powrocie do gry po dlugiej przerwie otworzylem 2 paczki i dropnely 2 legendy. No ale niby losowo wszystko Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Olalem HS zeby grac w Pokemony. Wpadly mi 2 paczki ktore otworzylem zeby nie lezaly. Dostałem 2 legendarki i mnóstwo golden. Przypadek? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Chyba aż odpalę, aby pyknąć kilka rundek ;] Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Ależ pięknie się meta zmienia po tym dodatku. Reno Jackson odwrócił grę w niesamowity sposób. Niektórzy to mają smutne życie, że po wyjściu dodatku wciąż grają facegoowno i choinkowe palladyny. Ale to dobrze, nowy deck z Reno 90% winrate na te scierwa Trolowanie aggro deckow to teraz czysta poezja. Jedyny minus tej karty jest taki, ze praktycznie zakonczyl definitywnie ere freeze mage'a. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 To chyba bez dubli trzeba grac zeby móc go odpowiednio uzyc co sie mija z celem jak dla mnie Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Najbezpieczniej grac bez dubli, niektorzy graja kilka. Czy mija sie z celem - na ta chwile sa 2 decki ktore kontruja stara mete bez popitki. Palek i druid. Zobaczymy jak sie sprawy uksztaltuja w najblizszych tygodniach. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) a musze sprawdzić tego reno, w konću deck na samych legendach xd Edytowane 16 listopada 2015 przez Orzeszek Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 W końcu uciułałem trochę złota na 1sze skrzydło LoE. I bez kitu... jak ktoś ma prawie wszystkie karty, to na heroicu to przejdzie bez większego wysiłku. Pamiętam, co dopiero zacząłem grać w HS, kupiłem Naxrammas, i nie wiedziałem co się dzieje, jak mnie Wdowa Ferlina cisnęła na normalu Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Reno Jackson Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi