Gość Orzeszek Opublikowano 17 maja 2019 Opublikowano 17 maja 2019 (edytowane) Mi tez sie podoba, teraz walcze na heroicu w drugim skrzydle. o jezu pograłem troche, ten barman bob w polskiej wersji używa tesktów klocucha :| "kruci" "pićko" ojprdl. ok, heroic padł troche przyfarciłem z ostatnim bossem, Jezus RNG dał w runie dwie pasywki obniżające koszt kart i alex na łapę startową, 3cia tura alex 8/8 i zmiana HP przeciwnika z 120 na 15 XD GGWP Jak coś ta szata co obniża koszt many o połowę z ograniczeniem zagrywania kart do dwóch na ture mocno op, miniony 3-4 many są po 1-2 many koksy 8-9-10 many po 3-4-5 i jest miazga. Zdecydowanie najlepszy "singiel" w hearthstone do tej pory. Tryb anomalii też spoko, właściwie to samo co zwykły run, tylko z dodatkową pasywką dla obu graczy, Z bossów chyba najbardziej chamska to ta pandarenka na wyciszeniach (na wyższych lvlach ofc) a bossowie końcowi jakoś mało przegięci. Heroiczna Haghata z witchwood to był pot łzy krew i kał. Edytowane 18 maja 2019 przez Orzeszek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 https://playhearthstone.com/pl-pl/blog/22990356?linkId=100000006327085 Nerfy!!! tego sie nie spodziewałem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 maja 2019 Opublikowano 21 maja 2019 o Lol https://playhearthstone.com/pl-pl/blog/22990355?linkId=100000006337072 Tl dr; nowy event, darmowy złoty NOWY legendarny mech i uwaga 18buffów do kart! podoba mi sie jak blizzard reaguje na balans, nie to co za bena brode xd Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Ok heroic w 5tym skrzydle padł, najlepsze pve w hearthstone. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 czerwca 2019 Opublikowano 25 czerwca 2019 https://www.hearthpwn.com/news/6757-10-new-classic-cards-vanish-mind-blast-to-hall-of vanish i mindblast leci do sali sław, dostaniemy tez 10 nowych kart z klasyka i podstawowego. no ciekawie sie robi. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 fajnie, że zmieniają coś w pomiędzy dodatkami. słabo, że karty bardzo średnie. szkoda, że przez brak nowych trybów i nowe gierki typu auto chess HS powoli umiera. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 no gdzies tak odkad nie chcieli znerfic undertakera umiera wiec jeszcze troche Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 Xd Też sobie pomyslałem, czy blizzard sie nie szarpnie na te autoszachy, ale to już chyba w hotsie by sie lepiej sprawdziło. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 3 godziny temu, Gattz napisał: no gdzies tak odkad nie chcieli znerfic undertakera umiera wiec jeszcze troche jasne, ale dopiero teraz większość streamerów szuka czegoś innego. padało kilka stronek o hsie itp. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Tyyyle sie dzieje xd troche nowych kart pokazali, ta wydaje się trochę op po mechacthuna https://www.hearthpwn.com/cards/90741-anka-the-buried druga sprawa pszczoły na druidzie xd już na wildzie są decki na ponad 2000 pancerza w ture xd Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 https://twitter.com/hearthstone_pl/status/1188865767892312064?s=20 Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 5,5 roku zajęło blizzowi wydanie nowego moda do HS-a. większość w międzyczasie przestała grać. nowy auto battle zapowiada się ciekawie. kwestia czy będą coś z tym robić dalej. może wystarczy do czasu wyjścia karcianki LoL-owej. jak coś to od dzisiaj jest open beta. durne jest to, że nie można odblokować bonusów i tym samym wyboru z 3 bohaterów zamiast 2. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 (edytowane) battlegroundy całkiem przyjemne, a dzisiaj wyszła zapowiedź czegoś co może trochę HS-a ruszyć. nowa klasa, trochę darmowych paczek i lekkie odświeżenie. no i to z brakiem duplikatów jest dobrym pomysłem. https://www.hearthpwn.com/guides/7291-ashes-of-outland-cards-list-release-date-expansion Edytowane 17 marca 2020 przez luk_ash Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Wrociłem na chwile do gierki i o matko jakie RNG obecnie Jednak był to krotki powrót chociaż gra się chyba ciekawiej niż dawniej. Kilka lat mnie na tyle zmęczyło ,że nie mam ochoty zostać. Chociaż sporo się zmieniło, dużo łatwiej dostaje się złoto czy darmowe pakiety. