luk_ash 88 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 póki co jedyny + że wracają do dawno zapomnianych mechów. gorzej, że w standardzie za dużo ich nie ma... zobaczymy co tym razem wymyślą. obecna meta jest jedną z ciekawszych i oby to się nie zmieniło. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 motyw przewodni mi sie podoba, co do ilości mechów to teraz patrze w karty, to jest sporo kart za 2-5 many, jest golem zbożowy, koszmarny amalgamat, parabot, nakręcany automatron, myśle że na bank będą robić nieparzyste/parzyste decki na mechach. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Portret mech jaraxxus dostępny TYLKO w preorderze XDDDD 350zl xddddddd no kupić muszę Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 (edytowane) Mi z wyliczen wychodzi 300zł, dokladnie 295zł po kursie dolara. No i podobno 16 lipca ma byc prime day na amazonie i mozliwe ze coinsy beda taniej i mozna bedzie wtedy pokombinowac jeszcze taniej. Edytowane 12 lipca 2018 przez Velius Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 Na EU naturalnie. Wchodzisz na strone blizzard us, logujesz sie, kupujesz paczki w dolarach lub pre-ordery, zaznaczasz na jaki region przypisac do HS, dajesz Europe i tyle. Zawsze tak kupowalem bo jest z 20% taniej. Te ostatnie "10 paczek get in here" wychodzily po 29zł. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 czaicie? wystarczy wrzucić te karte i 29 randomowych do decku i mamy "jakiś deck" Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 lipca 2018 Opublikowano 27 lipca 2018 taka ciekawostka: trwa teraz european speedrunner assembly i jedna z gier ktora bedzie tam runnowana to hearthstone. dokladniej league of explorers heroic. niby ma byc w nocy o trzeciej wiec pozostaje zobaczyc vod Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 27 lipca 2018 Opublikowano 27 lipca 2018 W dniu 12.07.2018 o 17:16, Velius napisał: Na EU naturalnie. Wchodzisz na strone blizzard us, logujesz sie, kupujesz paczki w dolarach lub pre-ordery, zaznaczasz na jaki region przypisac do HS, dajesz Europe i tyle. Zawsze tak kupowalem bo jest z 20% taniej. Te ostatnie "10 paczek get in here" wychodzily po 29zł. Jestem chyba ulungiem, bo nie potrafię tego zrobić ;/ Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 27 lipca 2018 Opublikowano 27 lipca 2018 5 godzin temu, Gattz napisał: taka ciekawostka: trwa teraz european speedrunner assembly i jedna z gier ktora bedzie tam runnowana to hearthstone. dokladniej league of explorers heroic. niby ma byc w nocy o trzeciej wiec pozostaje zobaczyc vod speedrun w grze w której czas przejścia zależy głównie od RNG? chyba głównie żeby ludzi ściągnąć. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 29 lipca 2018 Opublikowano 29 lipca 2018 W dniu 27.07.2018 o 17:21, Starh napisał: Jestem chyba ulungiem, bo nie potrafię tego zrobić ;/ Wchodzisz na strone blizzarda, klikasz sklep. Potem edytujesz link w przegladarce i zmieniasz eu zaraz przed "store" na us i enter. Pyk ceny w dolarach. Wybierasz co Cie interesuje, dajesz kup. Nastepnie wyskakuje wybierz region w ktorym grasz, dajesz Europa, placisz revolutem w dolcach i wtedy wychodzi mniej. Ja czekam az dolar bedzie korzystny i biore boomsday po kursie mam nadzieje 3.6 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Ja prdl jakie mocne karty dają w tym dodatku, takie otk decki można rzeźbić, że już mnie dupa boli, rogal druid i mag wyglądają mega op Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 mag? jedyne co mu dali póki co to festiwal top deckowego rng. te miniony za (1) będzie ciężko w constructed wykorzystać raczej. druid przegięty. rogal dostał kolejne otk. jedyna nadzieja w wzmocnieniu aggro tak jak tą legendarką do zoolocka co ciągnie 3 karty. niby blizz się zarzekał, że nie będzie otk (tak było argumentowany nerf na warsong commanderke), a cały czas mamy bullshity w postaci np. shudderwocka czy exodia/quest maga . co za przyjemność z grania w taki sposób? zbierzesz combo -> wygrałeś, nie zbierzesz -> przegrałeś... jeszcze żeby dali więcej takich kart jak dirty rat czy gnomka i ta nowa karta u locka... może reszta kart coś zmieni, ale póki co to wygląda to słabo. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) big spell mage na zywiołakach? albo malygos + 2 facelessy ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Edytowane 31 lipca 2018 przez Orzeszek Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 no raz, że musisz założyć, że nie wyciągniesz maly przed tym spellem. dwa, że jak rzucisz to musisz jakoś dociągnąć maly i facelessa. trzy, j.w., musisz dotrwać. nadal quest/exodia wydaje się dużo pewniejszy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 fajny ten dodatek, czekam. Aczkolwiek już szykuje maść na piekący odbyt. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Odpuściłem HS na kilka miesięcy i widzę, że wiele się dzieje, pewnie nei będę miał do czego wracać jak mi się Gwint w końcu znudzi. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Pykam sobie ostatnio OTK kapłanem i jest całkiem nieźle. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 takiego pakietu jeszcze nie miałem w HS :DDDD Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Pieknie. Ja mialem pelne gacie jak z darmowej paczki za tavern brawl dostalem cairne i alexstrasza. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 ok 43 paczki, z legend wypadła dr.merrigan, dr boom i goblin dla huntera co daje bomby Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 przede mną 62 paczki z czego 46 z nowego dodatku. na start od blizza dr boom Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) Dr Boom od blizza a za pre ordery zlota Electra i zlota Moriggan (to pewnie dustne) I jeszcze paczki czekaja do otwierania Znowu mi polecialo wszystko do Paladyna, którym w ogole nie gram, po 2x epici i xxx Rare. No i slabo ze szczesciem, puste paczki, 2 legendary jakies wpadly, stargazer luna i zerek clone factory. Oprocz tego jakis rare robot dla warriora 6 razy z rzedu mi wypadl, co za syf Potem otworze reszte paczek, poczekam na szczesliwszy dzien. Edytowane 7 sierpnia 2018 przez Velius Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 poza dr boomem od blizza, którego na pewno przetestuję to: Subject 9 (dust), Floop (wydaje się spore wzmocnienie do maly druida). chyba słabszy drop tym razem - 2 z 46. na plus z pozostałych paczek Tess. czyli 2 z 62. poprzednio było 4 z 65. na plus to legenda free grywalna, bo poprzednio był ten smok do huntera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi