Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Chyba to przewróci mete do góry nogami Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 i bardzo dobrze. skończą sie priesty i magowie. ciułam pyłek i golda na pierwsze pakiety <3 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 priesty sie napewno nie skoncza Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Ja może jestem noobem, dobiłem najwyżej do 14 lvl rankingowego hunterem (hurr durr), ale co nie gram przeciwko priestowi, to mnie krew zalewa. Jak dla mnie ma kontry na wszystko i wszystkich. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 tez nienawidze priestów, imo gorsze jak początek wprowadzenia miracle rogala. ludzie nie umieją sie bawić w karciankę. Ja teraz smigam Szamanem z potworkami i itemami na windfury, mina graczy w constacted gdy w 1 turze wychodzi burzowy zywionłak 3/1 z furią XD a potem totem +2 do ataku lub 2 toporki kruszoskalne +6 do dmg i w drugiej turze hero ma juz 12 hp Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Szkoda, że te grindowanie tych kart jest takie żmudne chciałem się przesiąść na warriora, ale żeby był koksem, to trzeba mieć te kilka legendarnych... A ja mam tylko 120 dusta. Jak "rzyć" Panie Premierze Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 ja juz sie boję talii na agonie i mechy u huntera Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 nie umieja sie bawic? priest jest najbardziej fun klasa i ma moja ulubiona karte w calym hs: thoughsteal. mina szamana gdy zagrywam mu doomhammera i rockbiter i zabijam go za 10 priceless. @ferris71 dobry warrior to najdrozszy deck do zrobienia w calej grze (z tych dobrych deckow ofc) po roku grania (choc robienie 3 daily raz na 3 dni to ciezko nazwac graniem) nadal mi brakuje do niego 1 shield slam 1 alextraze i 1 gorhowl (ewentualnie jeszcze 1 brawl by miec dwa). choc z drugiej strony to wszystko z paczek a nie craftu wiec zle nie jest. teraz i tak sie czeka zeby zobaczyc co tam op bedzie. @orzeszek martw sie mechow u rogue co do deathrattle to bym sie nie martwil. silniejsze niz obecny deathpriest nie bedzie a wychodzi sporo kart dobrych przeciwko wiec raczej straci na popularnosci. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Hunter dostał fajne te karty. Tylko, szkoda, że np. feign death, jest kartą "wymuszoną" przez panującą modę na agonio-huntera, a nie próbą Blizzarda do zmiany podejścia grania tą postacią. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 no właśnie nie ma nic gorszego jak dostać w(pipi) własnymi kartami.a widzieś te karty co aktywują agoniee u hantera? z baronem działa to poczwórnie. będzie beka Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Myślę, że będzie fajna możliwość kombinacji. W końcu 120 nowych kart, na bank ludziska będą próbować nowych rzeczy, aż znowu się wróci do 2 słusznych talii na hero Ale jestem dobrej myśli. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) poczatek to będzie masakra wszyscy rzucą sie na mechy, dlatego już robie talie przeciw mechom zastanawiam się nad szamanem na murlocach i wyciszeniach Edytowane 3 grudnia 2014 przez Orzeszek Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) tylko ze hunter nie ma za dobrych agoni. co mi zrobi? wstawi 4x 2x tokeny 1/1 z creepera? dostanie 4 random bestie na reke ktore bedzie wystawial przez 4 tury? czy moze znajdzie 4x secrety jak mozna miec 3 a gra pewnie 2 rodzaje. jedynie leper gnome albo loot hoarder zabola bardziej jesli dopuscimy do takiej sytuacji co tez jest malo prawdopodobne. shaman jak dostal reincarnate tez myslal ze bedzie krecil wombo combo bo sobie 2 bainy wstawi i zachowa cairna albo 2x 4/4 i ma jajko a jakos mu to nie wychodzi. ps. a vs mechy to najlepszy priest wild pyromancer. achenai i circle, holy nova, w najgorszym wypadku mass dispell Edytowane 3 grudnia 2014 przez Gattz Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Mal'ganis... Jak by warlock już teraz nie był mocny Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) nom demon lock moze byc teraz op. malganic w turze 4 z coin voidcallera w handlocku tez sie pewnie znajdzie dla immune Edytowane 3 grudnia 2014 przez Gattz Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 ale juz mam dosyć priestów, tak mi obrzydzili ta klasę że mnie rzuca coś w środku za kazdym razem jak gram na arenie czy konstruktach.a nikt nie gra reinkarnacji bo to słaba karta u szamana, tak jak te dalekowidzenie Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 no z dalekowidzeniem to przesadziles. tym nikt nie gra bo nie masz pojecia co dostaniesz z top a tanszy bolt czy shock to maly worth. reinkarnate jest o wiele silniejsza karta. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 ale tak samo na tą chwile bezuzyteczną, jak nie dadza więcej kart tego typu do komba tak by np w 3 turze rzucić karte i wyciągnąć koksa 8+ jak to czasem robi druid to nie ma co sie zastanawiać Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 druid tak samo czesto robi koksa 8+ w 3 turze jak shaman dwa bainy z reincarnate dostaje. srednio raz na 20 gier Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 mi sie non stop trafia XD jak nie drzewa maści wszelakiej to ragnarosy, mukle, sylwany i inne gówna Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 to tak samo jak robilem daily hunterem i zabilem kolesia tradycyjnym undertaker coin webspinner greetings i deathrattle co ture a ten mi potem friend requesta wysyla z pretensjami jak moge tym grac bo hunterzy zawsze to maja. jakby tym zagral to zobaczylby ze moze 1 na 3 gry masz undertakera na startowej rece a 1/10 gier ten undertaker przezyje by zaatakowac. (a 2 razy to juz swieto) jak sie zagra deckiem to praktycznie zawsze sie okazuje ze nie jest taki op bs jak sie wydawalo grajac przeciwko. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Karty GvG są już dostępne na arenie i każdy kto zaloguję się do HS pomiędzy 5 a 8 grudnia dostanie jeden wjazd na arenę za free. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Tak se oglądam stream Krippa, bo nie ma za dużo pracy, to te nowe karty nawet dają radę. Dużo zabawy na arenie będzie, bo będą leciały jakies randomowe comba, przez jakiś czas Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 jaram się tym dodatkiem jak rumun sztabką złota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi