gekon 1 787 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 gra jest genialna!!! a mowie to ja, osoba ktora nie gra w wowa i nie ma pojecia o tym swiecie. Na bank kupię pełną wersję Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 a mowie to ja, osoba ktora nie gra w wowa i nie ma pojecia o tym swiecie. Na bank kupię pełną wersjęA to nie ma być F2P z mikrotransakcjami przypadkiem? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Jeśli tak, bo chyba tak niestety będzie, to szkoda to by wyjaśniało wszystko cały blizard Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 "To szkoda"? "To by wyjaśniało wszystko"? "Cały Blizzard"? Przepraszam bardzo ale... w czym problem że F2P? Bo w przypadku HearthStona nie widzę wielkiego problemu. Jeżeli ktoś chce mieć wszystkie karty w jeden dzień, no to fakt, musi trochę zapłacić. Sek w tym, że nie ma wielkiego sensu by mieć je wszystkie od razu. Grając po trochu każdego dnia, aka robiąc questa jedynie można sobie uzbierać karty w miarę przyzwoitym tempie. A jak chcemy jakieś konkretne to zawsze jest opcja Disenchantu/Crafta. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 NIeeeeeeee! Frajernia kupi Murlock Seta i będzie mnie bić na potyczkach Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Ja mam pytanie: rozumiem że wejście na arenę opłacamy złotem zdobytym z zadań. Czy jest inna droga zdobywania boosterów niż kupowanie ich za złoto/prawdziwe pieniądze? Bo nie wiem jak dużo złota mogę wydać, żeby potem nie płakać, że nie mogę wejść na arenę. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Chyba tylko za złoto Nawbijaj każdą postacią lvl 10. Rozwiązuj dzienne questy i po prostu wbijaj ranking na potyczkach i nazbiera się kasy na areny. 1 Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 lutego 2014 Autor Opublikowano 2 lutego 2014 Za każde wejście na Arenę masz Booster Packa w nagrodach. Przynajmniej ja tak miałem, jeszcze mi się inaczej nie zdarzyło. 1 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Każde wejście na arenę gwarantuje Booster Packa. W zależności od tego jaki klucz zdobędziesz, takiej jakości będzie paczka kart i pozostałe nagrody. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Każde wejście na arenę gwarantuje Booster Packa. W zależności od tego jaki klucz zdobędziesz, takiej jakości będzie paczka kart i pozostałe nagrody. Bullshit Packi są zawsze takiej samej jakości - aka random. Na to czy dostaniesz z nich najbardziej pospolite karty czy Gold Legendary nie ma najmniejszego wpływu Twój progres na Arenie. Możesz równie dobrze kupić sobie Booster Packa za 100g i masz tą samą szanse na karty. Jedyne co daje Ci lepszy klucz z areny (odnośnie packów) to szansę na drugi Booster Pack przy 12 winsach. Dust, pojedyncze karty i gold to inna sprawa. 1 Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Oprócz mnie ktoś ma wrażenie że te areny to lekki shit? Znaczy fajnie się gra itp. ale kilka spraw mnie denerwuje. Strasznie duża losowość przy układaniu deka. Nie raz miałem sytuację że trafiły mi się 3 gówna do wyboru pod rząd. Rush aby zabić hero ehh... nie jeden już przez to przegrał ale dalej to robią i jest to strasznie irytujące. Oprócz tego trafi się typ z takim combo ze mi wywala 32 dps w czterech kartach i robię tylko wielkie oczy :O Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 "To szkoda"? "To by wyjaśniało wszystko"? "Cały Blizzard"? Przepraszam bardzo ale... w czym problem że F2P? Bo w przypadku HearthStona nie widzę wielkiego problemu. Jeżeli ktoś chce mieć wszystkie karty w jeden dzień, no to fakt, musi trochę zapłacić. Sek w tym, że nie ma wielkiego sensu by mieć je wszystkie od razu. Grając po trochu każdego dnia, aka robiąc questa jedynie można sobie uzbierać karty w miarę przyzwoitym tempie. A jak chcemy jakieś konkretne to zawsze jest opcja Disenchantu/Crafta. W tym, że mikropłatności są do dupy i wolałbym raz zapłacić za i już. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Mnie tylko zastanawia czy zrobią jakieś singlowe misje czy coś w których będzie mozna zdobyć jakieś karty. Bo jak na razie sama arena i pojedynki to troche ubogie jest,wiem że beta ale mało wszystkiego. Taki choćby Tyrant jest o lata świetlne lepszy pod tym względem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Już jest oficjalne info że po wyjściu z bety gra dostanie kampanie 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Już jest oficjalne info że po wyjściu z bety gra dostanie kampanie Yep, było mówione na BlizzConie o tym Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 tia niestety jest to tak jak diablo 3 z dostaniem pvp po premierze osobiscie nie spieszy mi sie zeby dodawali za szybko nowy dodatek i klasy bo lista kart ktore juz teraz potrzebuje jest dluga i kosztowna w dust jedynie ten adventure mode i nagrody za rank chcialbym w dniu premiery Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 A ktoś wie co sie stanie z kontami z bety jak wyjdzie pełna? Chciałbym już zachować to co zdobyłem Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) Nie będzie wipe'a. A przynajmniej na dziś dzień nie jest planowany. W razie wipe'a zwracają golda na konto. Ludzie w trakcie bety dostali zwrot w wysokości nawet i 40.000 golda. Edytowane 2 lutego 2014 przez Kazuun Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Poszedłem pierwszy raz na arenę, za darmo. W sumie ciekawa opcja, tylko ta losowość kart jest trochę wielka i ostatecznie strasznie słaba talia mi wyszła. No, ale udało mi się raz zwyciężyć i dostałem boostera + 40 golda, więc nie tak źle. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Zapłaciłeś 150 golda i dostałeś w nagrodę 140 golda. Wniosek. Boostera i tak masz a za fun płynący z Areny zapłaciłeś tylko 10g Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 blizzard glosi ze koniec bety blisko. wiec juz nie "soon" a "close". razem z premiera bedzie jakis wielki patch ktory moze wreszcie naprawi bugi. Cytuj
ogqozo 6 573 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) Gra wyszła. Dostała nawet 10 na Eurogamerze. Za darmo, to zainstalowałem. Przeszedłem parę misji treningowych. Włączam "pojedynek", dobrano mnie do jakiegoś przeciwnika, robię ruch... przeciwnik nic nie robi. Czekam 10 minut, wnerwiam się, wyłączam, wyinstalowuję. Tak, warto było za darmo sprawdzić, nadal nie mam żadnej ochoty na granie online. Edytowane 18 marca 2014 przez ogqozo Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Dziwne, w becie wystarczyło nic nie robić przez bodajże minutę czy dwie i włączał się licznik, który sprawiał, że tura przeciwnika przepada (nie wiem czy nie było tak, że po kilku razach masz wygraną). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 I nadal tak jest. Tury mają chyba 90 sekund. Jeżeli nie wykonasz ruchu w swojej turze to na następną masz jedynie 20 sekund (czy coś koło tego. Nie mam pojęcia skąd kolega wyżej wziął owe "10 minut" ale podejrzewam, że wyolbrzymianie jest potrzebne by sprzedać słaba opinię Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Na metacritic dużo negatywnych opinii ludzi o tym, że gra to typowe pay2win albo setki godzin grindu. Prawda czy fałsz ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi