smoo 2 256 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Analiza smaczkow na reddicie za 3, 2, 1... Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Wczoraj już tak pięknie nie było niestety ale ogólnie bilans niezły Gdyby tylko thijs nie dał dupy Szkoda bo jego mam obstawionego w hearthstone i nie dostanę paczek gratis. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 no te jego dwie gry pod dwóch wygranych straszny niefart, najbardziej potrzebne karty miał na samym dnie xd Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Thijs jest przehypowany, a wczoraj popelnil kilka duzych bledow. Za to Amnesiac klasa i latwe pakiety Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 podwojny mistrz europy przyhypowany. ciekawe. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Amnesiac vs Hippi RNG pomoglo w ostatnim meczu, ale ten gosc po prostu deklasuje cala reszte pod katem analizy gry i opanowania. Licze na powtorke tego pojedynku w finale, a tymczasem kolejny pakiecik na koncie. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Trochę śmiechłem z tej akcji: https://clips.twitch.tv/playhearthstone/StrangeEmuUnSane Ogólnie jakbym miał więcej czasu to mistrzostwa Hearthstone faktycznie wydają się ciekawe. Czytałem opis tzw. "mety" na stronce ze statystykami: http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-24/ I ciekawe są te różne wybory taktyczne, co jak kontruje. Ja tak tylko gram żeby se poklikać. A tam jest opisane kto na mistrzostwach gra czym, lekkie zmiany w różnych celach. Breath, jak się teraz dowiedziałem, jest słaby. Ale wygrał. Paczka będzie, chociaż co to jest, jedna paczka. Dzisiaj chciałem coś awansować rangi. Dawno nie byłem na 5. randze w sumie. Drugi ruch, myślę: wow, koleś nic nie zagrał, mam to wygrane. Trzeci ruch... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 też tak miałem. dwa razy. w tamtym tygodniu. dupa mnie boli do dziś Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 W sumie jak teraz patrzę to można było się nie poddawać, było z 10% szans żebym wylosował Śmierć w następnym ruchu. Ale cóż. Niezwykle podoba mi się ta grafika stylizowana na średniowieczne witraże. Trafiła na... monstrualną podkładkę pod myszkę. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 No to jutro (o 20:30 o ile sie nie myle) bedzie zapowiedz nowego dodatku. Gdyby ktos mial info gdzie mozna to obejrzec w necie, to mam nadzieje ze nie zapomni poinformowac kolegow z forum (mam oczywiscie na mysli osoby, dla ktorych nie starczylo Blizzcon ticketow ) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 o 19 zaczyna sie ceremonia otwarcia i potrwa godzinkę, za niedługo wyedytuje temat o pogawędkach różnych i tam będą bieżące informacje. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Mam nadzieje, ze pojawi sie gdzies jakies cebularski stream panelu z hs'a 1 Cytuj
shinian 635 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Dzisiaj chciałem coś awansować rangi. Dawno nie byłem na 5. randze w sumie. Drugi ruch, myślę: wow, koleś nic nie zagrał, mam to wygrane. Trzeci ruch... To jest chyba deck oparty na renounce darkness. Same spelle+barnes i y'shaarj. Pare tygodni temu popularny byl deck huntera oparty na tej samej zasadzie. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Mam nadzieje, ze pojawi sie gdzies jakies cebularski stream panelu z hs'a na kanale playhearthstone ma byc wszystko. jeszcze 35 minut Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Zapowiada sie niezle, no i nowa legendarka promujaca decki typu Highlander I co Blizzard, mozna dodac troche kart kontrolnych? Mozna. Na Hearthpwn dodaja na biezaco nowe karciochy z panelu. Na jednym z filmikow widac tez nowa mechanike - czerwony krysztal many. Pewnie cos odwrotnego do overload. Edytowane 4 listopada 2016 przez smoo Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) te gierki:D Pavel vs Amnesiac i ten rng draw poly magiem i potem ten sap i drugi raz wygrana po 3 grach do tyłu. kolejna paczka wpada:) Edytowane 4 listopada 2016 przez luk_ash Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Kapłan ma czar "zadaj 5 wszystkim stronnikom". I jest stronnik 2/2 za 1 many, agonia: lecz 4 bohaterowi. Na pewno nie będzie można powiedzieć przy tym rozszerzeniu, że zmiany w tym, jakimi taliami ludzie grają, są dość niewielkie - wiele kart wydaje się idealną kontrą na wszystko, co obecnie popularne. Natomiast gra sama w sobie wiele nowego smaku nie nabierze. Karty trójklasowe będą przyjemną ciekawostką do spróbowania parę razy, i na pewno dodadzą trochę pikanterii na Arenie. Wydają się dużo za słabe do gry "na wynik". Po jednej losowej karcie z trzech klas - to bardzo duża losowość. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 te trojklasowe karty narazie wygladaja slabo. za duzo many za male staty i efekt ktory jest taki se. jedyna dobra to ta legenda co daje custom spell ale jeszcze 101 kart przed nami wiec zobaczymy. to priestowe 5 dmg to po stronnikach co nie sa smokami a nie wszystkim Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Mnie najbardziej cieszy ta karcioszka: W końcu prawdziwe anti aggro i potencjal dla priesta, rogala, handlocka. Wiadomo, ze reprint Zombie Chow, ale taki reprint byl potrzebny. Na razie pokazali 31 kart z 132. Jest dobrze, HS ma szanse podniesc tym dodatkiem z kolan ktorymi kleczal po pas w gownie po wydaniu Kazahstanu. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) to priestowe 5 dmg to po stronnikach co nie sa smokami a nie wszystkim W kontekście tego co pisałem nie było to akurat ważne, choć tak konkretnie oczywiście może być. Nawet bez tego jest to karta, od której dupa będzie boleć niczym od bomby światła. Ogólnie kapłan, zgodnie z zapowiedzią, dostał kilka wyglądających zbyt mocno rzeczy, a przecież kapłan ze smokami już teraz jest tak naprawdę całkiem przyzwoity i z ich dodatkiem może gnieść suty od grudnia do marca. Oczywiście nikt nie umie przewidzieć, jak będą w praktyce przeciwko sobie stać zestawy 30 kart. Nawet w przypadku Karazanu, gdzie niewiele się wydarzyło, największą "karierę" zrobiły karty, które przez ekspertów były często oceniane jako mało znaczące do gry "na wynik", jak pazury szamana czy tajemny olbrzym. Edytowane 5 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 całkiem przyzwoity to trochę przesada. niegrywalny na turniejach - końcówka tier 3 jeżeli chodzi o decki. bardzo możliwe, że cel jest taki żeby był w topie, bo chyba już wszystkie klasy miały tam decki poza właśnie priestem. ocenianie dodatków nawet po ogłoszeniu wszystkich kart rzadko jest trafione. ktoś przewidywał, że shaman i druid po nerfach będą topowymi deckami? liczyłem, że ogłoszą jakiś nowy tryb, a tu nic... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Z rotacji wypada brm z mocnymi kartami, tgt i liga wiec mocno zmieni sie imo teraz gra. bardzo się ciesze, że nie zobaczę już zarżycieli, justykariuszki (?) i innych troggów totem golemów, imperatorów. Już mnie dr boom tak nie irytował jak, trogg druga tura totem golem. ZAWSZE KU<RWA ZAWSZE Edytowane 5 listopada 2016 przez Orzeszek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi