Skocz do zawartości

Hearthstone

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja na razie trzymam moje kilka tysięcy pyłu na stabilizację mety bo ostatnio jakieś śmieci niepotrzebne potworzyłem ;d Gram sobie dalej tempo magiem z tym ,że dodałem tą kreaturę za 6 która zadaje obrażenia zależne od ilości kart w ręce. Na razie się sprawdza. 

Edit Jednak poniżej 15 rangi się nie sprawdza ;d. 

Edytowane przez Ukukuki
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

kurfa ta karta rogala co kopiuje 10 kart z decku i daje je za 1 many.

typ w 1 turze zagrał to z prepem i w następnej zagrał mojego deathknighta :|

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Boże nie dość, że w paczkach nie miałem szczęścia to jeszcze w nagrodach na arenie. 12 wygranych i tylko jeden pakiet 375 Golda plus zwykła złota karta xD Dobrze, że ta arena w robocie była ogrywana bo by mi było żal tego czasu. 

Edytowane przez Ukukuki
Opublikowano

Na 12 zwycięstwie jak zwykle czeka cię tylko frustracja. Grasz 3h żeby się jak zwykle rozczarować. Za 12 zwycięstw tylko raz dostałem dwa pakiety, sporo golda i złotego epika. Nigdy jeszcze legendy. Jak dla mnie za 12 zwycięstw powinno być coś ekstra. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

imo tez uważam, że system nagród za range/12 win na arenie jest za mały, nie motywuje totalnie. Gram casualowo rankedy, areny olewam od czasu wprowadzenia nowego systemu pickowania minionków po "value".

Gram nowym control wojownikiem z boomem i ręką umrzyka, imo ma predyspozycje do bycia tier 1 deck, do czasu jak ktoś nie złamie jakiegoś chorego taniego połączenia, na oku mam jeszcze otk rogala, jak karty się ułożą to w piątej turze idzie wbić 36 dmg XD

Opublikowano

Ja po wczorajszym kończę przygodę z arenami, mam dość. Kompletnie nie warto, jedynie będę grał w te za 1000 golda bo jest jakiś dreszczyk emocji. 

Daj deck, też pogram. Ja z robieniem kart wstrzymam się jeszcze z kilka dni bo jak na razie do tier 1 jest chyba kilka aspirujących decków. Czekam na coś na magu ale chyba się nic nie pojawi. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

u warlocka jest zamiana swojego i WROGIEGO stronnika z ręki na losowego demona, trzeba przyfarcić tak jak to był z dirty ratem, mozna spróbować ofc gościa przepalić lub zrashować. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

nie jestem pewien, czy najpierw nie odpala się okrzyk bojowy, potem runa przypadkiem?

Opublikowano

No to jak typek rzuca ta karte, Ty robisz Demonic Project i czesc, pozamiatane. Warlock z ta karta ladnie niszczy combo decki. Najlepsze ze mozna to wrzucic zarowno w Control jak i Even.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Plus jeszcze gnomeferatu co pali kartę, no ale to mała szansa. Kripp nagrał filmik o tym decku anty anty metowym, na dodatek deck jest grywalny na aggro, więc kilka dni i druid otk i kombo będzie niegrywalny.

Gość Orzeszek
Opublikowano

No druidów to chyba 5-6 grywalnych decków ma, otk na malygosie, otk mechacthun, token, combo, big spell, i na drzewach xd 

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze Taunt Druida mozna spotkac, bo counteruje Warlocka :dafuq:

Ja probowalem Deathrattle Rogue, Tempo Shudder (moja wersja z mechami i Zilliaxem), Odd Rogue i Heal Zoo. Ostatecznie tym ostatnim wjechalem na rank 5 po malych poprawkach, wrzucilem Guldana i Shadowflame. Guldan + shadowflame i druidzi z tymi swoimi scarabami na kolanach, shadowflame vs jakikolwiek aggro albo mirror i tez pozamiatane.

Edytowane przez Velius
Gość Orzeszek
Opublikowano

Tez gram tym healockiem i jest ok jak na te chwile, tak samo ctrl wojownik na boomie.