Skocz do zawartości

Hearthstone

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi przez cały czas co gram wypadły tylko dwie legendarki, Wyżer i ten wędkarz 0/4 co ma 50% szans na dobranie dodatkowej karty.

Uciułałem 1500 złota + jakieś 700 pyłu i też czekam na te zmiany.

Opublikowano (edytowane)

Blizzard spier.dolil na calej linii z ta wczesna zapowiedzia standardu. W ogole nie chce mi sie wchodzic do gry teraz. Ale przez te cholerne nagrody za ranked czuje sie zobligowany do grindu do tej cholernej 5 rangi, ale w tym miesiacu mozna pier.dolca dostac z tym cancer ladderem.

Biore freeza, trafiam druida. 3 razy z rzedu. Biore zoo - priest albo sekret(pipi). Powrot na freeza - ResidentSleeper warrior. Po 30 minutach takich "przygod" na laderze dostaje tilta i zamkykam gre w pisdu. Co dojde do 6 rangi to spadam na 8. W ubieglym miesiacy winstreak z 13 na 5.

No nic, w miedzyczasie gram areny i zbieram pakiety. Obecnie mam juz pond 30 odlozone i 3k golda. Ciekawe ile uzbiera sie do nowego patcha. Zrobi sie duzy opening paczek :D

Edytowane przez smoo
  • Minusik 1
Opublikowano

plot twist: przed ogloszeniem tez byl ten sam cancer ladder a tempo storm meta snapshot wyglada tak samo jak przed ogloszeniem

nie widze zwiazku 

dzisiaj jak gralem to trafilem combo priesta z dhjinami, deathrattle rogue, agro shamana, 2 tempo magi i midrange paladyna na divine shieldach. 

imo bardzo dobrze ze to oglosili wczesnie a nie ze ktos wywalilby caly gold na gvg i naxx albo caly dust na deck ktory przestanie dzialac bo core mu wyleci z rotacja.

• Minusik 1
Opublikowano

Umiesz czytac ze zrozumieinem? Napisalem, ze przez to ogloszenie nie chce mi sie grac w ogole w HS w obecnej formie. To ze lader byl z(pipi)any nie ma z tym nic wspolnego. Widze, ze lubisz sie napinac w tym temacie, ale na dluzsza mete to nie jest zabawne.

Loltempostorm. Jedyne w czym maja tamtejsi "experci" racje w tym snapshocie, to ze druid jest broken ale o tym wie kazdy od 2 lat conajmniej. Jak patrze na ich decklisty to mi sie smiac chce, szczegolnie na freeze magu.

Opublikowano

Ok zacząłem sobie pogrywać i mam problem.

Zainstalowałem grę na telefonie i założyłem konto.

Niemniej problem w tym że nie mogę dodawać znajomych. Nawet jak na tych samych danych loguję się na battle.net to nie mam hearthstone w gierkach ani friendlisty.

HALP

Gość yaczes
Opublikowano

Czy cthun to wielka fioletowa (pipi)? Czy ktos z entuzjastow uniwersum moze potwierdzic?

Opublikowano (edytowane)

warto wspomniec ze choc dodatek bedzie pozniej niz sie spodziewano to jednak dodatkowe deck sloty dadza juz w poniedzialek i zalogowanie sie w czasie "okresu promocji" da nam 3 darmowe pakiety i legende C'Thun za darmo. (kiedy to jest nie wiadomo ale ta legenda jest silna i napewno powstanie na niej control)

Edytowane przez Gattz