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Granie w HS od kiedy na telefonach dostępny jest MtG Arena? No jest w tym mnóstwo heroizmu. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Granie w HS od kiedy na telefonach dostępny jest MtG Arena? No jest w tym mnóstwo heroizmu. Grałeś ty w tą Arenę czy tak tylko kocopoły pleciesz xD? Tam jest wiekszy pay win niż w Hearthstone które jak na karciankę stara się być w miarę uczciwy i ma tanie talie z którymi można dojść do rangi Legendy. Do tego jest o wiele lepszy do gry singlowej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 MtG Arena? Regularnie Diament/Mythic co sezon, więc generalnie tak. Nie wydałem ani jednej realnej złotówki na tę grę. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 No ja mam pod tym względem mega kiepskie wspomnienia ale ostatni raz grałem w 2020. Ile czasu zajmuje zebranie tali nie wydając złotówki aby wskoczyć do topki? W Hearthstone spokojnie na starcie po paru godzinach można mieć już tanią dobrą talię którą da się dojść do legendy bez wydawania hasju. Do tego świetny tryb singlowy który jest cały czas rozbudowywany. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Gram regularnie i robię te daily (bez mastery passa), więc otwieram paczki które wypadają albo są za złoto. Od jakiegoś czasu jest ten system, że przy otwieraniu boostera nabija Ci się progres na rare wildcard (najbardziej potrzebne) i przy otwarciu bodajże 6 paczek dostajesz jedną kartę z automatu (a w środku może być ich więcej). Druga sprawa, że gram też Historic, więc format nierotujący i moja autorska talia Naya Aggro składa się w dużej mierze z kart które miałem już wcześniej albo sam tworzę własne decki. Mam odpowiednik mojej casualowej talii UR Wizards która nie ma ani jednego rare ani mythica, a świetnie sprawdza się na diamond. Może chodzi o ten element zaskoczenia, bo jak wszyscy netdeckują to wiesz czego się spodziewać. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Mi się nie chce tych zadan robić wszystkich, raczej grałem z doskoku 2-3 razy w tygodniu krótkie sesje. Dziwne ,że do dzisiaj nie ma dobrej karcianki z poksami na telefony i PC. Potencjał jest ogromny, sam sporo grałem w latach 90 w karcianki z poksami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Dziwne ,że do dzisiaj nie ma dobrej karcianki z poksami na telefony i PC. Masz przecież Pokemon TCG na komputer. Pełnoprawny, chociaż brzydki jak gówno, klient do ogrywania poksów w każdym formacie, jest zintegrowany z karcianką w realu (kupujesz booster Poksów, a w środku jest QR na wymienialny booster w grze). Sam nie odpalam, bo wyrobiłem się Magicu, ale opcja zawsze jest. https://www.pokemon.com/us/pokemon-tcg/play-online/ Forumowej śp. ragus zagrywał się w to pasjami. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Masz przecież Pokemon TCG na komputer. Pełnoprawny, chociaż brzydki jak gówno, klient do ogrywania poksów w każdym formacie, jest zintegrowany z karcianką w realu (kupujesz booster Poksów, a w środku jest QR na wymienialny booster w grze). Sam nie odpalam, bo wyrobiłem się Magicu, ale opcja zawsze jest. https://www.pokemon.com/us/pokemon-tcg/play-online/ Forumowej śp. ragus zagrywał się w to pasjami. Specjalnie napisałem dobrej Nie wiem czy gra wygląda lepiej od Pokémon Play It! które było wydane w latach 90 xd. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Wróciłem po przerwie do HS'a i tak sobie pykam od dwóch miechów i o jezu, gdyby nie te frajerskie decki np. magów z którymi nie ma prawie żadnej interakcji to byłoby całkiem spoko. Żałuję, że zainwestowałem dusta w paladyna, bo to był strzał w kolano. Już w tamtym dodatku kręciłem nosem na maga, ale teraz to jest jakaś parodia. Gram handbuff deckiem, na stole i w ręce karty elegancko postawiane i pobuffowane, ale co z tego jak nie mam jak się nimi ruszyć xd Ten śmieć, albo mi je mrozi za 0/1 many, albo gasi je jak peta za 2 xDDD Koniec końców przegrywam grę zadając mu 2 dmg przez 10 tur i wystawiając pół decka na stół. Teraz jak ma tego questa i permanentną +3 do dmg zaklęć to mogę mu jedynie kule pucować. Co się stało z tą gierką to ja nie wiem. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Dowalili trochę tych trybów do Hearthstone, nawet widzę są singlowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi