Opublikowano 19 listopada 20186 l będzie w grudniu. preorderki pewnie reklamują. Mam już dosyć HS-a. W(pipi)ia mnie granie do sznurka przeciwnika, tura powinna trwać połowe tego co jest.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l https://lowcygier.pl/darmowe/szesc-pakietow-z-rozroby-rastakana-karta-legendarna-oraz-2-duchy-za-darmo-w-hearthstone/ Kurde praktycznie ostatnio nie grałem w poprzedni dodatek i nie mam zbytnio kart z niego a tu już kolejny.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l są 3 dodatki w roku "pakietowe" i tak lepiej niż jak było kilka lat temu dwa pakietowe + dwie przygody
Opublikowano 4 grudnia 20186 l jak tam drop z paczek? u mnie free rekin (loa rogala), a tak to z 36 paczek (chyba rekordowo mało przez to, że prawie nie gram) tylko Captin Hooktusk więc bez szału. czyli dwie legendarki praktycznie niegrywalne - chyba mnie to nie zmobilizuje to grania więcej niż minimum. może areny będą ciekawe chociaż.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l 32 paczki z darmówek Hir’eek z pakietów da undataker i ten dinozaur z rashem. craftcilem sobie zuljina no i spell hunter ma te kropkę nad i teraz zamiast rng fiestę z dk rexara. Edytowane 4 grudnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 5 grudnia 20186 l U mnie jako Free to Dragonhawk. Z paczek Hirek, Hex Lord Malacrass, Zul'Jin, Krag'wa the frog i Zihi.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l zaraz wylewu dostane z tym hs-em. jak mnie w(pipi)ia jak ludzie grają kazdą ture do sznurka.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Przydałby się w końcu jakiś nowy tryb, jakiś turbo gdzie masz 30 sekund na turę albo turnieje.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l @OrzeszekTy grasz na EU czy US? Ja nie wiem, w ciagu ostatnich 6 miesiecy jedna osoba tak grała, reszta normalnie wiec albo kwestia serwera, albo rangi, albo masz pecha ze hoho xD
Opublikowano 6 grudnia 20186 l ok doświadczyłem pierwszego raczyska XD druid na gonku robi otk. obniża się koszt gonka florystką, klonuje flusiem/manipulatorem do sztuk 3-4 pakuje sie atak bohatera do 8-10 ataku i po ataku postać moze atakować 6 razy XD jeszcze jest paladyn na tym tygrysie legendarnym, kopiuje sie go elekiem x2 x3 x4 i grabarzem :| Edytowane 6 grudnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Taki sobie ten dodatek, pograłem tym najtańszym hunterem za 4000 pyłu i z 25 na 10 rangę gładziutko na seriach wygranych i nie mam chęci grać więcej. Fajnie ,że jest wreszcie sensowna karta dla huntera do wyciągania kreatur. Zawsze mi się u niego kończyły karty a tu proszę.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l W dniu 4.12.2018 o 17:09, Orzeszek napisał: i tak lepiej niż jak było kilka lat temu dwa pakietowe + dwie przygody co niby jest lepiej? na przygody sie wydawalo 2800 golda i mialo sie wszystkie karty i zbieralo sie gold na kolejny dodatek. teraz za te samo 2800 golda dostajesz praktycznie nic jak dla mnie wszystkie karty > praktycznie nic ale moze jakis dziwny jestem
Opublikowano 17 grudnia 20186 l no to policzmy 5600 golda za dwie przygody plus dwa pakietowe dodatki w rok kedyś vs 3 pakietowe dodatki w roku teraz, imo 3 dodatki pakietowe lepiej mi pasują.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l 11 godzin temu, Orzeszek napisał: no to policzmy 5600 golda za dwie przygody plus dwa pakietowe dodatki w rok kedyś vs 3 pakietowe dodatki w roku teraz, imo 3 dodatki pakietowe lepiej mi pasują. mozesz mi uprzejmie podac w ktorym roku miales 2 dodatki i 2 przygody?
Opublikowano 17 grudnia 20186 l najlepszy byl rok 2015. 2 przygody 1 dodatek. mialem wtedy wszystkie topowe talie i uzbierane 100 paczek na kolejny dodatek sobie robiac tylko daily raz na 3 dni. ale blizzard nie chce by gracze f2p tak mieli wiec zabrali przygody
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Nerfy wleciały rampa druida odstrzelona (wild grow i nurrish +1 do kosztu many) odd palladyn (Level up +1 many) skazani na Saronit nie combią się już z dreszczołakiem, rogal na zgubie królów już nie leczy się za milion na turę, pijawka działa na broni tylko jedna ture. to lepszy News niż dodatek xd
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Świetnie ;D chociaż osobiście nie lubię jak ruszają karty z klasyka. Następny nerf to pewnie będzie spell hunter którym obecnie gram. Rage niektórych graczy jest piękny xD
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Beka z graczy turniejowych xd chociaż teraz będzie można popatrzeć na czynnik ludzki a nie walki robotów xd
Opublikowano 19 grudnia 20186 l No to fakt, ja już testuję nerfy i wydaje mi się ,że jest sporo kapłanów na odcniku 10-5 ranga.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Ja trafiam na odd wojowników. Polecam szamana na spellach walących w ryj xd
Opublikowano 24 grudnia 20186 l dzisiaj chyba moja cierpliwość co do tej gry się wyczerpała. niby to tylko single i dodatkowa zabawa, ale zbugowany ostatni boss to już są kpiny... grając z shrinem, który kradnie karty i na decku na kradzieży kart opartym, gdzie przez całego runa nie miałem nawet cienia problemów, nagle shrine i sama kradzież kart przestaje działać... doganiają poziomem EA Sports.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l W nowej pracy jest całkiem sporo osób które grają w Hearthstone i jestem zaskoczony jak popularny jest tryb dla jednego gracza. Ja go kompletnie nie tykam a w pracy praktycznie w niego tylko grają od czasu do czasu tylko multi aby porobić dzienne zadania.