Skocz do zawartości

Hearthstone

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne uczucie jak po 2 turach potrafisz w miare celnie okreslic jak bedzie gral przeciwnik i jakie karty rzuci na stol.

Niemala wkretka!

Opublikowano

no z HSa jest beka, dopoki samemu sie nie sprobuje.

Ja zaczynajac mialem 10 winow w rankingu ;)

Ostatnie ranki to same mongoly.

Opublikowano

czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz.

hohoh to się pośmialiśmy wszyscy

daj battle id.

Opublikowano

No śmiałem się a dzisiaj zacząłem i gram od 12 xD

dajcie jakieś rady dla noobów, tutoriale czy cuś :>

to samo mialem w niedziele, wlaczylem na chwile o 11 a skonczylem grac po 16

gra wciaga, tylko wkur,wia to ze tak malo coinsow sie zarabia i zeby skleic jakis porzadny deck to musialbym wydac worek pieniedzy

Opublikowano (edytowane)

Ja nic nie wydalem a mam sporo kart, poprostu trzeba grac i robic questy. Warto tez zrobic wszystkie walki z tutoriala/practice o ile pamietam bo sie dostaje gold albo paczki.

Mozna tez wydac pieniadze, analogicznie jakbys poszedl do sklepu z karciankami i kupil sobie karty zeby nimi grac. Jedyne co to zrobi to przyspieszy progress.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Na początku wprowadzenia tego nowego systemu rankingowego to była beka bo jak się miało w miarę dobry deck to do rank 5 się dochodziło w 4 godziny. Ludzie kompletnie nie potrafili grać. Teraz jest trudniej sporo. Już od około 10 się zaczyna rywalizacja

Opublikowano

czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz.

hohoh to się pośmialiśmy wszyscy

daj battle id.

Bartiz#2856

jest wkrętka dobra - do tego grać można wszędzie bo jest na tablety i komórki xD GOTY

Gość Orzeszek
Opublikowano

kolejne skrzydło rozpykane. ten smok co dubluje dobierane karty nieźle ratuje dupe po 9-10 turze :obama: pod warunkiem że dobierzemy go przed tą 8-9 turą i przeciwnik nam go nie sprzątnie w jedną ture.