Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Ja na razie trzymam moje kilka tysięcy pyłu na stabilizację mety bo ostatnio jakieś śmieci niepotrzebne potworzyłem ;d Gram sobie dalej tempo magiem z tym ,że dodałem tą kreaturę za 6 która zadaje obrażenia zależne od ilości kart w ręce. Na razie się sprawdza. Edit Jednak poniżej 15 rangi się nie sprawdza ;d. Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l kurfa ta karta rogala co kopiuje 10 kart z decku i daje je za 1 many. typ w 1 turze zagrał to z prepem i w następnej zagrał mojego deathknighta :| Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Boże nie dość, że w paczkach nie miałem szczęścia to jeszcze w nagrodach na arenie. 12 wygranych i tylko jeden pakiet 375 Golda plus zwykła złota karta xD Dobrze, że ta arena w robocie była ogrywana bo by mi było żal tego czasu. Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Na 12 zwycięstwie jak zwykle czeka cię tylko frustracja. Grasz 3h żeby się jak zwykle rozczarować. Za 12 zwycięstw tylko raz dostałem dwa pakiety, sporo golda i złotego epika. Nigdy jeszcze legendy. Jak dla mnie za 12 zwycięstw powinno być coś ekstra.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l imo tez uważam, że system nagród za range/12 win na arenie jest za mały, nie motywuje totalnie. Gram casualowo rankedy, areny olewam od czasu wprowadzenia nowego systemu pickowania minionków po "value". Gram nowym control wojownikiem z boomem i ręką umrzyka, imo ma predyspozycje do bycia tier 1 deck, do czasu jak ktoś nie złamie jakiegoś chorego taniego połączenia, na oku mam jeszcze otk rogala, jak karty się ułożą to w piątej turze idzie wbić 36 dmg XD
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ja po wczorajszym kończę przygodę z arenami, mam dość. Kompletnie nie warto, jedynie będę grał w te za 1000 golda bo jest jakiś dreszczyk emocji. Daj deck, też pogram. Ja z robieniem kart wstrzymam się jeszcze z kilka dni bo jak na razie do tier 1 jest chyba kilka aspirujących decków. Czekam na coś na magu ale chyba się nic nie pojawi.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l https://www.hearthpwn.com/decks/1149159-dr-boom-control wywaliłem tylko azaline i king mosha wrzuciłem groma i alexstraze (trafiałem dużo quest priestów) Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Grałem kilka razy na to i za każdym razem wygrałem Burn Magiem. Astromantka sprawdza się całkiem nieźle, testuje jeszcze metrolożkę ale nie mam co do niej jeszcze zdania. Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ja probuje tempo Shudderem i standardowo Odd Rogue z Zillaxem bede sprawdzal.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Jak mnie ten druid z podmianą tali denerwuje. Jest jakaś karta kontrujących ten deck czy zostaje granie tylko aggro? Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l u warlocka jest zamiana swojego i WROGIEGO stronnika z ręki na losowego demona, trzeba przyfarcić tak jak to był z dirty ratem, mozna spróbować ofc gościa przepalić lub zrashować.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Moją ulubioną talią czyli burn magiem będzie to trudne :p pomyślę nad dodaniem sekretów co dają 6dmg.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l nie jestem pewien, czy najpierw nie odpala się okrzyk bojowy, potem runa przypadkiem?
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Ja się spotykam z wersją druida z tą kartą za 7 many 4/4 która na koniec tury zmniejsza koszt stronnika o 7.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l No to jak typek rzuca ta karte, Ty robisz Demonic Project i czesc, pozamiatane. Warlock z ta karta ladnie niszczy combo decki. Najlepsze ze mozna to wrzucic zarowno w Control jak i Even.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Plus jeszcze gnomeferatu co pali kartę, no ale to mała szansa. Kripp nagrał filmik o tym decku anty anty metowym, na dodatek deck jest grywalny na aggro, więc kilka dni i druid otk i kombo będzie niegrywalny.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l No tak ale ja gram Burn Magiem bo lubię:P Aż sobie sprawdzę bo warlockiem nie gram od czasu demonlock a mam chyba wszystkie karty na tej postaci więc problemu nie będzie.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Wlasnie wjechalem na Rank 5 po ciezkich próbach, ciagle jakis dziwny deck, a Druid to juz w ogole masakra, do 10 tury nie wiadomo co to za typ decka jest XD
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l No druidów to chyba 5-6 grywalnych decków ma, otk na malygosie, otk mechacthun, token, combo, big spell, i na drzewach xd
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Jeszcze Taunt Druida mozna spotkac, bo counteruje Warlocka Ja probowalem Deathrattle Rogue, Tempo Shudder (moja wersja z mechami i Zilliaxem), Odd Rogue i Heal Zoo. Ostatecznie tym ostatnim wjechalem na rank 5 po malych poprawkach, wrzucilem Guldana i Shadowflame. Guldan + shadowflame i druidzi z tymi swoimi scarabami na kolanach, shadowflame vs jakikolwiek aggro albo mirror i tez pozamiatane. Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Tez gram tym healockiem i jest ok jak na te chwile, tak samo ctrl wojownik na boomie.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l jak ktos chce isc na latwizne lub lubi sledzic co jest na topie w danej chwili to polecam: https://twitter.com/ahirunhs