Godot 416 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Od początku nowego dodatku gram Spiteful Priestem. Do 5 rangi było izi, do 3 już nie bardzo, a potem się ustabilizowało i gdyby nie to, że nie można spadać z 5 to chyba bym był pod koniec dziesiątki. Grywam z: - paladyn. Odd słabo. Musi mi podejść w miarę ok, jemu średnio. Even spoko do ogrania - hunter. tu jest po równo. z odd albo zdążę albo nie. Z secretem jest lepiej pod względem win rate, ale gry są trudne. - szaman. Tu jest izi. Nie wiem co ludzie widzą w tym szamanie, chyba raz przegrałem. A comba nie widziałem nigdy. - priest. Więcej kontrolnych jest niż spitefuli. Z kontrolnymi w miarę, mirror zależy co komu wypluje - warlock. Jezu. Mi musi podejść bosko. RNG, karty, no wszystko. I wszystko nie ma znaczenia jak jemu podejdzie średnio. A jak dobrze to nie ma co zbierać. W teorii te matchupy wyglądają ok. W praktyce 90% gier to Warlock i odd paladyn. Czyli w(pipi) ciągły Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 https://www.hearthpwn.com/news/5513-ben-brode-leaves-blizzard-entertainment ben brode opuszcza blizzarda Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 no nareszcie oby teraz lead designerem byl ktos kto nie uwaza rng za epic fun i ma lepsze kwalifikacje niz dostawca pizzy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 trochę podziwiam za 15 lat w pracy w takim korpo. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 No ciekawe, jaki był oficjalny powód. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Jak dla mnie dodatek mega nudny, nic nowego nie wnosi. Nawet meta jest podobna, pograłem może w sumie z 7 godzin i kompletnie nie chce mi się wracać do Hearthstone. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 btw własnie wrzucili monster hunty Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Właśnie pękły monster hunty xd chyba najgorsza była gnomka, z 75 bossami się męczyłem by nią zaliczyć run. Ogólnie fajnie, jak na darmowy kontent. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Opublikowano 29 kwietnia 2018 fajny, ale wkurzające sytuacje, że cokolwiek byś nie zrobił to tak nie masz szans, bo np. przyzwie Ci jakies 30/30 i bez removala nie ma szans. w drugą stronę to samo np. przeciwko temu co daje czarom echo grając tess win w pierwszej turze, bo jej umiejętność daje czar 1dmg za zero:D meta czeka na nerfy choć na niższych rangach grać można prawie wszystkim. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 miałem tak gnomką xd magiczne pociski + minus jeden do kosztu zaklęć xd. Trudność polega na tym, że te heropower nie są jakoś przegięte, dopiero jak się je podbuffuje to można robić chore guwno. Najgorsza zdecydowanie gnomka, te cofanie tury totalnie bez sensu, mamy nieograniczony czas na ruchy, nie wpływa to na draw, jedyne do czego się nadaje to do resetowania bombiarza i sprawdzania sekretów. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 dokładnie. to chyba dla beki rng, że niby może być lepiej. czasami też pakiety kart są tak słabe, że aż boli jak się gra po 10min... np. houndmasterem miałem kilka zestawów do deathrattle tyle, że prawie żadnej dobrej karty z deathrattle tylko jakies czary czy buffy... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 maja 2018 Opublikowano 1 maja 2018 też sie na to łapałem, tak jak na berło co zmienia koszt minionków powyżej 5 many na 5 many i potem w drafcie same guwna 1-3 i sekrety XD Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 maja 2018 Opublikowano 1 maja 2018 o dziwo w 100% przypadkow jak zabijam 3/1 co daje random deathrattle na reke to zawsze jest to sylvanas. ciekawe ile rzeczy jest tak zestakowanych w wild hunt Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 ale chvjowy brawl w tym tygodniu. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 poszły nerfy! https://www.hearthpwn.com/news/5549-six-card-nerfs-coming-naga-sea-witch-spiteful troche beka z quest rogala XD i zobaczymy jak sie sprawdzi wolniejszy cube lock te 4 heala to jednak spory nerf. no i ta summonerka imo wzrost kosztu many o 1 to żaden nerf. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 wg mnie meta się wyrówna, a może nawet decki, które teraz były słabe na locka i summonerke będą topowymi. 1 pkt many to jednak sporo. potrafiły takie nerfy już karty tak osłabiać, że przestawały być grywalne. w tym przypadku siła nadal jest ogromna bo dostajemy za 7 4/4 + średnio 10/10. karta będzie grywalna, ale już nie tak silna. dobrze, że próbują dawać mniejsze nerfy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Jedna tura dodatkowo na zabicie 4/4 i 8/8 imo odroczenie egzekucji. Nadal talie bez hard removalu będą w doopie. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 pewnie masz racje. tyle, że nefy locka osłabiają go jeszcze przeciwko aggro, a dla aggro 7 tura to już dobijanie:) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 wrzuci się więcej hell fire'a i defile :)))))))))))))))))))))))))))) Cytuj
Godot 416 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Dziś wchodzą nerfy. Jedyna talia, która umiera całkowicie to chyba even paladin. Reszta powinna być ok. Wzmacnia się priest i mag przede wszystkim Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Pojawi się midrange paladyn na boskich tarczach/ murlokach i buffach to zatęsknicie za baku/genem Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 XD shudderwock szaman wrócił i jest w(pipi)iony, tym razem na hemecie który odstrzeliwuje sobie pół decku i na kalimosie który bije 4x po 6 w ryj. juz nawet chaingangu nie potrzebuje do klonowania. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 hemet juz w drugim tygodniu dodatku sie pojawil razem z hagata albo prim drake zeby czyscil przy okazji stol tak na wszelki wypadek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) Ogłosili nowy dodatek! https://www.hearthpwn.com/news/5637-the-boomsday-project-is-hearthstones-next The expansion launches on August 7! New Keyword: Magnetic - Played by themselves or can attach to a Mech minion to add on their health, attack, and ability. Projects are new spell cards with extremely powerful effects, but they help both players. Omega Project - These cards are normal, but have a Battlecry that works when you have 10 Mana Crystals. There will be legendary spells, such as one that draws your entire deck! We're getting a new Warlock Hero - MECHA JARAXXUS! Warriors are getting a new Dr. Boom as a Legendary playable hero (at least that's what it appears to be in the video). Logging in after the expansion launches gives you 3 card packs and a random legendary minion from the set. ahahahha nowy portret w preorderze typu "mega" XD mecha jaraxxus AHAHAHHAHAHAHAHHA Preorder 49euro MEGA preorder 80EURO 350 ZŁOTY PIĘKNY KAWALERZE Edytowane 10 lipca 2018 przez Orzeszek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi