Gość Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Co z Gattzem i Khadgarem? Trzymaja innych z tylu. ;p Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Ok ja jestem już jak coś. Możemy grać. Btw, hiena, którą udało mi się niedawno wyhodować: Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) jestem. czekam Okej. Teddy pojechał mnie 2 do 1 swoim druidem. Edytowane 29 maja 2014 przez Orzeszek Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Dzisiaj gdzieś tak do 19 mam czas jakbyś chciał Topsy. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 moj przeciwnik nie przyjmuje friend invite ani nie wyslal swojego Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 (edytowane) Robak pokonał mnie 3 do 0 @Gattz: jak do 23:59 w niedzielę nic się nie rozstrzygnie to wygrasz walkowerem. Edytowane 31 maja 2014 przez TopsyTurvy Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 jestem, moge pyknac dzis wieczorem Cytuj
Gość Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Jaki paladyn jest retarded na arene. 5 runda i thrall z wind fury + 2x blessing of gods i jakies +1 do ataku dodatkowe konczy gre. Albo ostatnia walka, pastwilem sie nad przeciwnikiem, jak juz mi sie znudzil to szedl golem za golemem. Wiekszosc sie nastawia na early game z 2 2 2 2, zeby jak najszybciej zrobic rush, ale wystarcza 2 mogushan wardeny i trzymasz goscia do 6 rundy, a wtedy mozesz sobie wystawiac 6 za 6 i gosc cala swoja talie rozbija o 2 takie, a pozniej daje surrender. Dziwna jest ta gra i powoli mi sie nudi, ale rano przed praca mozna zagrac partyjke. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Zastanawiałem się nad wrzuceniem Mogu'Shan Wardena do talii, bo brakuje mi tarczy dla magicznych, kruchych stworów. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 od wardena lepszy jest shieldmasta no chyba ze grasz priestem z inner fire to wtedy moze byc udalo mi sie wygrac 3:2 po bardzo bliskich grach Cytuj
Gość Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Ladder sie zresetowal to sobie priesta XP podbije. Jaki jest max lvl? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 max lvl 60. do lvl 50 najczesciej dostajesz zlote basic class karty a od 50 do 60 zlote neutralne. (np shattered sun u priesta na lvl 54) Cytuj
Gość Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Sa jakies kary za insta loss? Bo mozna w ten sposob nabic lvl w chwile. ;> Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 z tego co pamietam exp dostajesz tym wiecej im wiecej kart zagrales w danym meczu.wiec instalossami bedzie to trwalo pewnie za dlugo Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 wkur.wia mnie ta arena. To jest tak kosmiczny random, że głowa mała. Dochodzę do 12 win mniej więcej w 50% startów, ale czasem jak się trafi doje.bany deck rodem z constructed to głowa mała. dzisiaj trafiłem druida ze wszystkim lore'ami, ironbarkiem i yserą, a potem priesta, który rozpoczął całą grę od coina i dwóch kleryczek. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 ja mam tak z rankedem, ponizej 18 nie moge zlecieć, ciagle jakieś talie z kosmosu i same druidy i łotry. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Khadgar, jeśli rzeczywiście w 50% przypadków wbijasz 12 winów, to jesteś najlepszym graczem na arenie jakiego spotkałem, nie narzekaj. ;] Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 ja mam tak z rankedem, ponizej 18 nie moge zlecieć, ciagle jakieś talie z kosmosu i same druidy i łotry. Ja się kręcę ok 19 lv i jak tylko mam awansować trafiam na samych kozaków. jakby ktoś chciał pograć na luzie bez spiny to jestem chętny. Mój BN ID : xtomashx#2355 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Khadgar, jeśli rzeczywiście w 50% przypadków wbijasz 12 winów, to jesteś najlepszym graczem na arenie jakiego spotkałem, nie narzekaj. ;] No, może trochę rzadziej (ale tak ok. 40 - 50%), ale b. rzadko zdarza mi się mieć mniej niż 7-8 zwycięstw. Z tym że gram praktycznie tylko na Arenie, w constructed prawie w ogóle i przez miesiąc-półtora srogo zasysałem. Z mojego doświadczenia Arena decyduje się już na poziomie draftu decka (i mulliganu). Jest też zdecydowanie więcej ogórków niż w constructed, w każdym runie trafiam na co najmniej jednego typa, który wali removal na twarz w pierwszej turze. Z dobrym deckiem od razu 'widać', że będzie 10-12 winów, a ze słabym trzeba trzymać kciuki za 6-7, no i są karty god-mode typu ysera. Nie tak łatwo dobrze zadraftować, opłaca się IMO patrzeć nie tylko na siłę kart, ale też na synergię, z tym co już jest. Ja z natury próbuję grać aggro-style i to się opłaca - zdecydowanie więcej minionów niż w constructed (ze spelli biorę w zasadzie tylko dobre removale i buffy - force of nature albo bloodlust), dużo 3/2 dropów za 2 mana, dobry mana curve i jak najwięcej card draw. Można naprawdę mieć dobry deck, a bez drawa daleko się nie zajedzie. Jak w pierwszych dwóch turach uda się położyć coś sensownego na boarda, to przeciwnik potrzebuje naprawdę solidnego top-decka, żeby odwrócić grę. No i wiadomo, niektóre klasy są lepsze od innych. Dla mnie druid=shaman > mage > warrior > pala i w tej kolejności wybieram, chociaż podobno mage najlepszy. Edytowane 9 czerwca 2014 przez Khadgar Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 wychodzi na to, że masz lepszy bilans niż Trump, który ma po 10k ludzi na streamie codziennie i jest uznawany za jednego z lepszych w tym temacie - nic tylko zabrać się za streamowanie http://local.se/trumpstats.pl - koleś ma (miał) 17% aren z 12 winami, myślę, że 20-25% jest osiągalnem ale 40-50%?! do 12 winów trzeba mieć masę szczęścia z doborem przeciwników, bo tak jak piszesz czasami uda się złożyć talie prawie jak w constructed. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Trump to cienias widać. Khadgar jest Mistrzem HSa na świecie teraz Podejrzewam ze zobaczymy go live na następnym Blizzconie :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi