Skocz do zawartości

Hearthstone

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten mecz na 2:0 pod sam koniec to byl genialny, to co Orange zrobil Amazowi tym rogalem ... wow. A naprawde trudno wywolac u mnie taki efekt w grze karcianej. :P

Opublikowano

A się pochwalę, dzisiaj wpadło coś takiego:

nIpdQ4M.jpg

W nagrodę 550 golda i pakiecik, a w nim 1x epic i 2x rare.

Wczoraj za to z pakietu Mal'ganis. RNG w końcu się do mnie uśmiechnęło :D

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

http://www.twitch.tv/playhearthstone

jak coś blizz pokazuje nowe decki na twitchu oparte na BRM

ok, widziałem maga i paladyna opartego na smokach

Paladyn miał w decku 4 duże smoki za 9/10many , na początku przy wyborze zostawił death winga, a w tali miał karty, które działały "jeśli masz smoka na łapie" to zadaj x obrażeń wylecz x życia dobierz x kart smok kosztuje -2 many itd i to fajni mu grało a mag dostawał w dupe by na końcu rzucić legende 9/7 i hero zamienił się w RAGNAROSA. CO JA PACZE

priest vs shaman
priest w 2 rundzie rzuca smoka co dostaje +2/+2 do statystyk za rzucenie spella, w 6 turze smok jest 7/16. super balans priest juz woogle op

już mamy handlock shaman, legendarka obniżająca o 1 koszt many na wszystkich kartach na ręce, ciekawe jak to będzie grało nadal z warlokiem

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

już widze te rakowe decki na obniżanie kosztów, tak łatali przez 15 nerfów rogala na miracle to teraz doyebali do pieca po całości xd widze też decki na stworach 2-3 many, które, będzie można wyrzygać w kosmicznej ilosci na stół

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Większość kart jest useless, wygląda na to że meta prawie się nie zmieni - do tego powstaną może z 1-2 decki bazujące na smokach. Ogólnie jestem bardzo zawiedziony.

Gość Orzeszek
Opublikowano

250px-EmperorThaurissan.png

jak coś ten pan bedzie dostępny w pierwszym skrzydle, więc mozna kupić tylko pierwsze skrzydło a całą reszte olać i kupić przy okazji  :reggie:

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

okej pierwsze skrzydło pękło w 30 minut :obama: oczywiscie bez heroica. ostatnia walka w skrzydle fajna, trzeba pokombinować z deckiem, no i wyzwania dla maga mega bekowe xd a karta wyżej jest op, będzie nerf jak nic, :mog: myślałem że tylko raz obniża koszty o 1, a tu co ture obniża o 1 koszt kart 

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Moze w koncu Emperor pozwoli na powrot na piedestal control deckow. Wyprobowalem go w handlocku, jezeli stac Cie na spora utrate tempa w 6 turze to profity w kolejnych sa ogromne. Wczoraj widzialem forsena grajacego miracle malygod. Malygos w 7 turze z darmowymi sinister strike'ami i eviscerate - cos pieknego.

Opublikowano

Poszło wszystko na heroicu. Fajnie, lubie te adventure mode bo zawsze mi się WoW przypomina. Ten emperor chyba najbardziej pasuje do rogue'a ze względu na conceal, ale zobaczymy. Miło, że zbuffowali face hunterów. Blizzard  :dafuq:

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja tam to widze u druida emperora, jak podejdą karty to i w 3ciej turze na stole będzie siedział a potem te duże drzewa i inne buffy to może byv zabawnie.

a ta karta rogala "trzech na jednego' ? 4 doktor huki/ragnarosy? no problem :dafuq:

Opublikowano

To nowe zadanie watch and learn czyli,obejrzyj jak Twój znajomy wygrywa pojedynek - jest na stałe o.O Ja myślałem,że to tylko jednorazowe jest,a dziś znów to zadanie wylosowałem.Nagroda to normalna paczka kart :)